Pesen Langit kanggo jaman saiki

Aja ngremehake tembunge para nabi,
nanging nyoba kabeh;
ngopeni apa sing apik ...

(1 Tesalonika 5: 20-21)

Napa situs web iki?

Kanthi sedane Rasul pungkasan, Wahyu Pungkasan rampung. Kabeh sing perlu kanggo kawilujengan wis diturunake. Nanging, Gusti Allah ora mandek ngomong babagan titah-Nya. Ing Catechism saka Gréja Katulik ujar manawa "sanajan Wahyu wis lengkap, durung digawe kanthi jelas; tetep kanggo iman Kristen mboko sithik kanggo ngerteni pinunjul sajrone pirang-pirang abad ”(n. 66). Wangsit iku swarane Gusti kang langgeng, terus nganggo para utusane, sing nyebutake Prajanjian Anyar "nabi" (1 Cor 12:28). Apa bisa uga Gusti Allah ora penting? Kita uga ora mikir, yaiku sababe nggawe situs web iki: papan kanggo Badan Kristus kanggo ngerteni swara saka nabi sing bisa dipercaya. Kita pracaya Gereja mbutuhake hadiah Roh Suci iki luwih saka biyasa - pepadhang ing pepeteng - nalika kita bakal ngrampungake Kraton Kristus.

wewaler | Wahyu saka Wahyu Swasta | Bantahan Penerjemah

Napa sing seer?

Posting Paling anyar

Pemilih umum
Padha mung cocog
Nggoleki ing judhul
Telusuri ing isi
Telusuri ing kiriman
Telusuri ing kaca
Edson Glauber - The Times dadi Sapi

Edson Glauber - The Times dadi Sapi

Convert, convert, convert!
Read More
Jennifer - Unraveling Wis Begun

Jennifer - Unraveling Wis Begun

Goyang gedhe rauh.
Read More
Gisella Cardia - Awal Wahyu!

Gisella Cardia - Awal Wahyu!

Antikristus sing bakal enggal ngumumake awake.
Read More
{"posts_per_page": "3", "kucing": "", "desain": "desain-1", "pagination": "palsu", "gridcol": "3", "showDate": "bener", " "showCategory": "palsu", "showContent": "bener", "words_limit": "20", "showreadmore": "bener", "order": "DESC", "orderby": "post_date", "showAuthor ":" palsu "," media_size ":" gedhe "," show_tags ":" palsu "," show_comment ":" bener "}

timeline

Sakit Buruh
Pèngetan, Kasalahan, lan Ajaib
Pintu Ilahi
Dina Gusti
Wektu Refuges
Chastisements gaib
Pambantosan Antikristus
Telung dina Peteng
Era Damai
Wangsulane Pangaruh Sétan
Rawuhé

Sakit Buruh

Sawetara mistik wis ngomong babagan wektu Mangsa Kasangsaran sing gedhe banget sing bakal kelakon ing jagad iki. Akeh sing mbandhingake karo badai kaya angin topan.

Pèngetan, Kasalahan, lan Ajaib

Ana acara utama "sadurunge" lan "sawise" ing sejarah Alkitab sing wis ngowahi dalan urip manungsa ing Bumi. Saiki, owah-owahan sing penting banget kanggo kita ing mangsa ngarep, lan akeh wong sing ora ngerti babagan iki.

Pintu Ilahi

Ngerteni Pintu Welas asih lan Pintu Keadilan sajrone Mripat Badai ...

Dina Gusti

Dina Gusti ora jam rong puluh papat jam, nanging miturut Gréja Rama,
wektu nalika bumi bakal diresiki lan wong suci bakal mrentah bareng karo Kristus.

Wektu Refuges

Gréja bakal suda dimensi, kudu diwiwiti maneh ...

Chastisements gaib

Kanthi Peringatan lan Ajaib saiki wong sing ora gelem ngliwati "lawang Mercy" saiki kudu ngliwati "lawang keadilan."

Pambantosan Antikristus

Tradhisi Suci negesake manawa, ing pungkasan jaman, ana wong tartamtu sing diarani St Paulus diarani "wong sing ora sopan" dijanjekake munggah dadi Kristus palsu ing jagad iki, sing netepake dheweke minangka obyek nyembah ...

Telung dina Peteng

Kita kudu berterus terang: ujar spiritual lan moral, jagad iki ana negara sing luwih ala tinimbang sadurunge nate nate sejarah.

Era Damai

Jagad iki enggal bakal ngalami jaman emas sing paling mulia sadurunge wis katon wiwit Paradise dhewe. Iki tekane Kratoning Allah, sing bakal ditindakake dening Gusti kaya ing swarga.

Wangsulane Pangaruh Sétan

Gréja mulang manawa Gusti Yesus bakal bali kanthi kamulyan lan manawa jagad iki, kaya sing dingerteni, bakal mandheg. Nanging iki ora bakal kelakon sadurunge perang ganas, kosmik sing mungsuh bakal nggawe bidaan pungkasan kanggo dominasi jagad ...

Rawuhé

Kadhangkala 'Rawuh Inggil' minangka referensi kedadeyan sing beda karo Kristus, katon, lan harfiah teka ing daging ing pungkasane jaman - Bebaya, wiwitan Era, lan liya-liyane. Rawuh 'minangka referensi kanggo kiamat terakhir lan kiamat sing abadi diwiwiti nalika tekane fisik ing Akhir Wektu.

Kontributor Kita

Christine Watkins

MTS, LCSW, pamicara Katulik, penulis paling laris, CEO lan pangadeg Ratu Peace Media.

Daniel O'Connor

MTh, calon PhD, pamicara Katulik, penulis, dosen, lan teologi.

Mark Mallett

Penulis, blogger, pamicara, lan penyanyi / penulis lagu.

Peter Bannister

MTh, MPhil, musisi, teolog, lan panulis.