Afi o le Alofa Rosario

Auai ma matou Aso Lua, Iuni 15! Afi o le Alofa Rosary.

Faailoga Lau Kalepa!
 
ST O MICHAEL LE ARCHANGEL O LOA VALE MO SE ASO TAIMI O LE TATALO I Lenei Aso Lua, IUNI 15. 
Auai ma Fr. Santiago Carbonell (mai Sepania), Christine Watkins (mai le US), ma Alejandro Yáñez (mai Mekisiko) i le tatalo i le Flame of Love Rosary i le Igilisi ma le Sipaniolo. Fr. O Santiago o le Sipaniolo faʻaliliu upu mo El Aviso, o le Sipaniolo faʻaliliuga o O Le Lapataiga: Molimau ma Valoaga o le Malamalama o le Lotofuatiaifo, ma Alejandro Yáñez o le na faia le tifaga lata mai, Le Lapataiga saunia e Belladream Films.
 
Kiliki ii mo le Feʻau a le Lagi ole Fesili mai mo Lenei Aso o Tatalo o le Lalolagi: https://www.countdowntothekingdom.com/luz-not-the-end-of…/
I Amerika ile 1 pm (PT), 4 pm (ET)
I Mexico i le 3 pm (CDT)
I Sepania ile 10 pm (CET)
 
Faʻafefea mafai ona ou faitau e uiga i le Afi o le Alofa gaioiga o le le mama o le Loto o Maria ma Elisapeta Kindelmann
 
kiliki iinei mo le tusi afifi (i le tau) o loʻo faʻasoa ai ana tusi faʻatatau ma tatalo a le gaioiga.
lafoina i Elisapeta Kindelmann, Luz de Maria de Bonilla, savali.