Mesazhet e Qiellit për kohën tonë

Mos i përbuz fjalët e profetëve,
por provoni gjithçka;
mbajeni mirë atë që është e mirë ...

(Selanikët 1 5: 20-21)

Pse kjo faqe në internet?

Me vdekjen e Apostullit të fundit, Zbulesa Publike mbaroi. Allshtë zbuluar gjithçka që është e nevojshme për shpëtimin. Sidoqoftë, Zoti nuk ka pushuar së foluri për krijimin e Tij! Katekizmi i Kishës Katolike thotë se “edhe nëse Zbulesa është tashmë e plotë, ajo nuk është bërë plotësisht e qartë; mbetet për besimin e krishterë që gradualisht të kuptojë domethënien e tij të plotë përgjatë shekujve "(n. 66). Profecia është zëri i përjetshëm i Zotit, duke vazhduar të flasë përmes të dërguarve të Tij, të cilët Testamenti i Ri i quan "profetë" (1 Kor 12:28). A mundet ndonjë gjë që thotë Zoti të jetë e parëndësishme? Ne nuk mendojmë as kështu, cila është arsyeja pse kemi krijuar këtë faqe në internet: një vend për Trupin e Krishtit për të dalluar zërat e besueshëm të profecisë. Ne besojmë se Kisha ka nevojë për këtë dhuratë të Shpirtit të Shenjtë më shumë se kurrë - një dritë në errësirë ​​- ndërsa ne llogaritim për ardhjen e Mbretërisë së Krishtit.

Kushte të përgjithshme | Publiku kundrejt Zbulesës Private | Refuzimi i përkthimit

Pse ai shikues?

Postimet e fundit

Zgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshje të sakta
Kërko në titull
Kërko në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërko në mesazhe
Luz - Njerëzimi do të vuajë

Luz - Njerëzimi do të vuajë

Ju e keni lënë pas dore gjendjen tuaj shpirtërore
Lexo më shumë
Gisella – Mos lejoni që modernizmi t'ju ndotë

Gisella – Mos lejoni që modernizmi t'ju ndotë

Ji besnik ndaj Magjisterit të vërtetë të Besimit.
Lexo më shumë
Pedro - Nëse ju ndodh të bini

Pedro - Nëse ju ndodh të bini

...mos e humbni shpresën. Thirrni për Jezusin.
Lexo më shumë
Video – Po ndodh

Video – Po ndodh

Stuhia e Madhe është mbi ne ...
Lexo më shumë
Xhisiela – Shpallni Ungjillin në Rrugë!

Xhisiela – Shpallni Ungjillin në Rrugë!

Thuaju të gjithëve se Jezusi do të kthehet së shpejti.
Lexo më shumë
Pedro – Ti je i rëndësishëm

Pedro – Ti je i rëndësishëm

...për realizimin e planeve të mia.
Lexo më shumë

Timeline

Dhimbjet e punës
Paralajmërimi, Rikthimi dhe mrekullia
Dyert hyjnore
Dita e Zotit
Koha e refugjatëve
Dënimet Hyjnore
Mbretërimi i Antikrishtit
Tre ditët e errësirës
Epoka e Paqes
Kthimi i Ndikimit të Satanit
Ardhja e Dytë

Dhimbjet e punës

Disa mistikë kanë folur për një kohë shtrëngimesh të mëdha që po vijnë mbi tokë. Shumë e kanë krahasuar atë me një stuhi si një uragan. 

Paralajmërimi, Rikthimi dhe mrekullia

Ka pasur ngjarje të mëdha "para" dhe "pas" në historinë biblike që kanë ndryshuar rrjedhën e jetës njerëzore në Tokë. Sot, një tjetër ndryshim i rëndësishëm mund të jetë mbi ne në të ardhmen e afërt, dhe shumica dërrmuese e njerëzve nuk dinë asgjë për të.

Dyert hyjnore

Të kuptuarit e dyerve të mëshirës dhe derës së drejtësisë gjatë syrit të stuhisë ...

Dita e Zotit

Dita e Zotit nuk është një ditë njëzet e katër orë, por sipas Etërve të Kishës,
një periudhë kohe kur toka do të pastrohet dhe shenjtorët do të mbretërojnë me Krishtin.

Koha e refugjatëve

Kisha do të zvogëlohet në dimensionet e saj, do të jetë e nevojshme të fillohet përsëri ...

Dënimet Hyjnore

Me Paralajmërimin dhe mrekullinë tani prapa njerëzimit, ata që nuk pranuan të kalojnë nëpër "derën e mëshirës" tani duhet të kalojnë nëpër "derën e drejtësisë".

Mbretërimi i Antikrishtit

Tradita e Shenjtë pohon se, në fund të një epoke, një burrë i caktuar, i cili Shën Pali e quan "i pa ligj" pritet të rritet si një Krisht i rremë në botë, duke e vendosur veten si një objekt adhurimi ...

Tre ditët e errësirës

Ne duhet të jemi të sinqertë: duke folur shpirtërisht dhe moralisht, bota është në një gjendje shumë më të keqe sesa ka përjetuar më parë në histori.

Epoka e Paqes

Kjo botë së shpejti do të përjetojë epokën më të lavdishme të artë që ka parë që nga vetë Parajsa. Theshtë Ardhja e Mbretërisë së Perëndisë, ku Vullneti i Tij do të realizohet në tokë si në Parajsë.

Kthimi i Ndikimit të Satanit

Kisha na mëson se Jezusi, me të vërtetë, do të kthehet me lavdi dhe se kjo botë, siç e njohim ne, do të ndalet së fundmi. Megjithatë kjo nuk do të ndodhë përpara një beteje të ashpër, kozmike në të cilën armiku do të bëjë përpjekjen e tij të fundit për dominimin e botës ...

Ardhja e Dytë

Ndonjëherë 'Ardhja e Dytë' është një referencë për ngjarjet e afërta të dallueshme nga ardhja fizike, e dukshme dhe e mirëfilltë e Krishtit në Krisht në fund të kohës - Paralajmërimi, fillimi i epokës, etj. "Dhe herë të tjera" E dyta Ardhja 'është një referencë për Gjykimin e Fundit dhe Ringjalljen e Përjetshme që filloi me ardhjen e Tij fizike në Fund të Kohës.

Mbrojtja shpirtërore

Praktikat shpirtërore dhe mbrojtja për veten dhe të dashurit tuaj.

Regjistrohu Në Buletin

Në rast se Big Tech na mbyll dhe ju dëshironi të qëndroni të lidhur, shtoni gjithashtu adresën tuaj, e cila nuk do të ndahet kurrë.

Kontribuesit tanë

Christine Watkins

MTS, LCSW, folës katolik, autori më i shitur, CEO dhe themeluesi i Queen of Peace Media.

Mark Mallett

Autori katolik, bloger, folës dhe këngëtar / tekstshkrues.

Daniel O'Connor

Daniel O'Connor është profesor i filozofisë dhe fesë për Kolegjin Komunitar të Universitetit Shtetëror të Nju Jorkut (SUNY).