Pesan Surga pikeun waktos urang

Tong ngeurokkeun kecap-kecap nabi,
tapi uji sadayana;
cekel kana naon anu saé ...

(1 Tesalonika 5: 20-21)

Naha halaman wéb ieu?

Kalayan pupusna Rosululloh terakhir, Wahyu Umum réngsé. Sadaya anu dipikabutuh pikeun kasalametan parantos diungkabkeun. Nanging, Gusti henteu lirén nyarios ka panyiptaan-Na! The Catechism tina Garéja Katolik nyatakeun yén "sanajan Wahyu parantos lengkep, éta teu acan dijelaskeun sacara lengkep; éta tetep pikeun iman Kristen laun-laun ngartos makna anu lengkep salami abad ”(n. 66). Nubuat nyaéta sora langgeng Allah, terus nyarios ngalangkungan para utusan-Na, anu disebat Prajanjian Anyar "nabi" (1 Cor 12:28). Naha aya anu dinyatakeun Gusti teu penting? Kami henteu nyangka kitu, naha éta urang nyiptakeun website ieu: tempat pikeun Awak Kristus pikeun unamin sora tina nabi anu dipercaya. Kami yakin yén Garéja peryogi kéngingkeun Roh Suci ieu langkung ti kantos-lampu di gelap — nalika urang ngirangan Karajaan Kristus.

Bantahan | Public versus Wahyu Pribadi | Tarjamahan Tarjamahan

Naha seer kitu?

Posts anyar

selectors generik
patandingan pasti ukur
Pilarian dina judul
Pilarian dina kandungan
Pilarian dina tulisan
Pilarian dina kaca
Edson Glauber - The Times anu Béés

Edson Glauber - The Times anu Béés

Ngarobih, ngarobah, konversi!
Maca deui
Ngagaduh - Unraveling Parantos Begun

Ngagaduh - Unraveling Parantos Begun

A great shaking is soon to come.
Maca deui
Gisella Cardia - Awal tina Wahyu!

Gisella Cardia - Awal tina Wahyu!

Dajjal anu bakal enggal ningalikeun dirina.
Maca deui
{"posts_per_page": "3", "ucing": "", "desain": "desain-1", "pagination": "palsu", "gridcol": "3", "showDate": "bener". "showCategory": "palsu", "showContent": "leres", "words_limit": "20", "showreadmore": "leres", "tatanan": "DESC", "orderby": "post_date", "showAuthor ":" palsu "," media_size ":" ageung "," show_tags ":" palsu "," show_comments ":" leres "}

Gariswanci

Ngilu Buruh
Peringatan, Kasalahan, sareng Ucing
Door Ilahi
Poé Pangéran
Waktu Refuges
Ilahi Chastisements
Pembuatan Dajjal
Tilu poe Poék
Era Damai
Wangsulna Pangaruh Iblis
Nu kaduana datang

Ngilu Buruh

Sababaraha mistik parantos nyarios ngeunaan waktu kasangsaraan hébat anu bakal datang di bumi. Seueur anu ngabandingkeunana badai siga angin topan.

Peringatan, Kasalahan, sareng Ucing

Aya acara utama "sateuacan" sareng "saatosna" kajadian dina sajarah Alkitabiah anu parantos ngarobih kahirupan manusa di Bumi. Kiwari, parobihan anu penting sanés janten kaayaan urang dina waktu anu badé, sareng seueurna jalma terang sanés tina éta.

Door Ilahi

Ngartos Panto Hormat sareng Panto Kaadilan nalika Panutan Badai ...

Poé Pangéran

Poé Gusti henteu dua puluh opat jam sadinten, tapi numutkeun ka Garéja Bapa.
periode waktu bumi bakal dimurnikeun sareng para wali bakal nguja sareng Kristus.

Waktu Refuges

Garéja bakal ngirangan dimensina, bakal diperyogikeun pikeun ngamimitian deui ...

Ilahi Chastisements

Kalayan Peringatan sareng Babah ayeuna di tukangeun umat manusa, jalma anu nolak ngaliwat "panto Rahmat" ayeuna kedah ngalangkungan "panto kaadilan."

Pembuatan Dajjal

Tradhisi Suci negeskeun yén, dina akhir jaman, aya saurang jalma anu disebut St Paulus nyauran "anu haram" diperkirakeun naek salaku Kristus palsu di dunya, anu netepkeun dirina salaku objek ibadah ...

Tilu poe Poék

Urang kedah terang: rohani sareng moral nyarios, dunya aya dina kaayaan anu langkung parah tibatan anu kantos kantos ngalaman dina sajarah.

Era Damai

Dunya ieu engké bakal ngalaman jaman emas anu paling mulia anu kantos ningali saprak Paradise sorangan. Mangrupikeun Karajaan Allah, dimana Wujud Na bakal dilaksanakeun di bumi sapertos di Surga.

Wangsulna Pangaruh Iblis

Garéja ngajarkeun yén Yesus, nyatana, bakal uih deui sareng kamulyaan sareng dunya ieu, sakumaha anu urang terang, bakal sumping dina halangan screeching. Acan ieu moal kajantenan sateuacan perang anu parah, kosmis dimana musuh bakal nyandak tawaran akhir pikeun dominasi dunya ...

Nu kaduana datang

Kadang 'Kadua Datangna' mangrupikeun rujukan ka peristiwa-peristiwa anu béda tina jasmani anu nyata, katingali, sareng literal dina daging dina ahir waktos-Lémat, awal ti Era, sareng sajabana. Bakal 'mangrupikeun rujukan ka Akhir Kiamat sareng Kabangkitan Abadi dimimitian dina datangna fisikna dina Ahir Waktos.

Kontribusi kami

Christine Watkins

MTS, LCSW, spiker Katolik, panulis pangsasar, CEO sareng pangadeg Ratu Peace Media.

Daniel O'Connor

MTh, calon PhD, spiker Katolik, panulis, dosen, sareng teolog.

Tandaan Mallett

Panulis Katolik, blogger, spiker, sareng panyanyi / panulis lagu.

Peter Bannister

MTh, MPhil, musisi, teolog, sareng panulis.