Gisella - The Stench of Iblis Ngahontal Garéja of Peter

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina 24 Séptémber 2022:

Barudak anu diberkahan, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun. Barudak abdi, ulah sieun: Kuring nyaho haté anjeun sarta terang yen aranjeunna immersed dina sieun kusabab sagalana sabudeureun anjeun. Barudak, upami iman anjeun kuat, anjeun bakal gaduh katengtreman dina haté anjeun, upami henteu kahariwang bakal ngalih. Neneda keur imam: bau imah Iblis urang ngahontal sajauh Garéja of Peter. [1] Tilu dinten saatos pesen ieu ditampi, Akademi Kepausan Vatikan pikeun Kahirupan hanacaraka yén "moralitas ulah dogmatised" sabab ngan cinta "definitif". Tempo naon Surga geus nyebutkeun loba seers ngeunaan Murtad. Perang maju tanpa mercilessly, cai bakal narajang kota jeung gunung seuneuan bakal nyieun kakuatan maranéhanana ngarasa. Anak-anak kuring, neneda babarengan, sing kuat ngahiji, neneda ka Yesus yén Anjeunna bakal damel di manah anjeun. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

 

Footnotes

Footnotes

1 Tilu dinten saatos pesen ieu ditampi, Akademi Kepausan Vatikan pikeun Kahirupan hanacaraka yén "moralitas ulah dogmatised" sabab ngan cinta "definitif". Tempo naon Surga geus nyebutkeun loba seers ngeunaan Murtad.
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.