Angela - Good Will Triumph

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina 8 Désémber 2021:

Kuring nempo lampu hébat, lajeng kuring ngadéngé lonceng ringing dina hajatan. Indung anjog dina cahaya ieu, dikurilingan ku malaikat leutik tur badag nyanyi wirahma amis. Ibu sadayana dibaju bodas; manéhna dibungkus ku mantel biru badag. Dina sirahna anjeunna ngagaduhan jilbab anu hipu (saolah-olah transparan), anu turun ka taktakna. Dina sirah nya éta makuta dua belas béntang. Di sabudeureun cangkéngna aya sabuk biru. Sukuna bulistir sareng disimpen dina dunya. Di dunya aya oray anu dicekel ku suku katuhuna. Indungna ngacungkeun leungeunna ngabagéakeun. Dina leungeun katuhuna aya rosario suci bodas panjang, saolah-olah dijieun tina lampu. Muga-muga Yesus Kristus dipuji 
 
Barudak anu dihormat, Kami Imaculate Conception: Kami indung anjeun sareng kuring sumping ka anjeun pikeun nunjukkeun jalan anu kedah diturutan. Ulah sieun jadi saksi bebeneran. Kuring terang pisan yén anjeun ngalaman momen sesah, tapi ulah sieun: anjeun henteu nyalira. Barudak, wengi ieu kuring ngajak anjeun angkat panon anjeun ka kuring; Kami indung anjeun - pasihan abdi panangan anjeun, kuring di dieu di tengah anjeun. Barudak, kuring di dieu pikeun ngadangukeun anjeun, kuring neuteup ka anjeun kalayan lelembut sareng ngajak anjeun sadayana pikeun nyucikeun diri anjeun kana Haté anu Suci.*
 
Barudak, nyiapkeun diri pikeun Natal Suci; buka lega panto hate anjeun sarta ngantep Yesus asup. Putra abdi hirup sareng leres dina Sakramen Maha Suci Altar. Barudak kuring, unggal-unggal anjeun nyucikeun diri anjeun sareng Awak Yesus, lakukeun ku cara anu pantes; ngadeukeutan Ekaristi Suci dina kaayaan rahmat, sering ngaku.
 
Barudak tercinta, dina malem ieu sareng dina dinten ieu anu dipikacinta ku kuring, kuring nyuhunkeun deui anjeun neneda pikeun Garéja anu tercinta. Garéja kedah nahan jam-jaman kanyeri sareng gairah, momen-momen kasedih sareng kabingungan. Teras bakal datang panyucian anu hébat, kalayan seueur cobaan… tapi saatosna, sadayana bakal langkung caang tibatan sateuacanna. Tong sieun: gelap moal aya, anu saé bakal jaya, Jantung Suci kuring bakal jaya.
 
Anak-anak Kami, sing ta'at, hayu anjeun dipingpin ku Kami; neneda loba pikeun ngarobah dosa, neneda yén sakabéh, sanajan paling jauh, bisa balik deui ka Allah. Allah ngantosan anjeun sakumaha bapa ngantosan anak leungit, kalawan leungeun kabuka;* ulah reureuh, abdi menta anjeun ngarobah!
 
Saterusna kuring solat babarengan jeung Ema. Manehna stretched kaluar leungeun nya jeung sinar cahaya kaluar tina leungeun nya. Bari panangan Indungna outstretched, kuring deui kadéngé sora bel disada dina hajatan, jeung jeung seuri geulis, manéhna méré berkah nya.
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
 
 

 

* Bacaan Patali

 
 
 
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.