Angela - Bakal Aya Dinten Sulit Nungkulan

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina Séptémber 8th, 2021:

Sore ieu Ibu nembongan sadayana dibaju bodas. Mantel anu nutupan anjeunna ogé bodas sareng nutupan sirahna. Leungeun Indung pananganana ngahiji dina do'a; dina pananganna aya rosario suci bodas panjang cahaya. Dina sirahna aya makuta dua belas bintang; suku-Na bulistir tur disimpen dina dunya. Di dunya aya oray siga naga leutik: sungutna lega sareng ngoyagkeun buntutna. Basa nyekelan pageuh ku suku katuhuna ditumpukeun dina sirah. Mugia Yesus Kristus dipuji.
 
Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos sumping deui di sonten ieu di leuweung berkah kuring pikeun ngabagéakeun kuring sareng ngabales panggero kuring ieu. Barudak anu dipikacinta, upami kuring aya di dieu, éta ku rahmat Allah anu gedé pisan; upami kuring aya di dieu, éta kusabab kuring bogoh ka anjeun sareng hoyong anjeun sadayana disalametkeun. Barudak abdi, sonten ieu deui kuring nyungkeun doa kanggo Garéja anu kuring dipikacinta, do'a pikeun dunya ieu anu beuki dina tangkepan pasukan jahat. Barudak abdi, kuring nyungkeun doa supaya masing-masing siap dina waktos cocoba sareng kanyeri. Bakal aya dinten anu sesah pisan pikeun ngungkulan, tapi upami anjeun henteu siap, pangeran dunya ieu bakal nyandak anjeun. Punten ngupingkeun kuring. Barudak abdi, nalika anjeun diuji sareng nyeri, entong asa hanjakal: ngungsi kana Hatiku Anu Rapi. 
 
Indung mindahkeun mantel anu dibungkus sakedikna sareng nunjukkeun haténa. 
 
Tingali, putri abdi, haté kuring ngageleger cinta ka anjeun masing-masing. Kuring di dieu pikeun nyalametkeun anjeun sareng nyandak anjeun sadayana kana Haté Nekis. Barudak, kuring nyungkeun anjeun ulah sieun dina waktos sidang. Hade sok jaya tina kajahatan: ngadoa sareng ulah sieun. Barudak abdi, kuring nyungkeun khususon pikeun ngadoakeun Garéja - henteu ngan ukur Garéja universal tapi ogé Garéja lokal. Doakeun putra [pandita] anu dipilih sareng dipikaresep kuring, neneda supados teu aya anu leungit. Neneda sareng henteu nangtoskeun; pangadilan lain milik anjeun tapi ka Gusti. Entong janten hakim, tapi kedah handap asor. Abdi naroskeun deui ka anjeun pikeun janten hina sareng saderhana; janten alat di panangan Gusti, sanés ti manusa.
 
Teras abdi ngadoa sareng Ibu. Kasimpulanana manehna ngaberkahan dulur.
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
Dihaturkeun dina Simona sareng Angela.