Angela - Dina Dunya Gaib

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina 8 Oktober 2021:

Sore ieu Ibu nembongan sadayana dibaju bodas. Mantel anu dikurilingan anjeunna ogé bodas, sareng mantel anu sami nutupan sirahna ogé. Dina sirahna aya makuta dua belas bintang; Panangan Ibu kabuka dina tanda wilujeng sumping. Dina panangan katuhu na aya tasbeh bodas panjang, siga anu didamel tina cahaya, anu meh turun kana sampéanna. Dina dada na aya haté daging dilimpudkeun ku cucuk. Di tengah-tengah haté aya seuneu leutik ngaduruk. Suku na gundul teras disimpen dina dunya. Di dunya aya oray, anu ku Ibu dicekel pageuh ku suku katuhuna. Mugia Yesus Kristus dipuji… 

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos aya di dieu di leuweung berkah kuring dina dinten ieu anu dipikacinta pisan ku kuring. Barudak abdi, sonten ieu kuring sumping pikeun nyungkeun pesen cinta sareng perdamaian. Barudak anu dipikacinta, dinten ieu kuring ngiringan bungah sareng anjeun, kuring nangis sareng anjeun, kuring caket ka masing-masing anjeun…. (Anjeunna nunjuk kana haténa), kuring nempatkeun anjeun sadayana dina haté kuring anu murni. Barudak, Haté kuring kaduruk ku cinta ka anjeun, éta ngéléhkeun pikeun masing-masing anjeun…. Abdi bogoh ka anjeun barudak, abdi bogoh pisan sareng kahoyong anu pangpayunna nyaéta kahoyong kuring pikeun nyalametkeun anjeun sadayana.

Barudak abdi, sonten ieu deui kuring nyungkeun do'a: do'a pikeun dunya ieu anu beuki dina tangkepan pasukan jahat. Barudak abdi, kuring nyungkeun anjeun ngajauh tina sagala kajahatan. Nalika anjeun ngaraos capé sareng tertindas, ngungsi dina solat. Ngabengkokkeun tuur sareng ngadoa. Seueur anu nyebatkeun dirina Kristen tapi tetep ka tukang peramal, pamaca sawit sareng dunya gaib, yakin yén aranjeunna tiasa ngarengsekeun unggal masalah. Barudak anu dipikanyaah, hiji-hijina kasalametan nyaéta Putra Kami, Yesus. Punten, murangkalih, tong angkat tina bebeneran ku nuturkeun kaindahan palsu sareng sia-sia di dunya ieu. Barudak anu dipikacinta, kuring nyungkeun anjeun ngupingkeun kuring sareng ngungsi kana hiji-hijina kasalametan nyaéta Putra Kami, Yesus, anu pupus pikeun masing-masing anjeun.

Teras Indung naros ka kuring ngado'a sareng anjeunna; Kuring ngadoa pikeun sadaya jalma anu parantos masrahkeun dirina kana doa kuring sareng ogé pikeun sadaya imam anu aya. Teras Ibu nyarios deui….

Barudak, doakeun pisan pikeun para imam; entong nangtoskeun aranjeunna tapi ngadoa pikeun aranjeunna. Aranjeunna rapuh pisan sareng peryogi seueur doa.

Akhirna, tina manah Ibu, sinar cahaya kaluar anu nyinaran sababaraha jamaah haji.

Putri, ieu rohmat anu kuring pasihkeun ka anjeun sonten ayeuna.

Kasimpulanana, anjeunna ngaberkahan sadayana:

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

 

Dihaturkeun dina Simona sareng Angela.