Angela - Ieu Pakarang Anjeun

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina tanggal 26 Juni 2021:

Soré ieu Ibu nembongan sadayana dibaju bodas; manehna dibungkus ku mantel biru ageung. Mantel anu sami ogé nutupan sirahna; dina sirahna aya makuta dua belas bintang.
Indung gaduh panangan na kabuka salaku tanda wilujeng sumping; dina leungeun katuhuna anjeunna ngagaduhan tasbéh bodas panjang, siga anu didamel tina cahaya, anu turun ampir dugi ka sampéanna.
Suku na bulistir sareng disimpen dina dunya. Mugi Yesus Kristus dipuji…

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun dinten ayeuna anjeun parantos sumping deui ka leuweung anu diberkahan. Barudak anu dipikacinta, dinten ieu kuring sumping ka anjeun salaku Indung Cinta Ilahi. Abdi di dieu pikeun masihan anjeun katengtreman sareng katenangan. Abdi di dieu pikeun nampi sadaya do'a anjeun sareng nyandak ka Putra abdi Yesus.

Barudak anu dipikacinta, dinten ieu kuring deui naroskeun ka anjeun pikeun ngadoakeun kamanusaan anu salawasna jauh ti Gusti sareng beuki ngahontal dosa. Barudak abdi, pangeran dunya ieu hoyong anjeun jauh ti Gusti; anjeunna beuki miceun jaring tipu daya pikeun ngajantenkeun anjeun murag kana dosa sareng misahkeun anjeun ti Gusti. Barudak abdi, anjeun murangkalih cahaya: entong ngantepkeun diri katipu ku kaindahan palsu dunya ieu anu janji anjeun beuki loba tapi teu masihan nanaon. Putra Abdi Yesus masihan kahirupan-Na pikeun anjeun masing-masing sareng bakal ngalakukeun éta deui. Sabalikna, nyanghareupan kasusah saderhana anjeun, anjeun langsung sieun sareng berontak, sareng sering anjeun nyigeung Gusti.

Barudak alit, kuring parantos lami diantara anjeun; Kuring parantos ngajar anjeun ngadoa, tapi anu langkung ti éta kuring keukeuh naros ka anjeun pikeun percanten. Cekel rosario suci dina leungeun anjeun (nunjukkeun tasbéh dina panangan katuhu na): ieu pakarang anjeun ngalawan jahat. Solat mangrupikeun senjata anu kuat pisan sareng Sakramen. Tuang Putra Yesus abdi unggal dinten; punten entong dicekel teu disiapkeun. Waktos sesah ngantosan anjeun sareng upami anjeun henteu kuat iman, anjeun bakal gampang murag. 

Teras abdi ngadoa sareng Ibu [teras anjeunna] ngaberkahan sadayana.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.