Angela - Pendeta Murag

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina 8 Juli 2020:

Wengi wengi Ibu muncul sadayana nganggo baju bodas. Kantong anu dibungkus anjeunna sareng katutupan sirahna ogé bodas, tapi saolah-olah transparan sareng dibungkus kelir. Indung ngagayuhkeun leungeunna; dina panangan katuhuna mangrupakeun rosary suci anu panjang, bodas kalayan cahaya, sareng di kénca kénca dirina gaduh rosebud bodas anu ageung, anu laun-laun kaleungitan kelopakna, tapi tanpa kaleungitan kageulisanna. Dina dada, Ibu ngagaduhan manah daging anu dinuta ku cucuk; sukuna éta bulistir sareng istirahat dina dunya. Asalna Yesus Kristus dipuji.

Kalayan Hormat, hatur nuhun malem ieu anjeun parantos aya deui di leuweung kuring anu rahayu pikeun ngabagéakeun kuring sareng ngajawab telepon ieu milik kuring. Barudak abdi, upami abdi didieu di tempat anu diberkahan ieu, éta ku asih Gusti anu hébat, anu hoyong anjeun sadayana disalametkeun. Barudak abdi, kuring parantos lami nyarios ka anjeun: "Doakeun, silih pikanyaah, wujudkeun do'a, tong dosa, cinta ka tatangga anjeun sapertos diri anjeun sorangan". Aya seueur peringatan sareng pesen anu kuring bawa ka anjeun unggal bulan, sareng aya seueur anu cinta ka kuring sareng nuturkeun naséhat kuring. Tapi aduh, aya ogé anu henteu percanten sareng anu ngantosan tanda. Tingali tanda anu pangageungna: Kuring aya diantara anjeun! Barudak, seueur anu parantos ngarobih cinta anu ku kuring diturunkeun ka aranjeunna, seueur jalma dosa anu balik deui ka Gusti Allah, ningalkeun kabiasaan lami, sareng aranjeunna mimiti nuturkeun Putra abdi Yesus. Barudak, leuweung ieu tempat anu diberkahan; aranjeunna bakal janten tempat ibadah, kapilah alit bakal timbul teras garéja ageung. Tapi waktos Gusti sanés waktos anjeun; tong sieun, Gusti salawasna netepkeun jangji-Na, sareng nalika waktuna parantos asak, sadaya ieu bakal kalaksanakeun. Doakeun! Barudak abdi, acuk ieu anu aya dina panangan kénca kuring ngagambarkeun Garéja; kelopak anu ragrag mangrupikeun putra-putra pilihan kuring anu dipikaresep [nyaéta pandita] anu murag kusabab kameumeutna. Punten henteu nangtoskeun, tapi ngadoa pikeun aranjeunna: aranjeunna peryogi pisan doa. Sakabeh Garéja peryogi doa. Bakal aya waktos poék, tapi neneda. Dina unggal tempat doa, ngadoa unggal dinten kanggo Garéja.

Teras kuring ngadoakeun sareng Ibu sareng tungtungna anjeunna kaberkahan sadayana.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.