Angela - Tanpa Pendeta ...

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina 26 Juli 2021:

Soré ieu Ibu némbongan sadayana dibaju bodas. Mantel anu dikurilingan anjeunna ogé bodas, lega sareng lemes pisan, sapertos jilbab. Mantel anu sami ogé nutupan sirahna.
Dina sirahna aya makuta dua belas bintang. Dina dadana, Indung ngagaduhan haté daging dilimpudkeun ku cucuk; pananganna kabuka dina tanda wilujeng sumping. Dina panangan katuhu na aya tasbéh panjang, bodas sapertos cahaya, anu turun ampir dugi ka sampéanna. Suku-Na buligir tur rested di dunya. Mugia Yesus Kristus dipuji… 
 
Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos aya di dieu deui dinten ayeuna di leuweung berkah anu ngabagéakeun kuring sareng ngabales panggilan kuring ieu. Barudak abdi, upami kuring masih aya di dieu diantara anjeun, éta ku rahmat Gusti anu ngutus kuring supados abdi tiasa ngabantosan anjeun.
 
Barudak anu dipikacinta, kuring nyungkeun anjeun ngarobih: ngarobih, barudak, sateuacan kasép. Lami-lami kuring naros ka anjeun pikeun ngarobih, tapi anjeun beuki katéwak sareng kataji ku kaéndahan palsu dunya ieu. Barudak abdi, pangeran dunya ieu narik seueur jiwa pikeun dirina kalayan kakuatan anu langkung ageung. Abdi nyungkeun bantosan supados henteu ditipu. Sababaraha kali anjeunna nunjukkeun ka anjeun hal-hal palsu pikeun nipu anjeun, tapi lamun anjeun ngadoa sareng kuat iman, anjeunna moal tiasa ngarugikeun anjeun. Barudak anu dipikacinta, dinten ayeuna kuring deui ngajak anjeun ngadoa pikeun Garéja anu kuring dipikacinta. Doakeun putra [pandita] anu dipilih sareng dipikaresep kuring, anu hanjakalna nyiptakeun langkung seueur skandal. Punten tong nangtoskeun, tapi doakeun aranjeunna. Garéja peryogi pendeta: neneda kanggo panggilan suci, sabab Garéja tanpa imam parantos maot. Enya barudak, paéh. Pendeta penting: ngadoa pisan pikeun aranjeunna, nawiskeun pangorbanan sareng privasi.[1]Italia: Sakedik Kembang, sacara harfiah "kembang sakedik", kalakuan leutik nyalira / mundur.
 
Teras Indung ngajantenkeun kuring ngadoa babarengan sareng anjeunna, sareng dina kasimpulanana anjeunna ngaberkahan sadayana.
 
In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.
 
 

Footnotes

Footnotes

1 Italia: Sakedik Kembang, sacara harfiah "kembang sakedik", kalakuan leutik nyalira / mundur.
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.