Angela - Entong Tirus Ngado'a

Kami Lady of Zaro pikeun Angela dina tanggal 26 Méi 2021:

Soré ieu Ibu nembongan sadayana dibaju bodas; ujung pakéanna emas. Mantel anu dikurilingan anjeunna ogé bodas - hipu sapertos jilbab; jilbab anu sami ogé nutupan sirahna.
Dina dadana Indung ngagaduhan haté daging dilimpudkeun ku cucuk; pananganna ngariung dina solat, dina pananganna aya tasbeh suci bodas panjang, sapertos tina cahaya, meh ampir turun kana sampéanna. Suku na gundul teras disimpen dina dunya. Di dunya aya oray kalayan sungutna lega, sareng éta ngoyagkeun buntut na pisan. Indung nyekelan pageuh kana suku katuhuna. Mugia Yesus Kristus dipuji…

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun dinten ayeuna anjeun aya di dieu deui dina jumlah anu aya di leuweung anu diberkati kuring pikeun ngabagéakeun kuring sareng ngabales panggero kuring ieu. Barudak anu dipikacinta, abdi bogoh ka anjeun, abdi bogoh pisan ka anjeun. Barudak alit, dinten ayeuna haté kuring asa kabeurangan ku ningali anjeun didieu. Barudak anu dipikacinta, cara anu ngarah kana katengtreman pisan hésé tur capé; [1]Kisah Para Rasul 14:22: "… ngalangkungan seueur kasusah urang kedah lebet ka Karajaan Allah." neneda, barudak leutik kuring, neneda. Entong bosen sholat, tapi tahan ranté Rosario Suci dina cangkeng anjeun sareng ngadoa. Barudak Leutik, kuring sumping ka anjeun dinten ayeuna pikeun masihan anjeun perdamaian dina waktos gangguan sareng uji coba anu hébat.

Nalika Ibu nyarios, haténa mimiti gancang ngéléhkeun teras anjeunna jempé. Anjeunna nunjukkeun haté kuring. Haté mimiti robah jadi lampu anu beuki gedé - beuki gedé pisan. Anjeunna gaduh sinar anu kaluar tina haténa, anu lalaunan sumebar ka sakumna leuweung sareng anu aya.

Teras anjeunna neraskeun deui…

Barudak, ieu mangrupikeun rahmat anu kuring pasihan ayeuna. Abdi bogoh ka anjeun sareng hoyong kasalametan anjeun. Punten, murangkalih alit, tong nolak kaasih Gusti, buka hate anjeun ka abdi sareng pasihkeun kuring lebet; entong sieun tapi émut yén Putra kuring Yesus mikanyaah sareng ngahampura anjeun sadayana: teu aya dosa anu Anjeunna henteu ngahampura, tapi aya kabutuhan pikeun tobat anjeun. Barudak alit, nalika anjeun ngaraos capé sareng nyalira, terang yén Yesus ngantosan anjeun kalayan panangan. Yesus ngantosan anjeun dina Sakramen Suci tina Altar; Anjeunna aya jempé ngantosan ngahampura anjeun.

Barudak anu dipikacinta, dinten ieu kuring deui nyungkeun anjeun ngawangun doa Cenacles; pajarkeun murangkalih anjeun ngadoa, punten ngadangukeun kuring. Kuring nyiapkeun pasukan bumi leutik kuring, hayu seuneu iman anjeun ngagurilap, ulah pareum.

Teras abdi ngado'a sasarengan sareng Indung sareng saatos ngado'a kuring muji ka anjeunna sadayana sing saha anu muji dirina sorangan kana do'a kuring. Teras Indung masihan berkah khusus pikeun imam anu hadir sareng anu disucikeun, sareng akhirna ka sadayana.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.


 

Bacaan Patali

Dina "Api Cinta":

Konvergénsi sareng Berkah

Langkung seueur ngeunaan Api Cinta

Kana tentara duniawi saeutik Lady urang:

Urang Rabble Little Lady urang

Urang Lady urang Wartime

Gideon Anyar

Footnotes

Footnotes

1 Kisah Para Rasul 14:22: "… ngalangkungan seueur kasusah urang kedah lebet ka Karajaan Allah."
Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.