Medjugorje - Divisi anu Kuat

Our Lady, Ratu Damai ka Marija, salah sahiji Visi Medjugorje dina tanggal 25 Juni 2022:

Barudak anu dipikacinta, kuring girang sareng anjeun sareng hatur nuhun pikeun unggal kurban sareng doa, anu anjeun parantos dipasihkeun pikeun niat kuring. Barudak, ulah hilap yén anjeun penting dina rencana kasalametan umat manusa. Balik deui ka Allah sareng neneda supados Roh Suci tiasa dianggo dina anjeun sareng ngalangkungan anjeun. Barudak, Kami sareng anjeun ogé dina dinten-dinten ieu nalika Iblis perang pikeun perang sareng kabencian. Divisi kuat sareng jahat damel di manusa sapertos henteu kantos sateuacanna. Hatur nuhun parantos ngabales telepon kuring.

Dihaturkeun dina Medjugorje, Messages.