Eduardo - Poé Agung langkung caket tibatan anu anjeun bayangkeun

St Anthony ka Eduardo Ferreira dina tanggal 12 Nopémber 2023:

Damai sareng kahadéan [ka anjeun]. Poé Agung langkung caket tibatan anu anjeun bayangkeun. Nyiapkeun diri anjeun dina solat supados anjeun henteu kaget atanapi sare. Peuting ayeuna kuring datang ka ieu tempat pikeun ngobrol sareng anjeun. Hudang jeung wilujeng sumping sora nu datang ti sawarga ka anjeun, dulur-dulur. Gusti hoyong mulangkeun jiwa anjeun anu ruksak ku dosa. Tampa pesen ieu: ulah nampik pesen Tilu Hati [Yesus, Maryam sareng Yusup]. Ulah nyorong aranjeunna jauh, ulah dicekik aranjeunna, ulah hina aranjeunna. Dangukeun aranjeunna. Ieu mangrupikeun tanda ti surga pikeun Brazil, sora Tilu Hati anu sumping ka Sao José dos Pinhais. Dengekeun aranjeunna. Kuring ngan ukur nyuhunkeun anjeun cinta sareng ngarobih kahirupan anjeun. Neangan jalan ka kasampurnaan babarengan jeung Tilu Hati ieu. Kuring naroskeun ka anjeun, ieu seueur pikeun anjeun, [tapi] pesen kuring ayeuna nyaéta cinta sareng hormat ka Tilu Hati. Hayu Tilu Haté nembus haté anjeun. Haté ieu hoyong janten pusat kahirupan anjeun sareng kulawarga anjeun. Pasrahkeun diri anjeun ka Yesus, ka Ibu surgawi sareng Saint Joseph. 
 
Abdi nyuhunkeun anjeun ngadoakeun langkung seueur pikeun imam. Neneda pikeun Garéja, neneda pikeun imam supados Roh Suci bakal enlighten aranjeunna. Kuring ogé nyuhunkeun anjeun pikeun ngeureunkeun sareng ngeureunkeun sora dina Garéja; lebetkeun pikeun ibadah sareng sanés pikeun obrolan anu dianggurkeun. Sabaraha paguneman aya di Garéja? Doakeun alat-alat anu ribut dileungitkeun. Naha anjeun pikir, tercinta, yén musik ribut nyenangkeun Yesus? Abdi nyarioskeun ka anjeun yén henteu, éta henteu nyenangkeun Anjeunna, tapi enya, anjeun mangrupikeun lalaki anu pikaresepeun. Nalika anjeun asup ka Garéja, sujud, sujud dina ayana Yesus. Suku handap sarta ngakuan yén anjeun euweuh nanaon. Suku jeung ngakuan wretchedness Anjeun. Tercinta [jamak], neneda pikeun konversi imam miskin. Doakeun, sing tabah dina solat. Ulah runtah waktu dina hal nu bakal kaliwat. 
 
Gabung sareng abdi, anjeun sadayana, pikeun dinten bakal sumping nalika jalma-jalma anu paburencay bakal ceurik dina tobat pikeun waktos anu dibuang ku ilusi anu pikaresepeun pikeun anjeun. Waktos ieu mangrupikeun waktos rahmat. Heresies nahan umat manusa, sanajan dina Garéja Kristus. Anjeun bakal nandangan musibah sareng kasedih kusabab ngajaga sumanget anjeun.* Seueur anjeun bakal ngalawan perang hinaan dina naon anu bakal datang. Kapura-puraan sareng wabah bakal ngancurkeun seueur. Jalma anu ngawasa dunya ieu bakal ngawajibkeun anjeun pikeun mungkir bebeneran anu ditulis ku para nabi. Anjeun kedah janten satunggal sareng Gusti supados gaduh kakuatan dina merangan kajahatan. Nguatkeun jiwa abadi anjeun ku doa. Hukuman bakal tumiba ka bangsa-bangsa anu henteu nampi Jurusalamet. Ta'at ka Gusti anjeun supados dina waktos anu bakal datang anjeun henteu goyah. Kudu tabah, lemah lembut sareng aktip. Ulah nyumput tina pesen ieu tapi hirup aranjeunna kaluar pikeun kasalametan anjeun sorangan. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci.
 
* ie sanggeus dilestarikan roh anjeun tina bid'ah. Catetan panarjamah
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina Eduardo Ferreira, Messages.