Eduardo - Jaman Hese Geus Aya

Gusti Yesus urang ka Eduardo Ferreira dina 12 Maret 2022 di Sao José dos Pinhais, Brazil:

Kakasih kuring, tingali kumaha pikasieuneun kaayaan kasedih dimana seueur murangkalih kuring mendakan diri. Maranehna ngudag hal-hal anu moal kamana-mana. Aranjeunna milarian kabagjaan dina karusuhan tapi ngan ukur mendakan kasedihan. Kakasih Kami, sadar yén ngan ukur di kuring anjeun tiasa mendakan kabagjaan anu sajati. Ngan abdi tiasa masihan anjeun katengtreman. Ulah ngantep materialisme nyekel anjeun. Kuring nambahan yén anjeun malarat sanajan anjeun gaduh sagalana, sarta éta alatan anjeun teu neangan Kami nu teu ngakuan kuring. Abdi Yesus.

Our Lady Rosa Mystica, Ratu Damai dina 12 Maret 2022:

tengtrem. Barudak tercinta, Kami Mawar Mistik, Ratu Damai. Dina dinten ieu kuring datang pikeun masihan anjeun pesen di handap ieu. Ieu diperlukeun pikeun anjeun kalikeun solat anjeun. Barudak, jaman susah geus aya di dieu. Anjeun kedah nempel kana Rosario Suci. ngadoa. ngadoa. musuh urang ngamuk. Kalayan doa, puasa sareng panghampura anjeun tiasa suksés ngusir anjeunna. Dinten ieu kuring ngingetkeun deui pentingna solat. Upami anjeun ngadoa, kuring bakal langkung gampang ngabantosan anjeun. Barudak, tingali dunya ieu. Seueur anu tebih tina kanyaah Gusti sareng parantos keras haté. Kalayan cinta, kuring ngaberkahan anjeun dina nami Bapa, Putra sareng Roh Suci.

St Joseph dina 12 Maret 2022:

Kakasih abdi, abdi Joseph, parantos sumping ka anjeun. Nengetan sareng ngadoakeun pikeun ngabédakeun mana anu leres sareng anu salah. Anjeun bakal ningali tanda-tanda anu henteu dikirimkeun ku Gusti. Kade ulah ragrag kana bubu Iblis. Perhatoskeun: bakal aya seueur jalan anu bakal ngakibatkeun anjeun ka perdition. Kakasih, waktosna sakedap. Nyalametkeun diri jeung nyalametkeun dulur-dulur, sabab geus kersaning Allah teu aya anak anu leungit. Hirup iman anjeun. Hampura jeung hirup rukun jeung alam jeung jeung dulur. Neangan kakuatan anjeun dina Eucharist jeung dina doa. Hébat bakal Perhatosan. Kudu ati-ati. Abdi Yusup tukang kayu.  

Dihaturkeun dina Eduardo Ferreira, Messages.