Eduardo - Doakeun, Paderi Anjeun Bahaya

Lady urang ka Eduardo Ferreira di São José dos Pinhais, Brazil tanggal 13 Januari 2021:

Damai! Enjing ieu, kuring nganuhunkeun anjeun ngadoa pikeun Brazil. Bangsa ieu ogé parantos ngaraheutkeun manah Putra Suci abdi Yesus ku dosa sareng henteu patuh kana Firman Allah. Waktos anjeun parantos kéngingkeun konvérsi parantos kalangkungan. Ati-ati. Doakeun ogé pikeun putra-putra anu dipikasieun kuring, para Pendeta. Seueur diantara aranjeunna masih dina bahaya. Kami di dieu pikeun nyauran anjeun kana kasucian. Sarakah sareng hawa nafsu parantos misahkeun seueur Pandita ti jalan Gusti. Doakeun para pendeta Paroki anjeun, barudak kuring. Iblis beuki nyoba netepkeun batur ngalawan batur, sanajan dina henteu patuh ka Garéja, ngritik jalma pangluhurna di Garéja, Paus.[1]"Anu satia Kristus aya kabébasan pikeun nyebarkeun kabutuhanana, khususna kabutuhan spiritualna, sareng kahoyong aranjeunna ka Pendeta Garéja. Aranjeunna ngagaduhan hak, mémang kadang-kadang tugasna, saluyu sareng élmuna, kamampuan sareng jabatanana, pikeun nunjukkeun ka Pendeta suci pandanganana ngeunaan hal-hal anu aya hubunganana sareng kabaikan Garéja. Aranjeunna ngagaduhan hak ogé pikeun nyebatkeun pandanganana ka batur anu satia Kristus, tapi nalika ngalakukeun éta aranjeunna kedah salawasna ngahargaan integritas iman sareng moral, nunjukkeun hormat ka Pastorna, sareng tumut kana kahadéan sareng martabat umum masing-masing . " —Kode Hukum Canon, 212

Barudak abdi, ulah bosen solat. Doakeun salaku kulawarga. Ieu waktuna ngadoa dina kasatuan. Abdi ogé nyungkeun anjeun jaga alam. Unggal dinten, Gusti parantos maparin hawa sareng cai pikeun anjeun. Ngurus cai. Entong ngotoran mata cai. Datangna sareng inum cai anu kuring berkah di dieu di Tempat Suci ieu. Abdi naros ka anjeun dinten ayeuna pikeun Solat, Pangorbanan sareng Penance. Doakeun ogé pikeun Seminarians sareng Agama. Abdi Mawar Mistis, Ratu Damai. Kuring ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci.

Footnotes

Footnotes

1 "Anu satia Kristus aya kabébasan pikeun nyebarkeun kabutuhanana, khususna kabutuhan spiritualna, sareng kahoyong aranjeunna ka Pendeta Garéja. Aranjeunna ngagaduhan hak, mémang kadang-kadang tugasna, saluyu sareng élmuna, kamampuan sareng jabatanana, pikeun nunjukkeun ka Pendeta suci pandanganana ngeunaan hal-hal anu aya hubunganana sareng kabaikan Garéja. Aranjeunna ngagaduhan hak ogé pikeun nyebatkeun pandanganana ka batur anu satia Kristus, tapi nalika ngalakukeun éta aranjeunna kedah salawasna ngahargaan integritas iman sareng moral, nunjukkeun hormat ka Pastorna, sareng tumut kana kahadéan sareng martabat umum masing-masing . " —Kode Hukum Canon, 212
Dihaturkeun dina Eduardo Ferreira, Messages, Jiwa séjén.