Eduardo - Neneda pikeun Imam

Lady urang, Mystical Rose, Ratu Peace, ka Eduardo Ferreira dina 12 April 2024:

Damai. Barudak, abdi ngajak anjeun pikeun pengkuh dina solat. ngadoa. ngadoa. Dinten ieu abdi nyuhunkeun anjeun ngadoakeun putra abdi para imam. Ulah eureun ngadoakeun maranéhna. Poé hésé datang. Doakeun, barudak. Gelut ku cara solat sapopoe. Barudak, anjeun anu dipilih ku Kami; salaku prajurit leutik mah, ulah pundung di tengah-tengah perjuangan. ngadoa. Di dieu kuring ngajak anjeun ngadoakeun putra-putra abdi anu dipikacinta [imam]. Abdi Mawar Mistik, Ratu Damai, Ibu Garéja.

 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina Eduardo Ferreira, Messages.