Eduardo - Ngalangkungan Watesan Gangguan

Saint Joseph ka Eduardo Ferreira dina tanggal 13 Nopémber 2021:

Anu tercinta, abdi, Yusup, ngajak anjeun tobat ayeuna, sabab pikeun anjeun moal aya isukan. Abdi nyauran anjeun pikeun kasalametan anjeun. Anu dipikacinta, ulah ngahibur diri ku hal-hal vulgar anu maok waktos ti anjeun. Ulah neangan hal-hal anu teu aya gunana pikeun diri anjeun anu bakal nyegah anjeun ngahontal kahirupan anu langgeng. Iman nu nangkeup hate nyaeta iman nu ngarah ka kasalametan. Anu dipikacinta, upami anjeun hoyong nyalametkeun jiwa anjeun, angkat salib anjeun kalayan cinta. Maryam, Ibu anjeun, geus capé: cimata terus ngocor ka handap beungeutna jeung dosa-dosa umat manusa moyok haté sangsara nya. Abdi, Yusup, ngingetkeun anjeun yén upami anjeun henteu ngarobih kabiasaan sareng kahirupan anjeun, anjeun bakal leungit sareng moal tiasa pulih kasalametan. Anu dipikacinta, ilusi dosa dunya ieu parantos ngalangkungan wates karusuhan, bahkan di jero Garéja. Toléransi Allah moal deui nangtung pikeun jadi loba jahat. Salawasna bersih dina haté jeung cleanse yourselves. Abdi masihan anjeun berkah abdi. Abdi Yusup tukang kayu. 
Dihaturkeun dina Eduardo Ferreira, Messages.