Angela - Poék Hoyong Nyumputkeun Terang

Kami Lady of Zaro pikeun Angela 8 Juli 2021:

Wengi ayeuna ieu, Indung muncul salaku Ratu sareng Ibu Sadaya Jalma. Indung nganggo baju pinkish sareng dibungkus ku mantel biru-héjo ageung, anu lengkep nutupan anjeunna sareng ogé nutupan sirahna. Dina sirahna aya makuta dua belas bintang. Pananganna kabuka dina tanda wilujeng sumping, sareng dina panangan kanan na aya tasbeh bodas panjang, siga anu didamel tina cahaya, anu turun ampir dugi ka sampean. Suku na gundul sareng ngendong di dunya. Dunya masih muter sareng adegan perang sareng kekerasan katingali. Teras Basa ngageleserkeun bagéan mantelna ka saluruh dunya, nutupannana. Mugia Yesus Kristus dipuji… 

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun yén sonten ieu anjeun aya deui di dieu di leuweung berkah kuring pikeun ngabagéakeun kuring sareng ngabales panggilan kuring ieu. Barudak anu dipikacinta, sonten ieu kuring deui sumping ka anjeun nyuhungkeun do'a, do'a pikeun dunya ieu anu beuki rahmat ku dosa. Barudak abdi, ngarobih, robih kahirupan anjeun. Mangsa-mangsa hésé ngantosan anjeun, sareng upami anjeun henteu siap, éta bakal hésé pisan pikeun anjeun disalametkeun. Abdi bogoh pisan ka anjeun, sareng upami kuring aya di dieu, éta kusabab kuring hoyong nyalametkeun anjeun sadayana.

Barudak abdi, jalan anu ngarah ka Putra Yesus kuring henteu gampang sareng jebak musuh seueur. Barudak abdi, sakali deui kuring ngajak anjeun ngadeukeutan sakramén; punten ngupingkeun kuring. Solat penting pisan, éta tiasa ngadeukeutkeun anjeun ka Gusti… tapi Sakramen Pangakuan sareng sakramén anu sanés langkung penting. Seueur anu caket tapi henteu kabuka haténa lengkep ka Gusti. Barudak abdi, muja Yesus, hadir dina Sakramen Suci tina Altar: muja ka Anjeunna dina tiiseun. Ngabengkokkeun tuur sareng ngupingkeun sora-Na dina tiiseun. Barudak abdi, punten ngadangukeun kuring: gelap hoyong nyumputkeun cahaya, sareng upami anjeun henteu lengkep ti Gusti, anjeun bakal gampang dimangsa.

Teras kuring ngadoa sareng Ibu sareng tungtungna anjeunna ngaberkahan sadayana:

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Messages, Simona sareng Angela.