Gisella - Dajjal anu Akting

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina 30 Juli 2022:

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun sareng parantos ngabengkokkeun tuur anjeun dina doa. Barudak, geura-giru anjeun bakal mendakan diri anjeun dina waktos anu susah, langkung ti anu anjeun bayangkeun. Barudak kuring, ngahiji sareng ngadangukeun kecap-kecap ti Ibu anu asih: Dajjal akting — anjeun bakal ngahontal titik dimana anjeun moal tiasa mésér nanaon tanpa idin-Na. Jieun bekel jeung ulah lalaunan. [1]cahaya, lit. "terang, enteng" atawa "flippant" Barudak tercinta, neneda pikeun imam: Iblis geus akting, anjeunna bakal geus sagalana suci dihapus, dimimitian ku tabernacles na vestments priestly, nyebutkeun yen anjeun sadayana sami. Nu satia consecrated bakal sangsara loba, tapi Yesus jeung kuring bakal deukeut. Barudak, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun silih pikanyaah sareng ngahiji dina asih Allah: ngan teras anjeun bakal meunang. Panyakit anyar bakal timbul: ngan sakedik deui sareng anjeun bakal aya deui di panjara anjeun. [2]nyaéta. kamungkinan lockdowns Barudak, musibah ékonomi geus deukeut: silih tulungan, nelepon ka kuring jeung kuring bakal jeung anjeun. Abdi bogoh ka anjeun, barudak; ngadoa, ngadoa, loba ngadoa. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Trinity Maha Suci. Amin.*
 
*Catatan editor: Dina pesen anu jelas ieu, Our Lady dina dasarna ngajelaskeun segel Wahyu, Badai Agung anu aya di dieu sareng datang (tingali Gariswanci): segel perang ka-2, anu parantos mimiti masihan jalan "jaman susah", geus jelas unfolding sakumaha tegangan timbul. Lady urang speaks ngeunaan "bencana ékonomi" (segel katilu); "panyakit anyar" (segel ka-4); jeung kasusah jeung suprési Massa salaku "Sagala anu suci [dihapus]" (segel ka-5). Ngeunaan segel ka-6, baca Kumaha Nyaho Iraha Peringatan Geus Deukeut.

Footnotes

Footnotes

1 cahaya, lit. "terang, enteng" atawa "flippant"
2 nyaéta. kamungkinan lockdowns
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.