Gisella - Hormat para Nabi

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina tanggal 25 Juni 2022:

Barudak kuring, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun. Barudak anu tercinta, dina waktos-waktos khusus ieu, henteu kantos ngantunkeun doa sareng sadar kana rahmat anu turun ka anjeun, salawasna nganuhunkeun. Anak-anak kuring, anjeun dipikacinta ku panon kuring sareng sateuacan Bapa Kami. Ieu mangrupikeun alesan pikeun munculna di sakuliah dunya, supados anjeun diingetkeun ngeunaan bahaya anu anjeun résiko upami anjeun ngantunkeun Gusti. Barudak, hatur nuhun sareng hormat ka nabi-nabi anu parantos disebat misi: aranjeunna nungtun Garéja, hartosna anjeun sadayana. Garéja henteu ngan diwangun ku candi: Yesus sorangan geus dibawa turun tembok di kali. Barudak Kami, ieu ogé waktos rahmat sareng anjeun bakal ningali seueur rahmat turun; aranjeunna bakal ngawula ka muka panon jalma anu teu percaya yén Surga ngahiji ka bumi jeung Yesus deukeut ka unggal anjeun. Neneda keur Spanyol. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.