Gisella - Neneda Loba

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina tanggal 21 Juni 2022:

Barudak anu dihormat, hatur nuhun parantos aya di dieu pikeun ngado'a sareng ngabengkokkeun tuur anjeun. Putri, Anjeun kudu ngabejaan imam nu kabingungan maranéhanana nyaéta antara jantung jeung sungut; Ku cara ieu aranjeunna nyababkeun kabingungan di antara murangkalih kuring sareng aranjeunna masih henteu ngartos yén transubstantiation roti sareng anggur lumangsung kalayan Konsérrasi sareng turunna Roh Suci anu ngarobih [aranjeunna] janten awak sareng getih sareng ketuhanan. Barudak kuring, seueur-seueur ngadoa, sabab bumi mangrupikeun gurun anu ageung sareng dimana aya cai, éta bakal nyababkeun karusakan anu ageung. Barudak, malaikat abdi nyanyi lament maranéhanana sabab Putra abdi Yesus torn jeung nyeri; neneda sareng bogoh ka Yesus abdi sareng émut yén Anjeunna pupus pikeun anjeun sareng ngabebaskeun anjeun tina dosa. Uskup Roma bakal diserang ku jalma-jalma anu ngadukung anjeunna. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun, dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.