Gisella - Neneda keur barudak Ukraina abdi

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina tanggal 13 Méi 2022:

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos aya di dieu sareng parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun. Anaking, neneda, neneda, neneda; Dinten ayeuna (penampakan di Fatimah), kuring terus nyuhunkeun doa sareng konversi. Lamun sagalana geus dipigawé saperti kuring dipénta, anjeun bakal ngalaman karapihan, tapi gantina Gerbang naraka geus dibuka, jeung lamun teu nguatkeun yourselves dina iman, leuwih saeutik mah, anjeun bakal leumpang dina jalan ka perdition. Abdi di dieu sareng patah hati kusabab sadaya anu anjeun ijinkeun. Barudak kuring, tingali Garéja: anjeunna henteu hoyong ngakuan kuring salaku Coredemptrix. Kami Ratu langit jeung bumi, manéhna anu mawa anjeun ka Putra Kami Yesus. Abdi Indung-Na sareng Indung anjeun sadayana: nampi bebeneran ieu. Barudak, ngadoakeun barudak Ukraina anu dialungkeun kana dua liang nalika hirup. Barudak, bumi bakal oyag langkung kuat, tapi ulah sieun, sabab Kami di dieu pikeun ngajaga anjeun. Teu aya deui waktos: janten langkung spiritual sareng ningali tanda-tanda langit sareng bumi. Ayeuna kuring ninggalkeun anjeun kalayan berkah indung kuring dina nami Bapa, Putra sareng Roh Suci. Amin.
 
 
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.