Gisella - Nyebarkeun Injil di Jalanan!

Kami Lady Gisella Cardia September 27, 2022

Barudak anu manis, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun sareng hatur nuhun parantos ngabengkokkeun tuur anjeun dina doa. Anaking, loba cimata kuring pikeun jalma anu teu ngarti, teu percaya, anu ngahujat jeung teu ngarobah. Salaku Indung, abdi hoyong nyalametkeun sadaya barudak abdi. Yesus abdi masihan seueur rahmat, tapi sering anjeun langkung katarik ku hal-hal dunya anu ngajak anjeun ka perdition, sareng anjeun henteu perhatikeun hal-hal anu saé anu anjeun gaduh unggal dinten. Sedih, kareueus jeung kaangkuhan marengan anjeun. Barudak kuring, ajarkeun barudak anjeun maca Rosario Suci. Barudak, kuring nyuhunkeun anjeun ngaliwat jalan-jalan dunya [1]"Ulah sieun ka jalan-jalan sareng ka tempat-tempat umum sapertos rasul-rasul anu mimiti ngawartosan Kristus sareng Injil Kasalametan di alun-alun kota, kota, sareng desa. Ieu sanés waktos isin kana Injil! Geus waktuna pikeun ngahutbah ti atap-atap. Tong sieun kaluar tina gaya hirup anu nyaman sareng rutin pikeun nyandak tantangan pikeun ngajantenkeun Kristus dikenal di "metropolis" modéren. Anjeun anu kedah "kaluar di jalan-jalan" sareng ngondang sadayana anu anjeun tepang kana pésta anu parantos disayagikeun ku Allah pikeun umat-Na. Injil teu kedah disumputkeun kusabab sieun atanapi indifference. Éta henteu pernah dimaksudkeun pikeun disumputkeun sacara pribadi. Eta kudu ditempatkeun supaya jalma-jalma bisa ningali caangna sarta muji ka Rama urang di sawarga." — PAUS ST. JOHN PAUL II, Poé Pemuda Dunya, Denver, CO, 1993 ngembarkeun Injil: Bejakeun ka sarerea yen Isa enggal-enggal sumping deui [2]Naon ieu hartosna dina eschatology Katolik? Maca Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten! jeung Ngabalikkeun sareng End Times; tingali ogé Naha Yesus leres-leres sumping? jeung Yesus sumping! jeung nu kudu disiapkeun. Kuring ayeuna ngaberkahan anjeun dina nami Trinity Maha Suci. Amin.
 

Footnotes

Footnotes

1 "Ulah sieun ka jalan-jalan sareng ka tempat-tempat umum sapertos rasul-rasul anu mimiti ngawartosan Kristus sareng Injil Kasalametan di alun-alun kota, kota, sareng desa. Ieu sanés waktos isin kana Injil! Geus waktuna pikeun ngahutbah ti atap-atap. Tong sieun kaluar tina gaya hirup anu nyaman sareng rutin pikeun nyandak tantangan pikeun ngajantenkeun Kristus dikenal di "metropolis" modéren. Anjeun anu kedah "kaluar di jalan-jalan" sareng ngondang sadayana anu anjeun tepang kana pésta anu parantos disayagikeun ku Allah pikeun umat-Na. Injil teu kedah disumputkeun kusabab sieun atanapi indifference. Éta henteu pernah dimaksudkeun pikeun disumputkeun sacara pribadi. Eta kudu ditempatkeun supaya jalma-jalma bisa ningali caangna sarta muji ka Rama urang di sawarga." — PAUS ST. JOHN PAUL II, Poé Pemuda Dunya, Denver, CO, 1993
2 Naon ieu hartosna dina eschatology Katolik? Maca Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten! jeung Ngabalikkeun sareng End Times; tingali ogé Naha Yesus leres-leres sumping? jeung Yesus sumping!
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.