Gisella - Turutan Doktrin Leres

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina 3 Désémber 2023:

Barudak tercinta, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun. Barudak, kuring nyuhunkeun anjeun, ngarobah: anjeun henteu gaduh waktos deui. Konsentrasi kana kahirupan langgeng di surga dimana Bapa ngantosan anjeun. Barudak tercinta, neneda keur Garéja abdi tercinta; Waspada ajag dina pakean domba anu ngaganggu ka domba Kami, ngarah kabingung. Putra-putra abdi anu dipikacinta (imam), anjeun kedah ngartos yén jalan anu anjeun lakukeun nyaéta jalan anu bakal nuju ka jurang. Abdi nyuhunkeun para angon abdi janten suci, tegak sareng adil: turutan doktrin iman anu leres sateuacan murtad tiasa diproklamasikeun. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Trinity Maha Suci. Amin.

 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages.