Gisella - Jieun Provisions . . .

Kami Lady pikeun Gisella Cardia dina tanggal 13 Méi 2022:

Barudak, hatur nuhun parantos aya di dieu dina doa. Barudak anu dipikacinta, ogé dinten ieu kuring hatur nuhun pikeun ngaréspon telepon kuring. Haté mah asa nalangsa kana sagala nu bakal kajadian. Kuring ningali seueur ati anu katutup, seueur murangkalih kuring leungit sareng henteu ngadangukeun telepon kuring anu dipikacinta. Barudak, kuring nyuhunkeun anjeun janten saksi anu wani; geus teu aya deui waktu – dengekeun pangandika Indung anjeun, bekel cai, kadaharan, jeung ubar, sagalana geus rék réngsé.[1]Tarjamahan alternatif tina tutto sta per finire : "Segala-galanya akan habis." Barudak, punten bantosan abdi. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin.

Footnotes

Footnotes

1 Tarjamahan alternatif tina tutto sta per finire : "Segala-galanya akan habis."
Dihaturkeun dina Gisella Cardia, Messages, Perlindungan Fisik sareng Persiapan.