Ramalan Yesaya Komunisme Global

Bapa Garéja Lactantius nyebatna "hiji perampokan umum". Ieu mangrupikeun jumlah naon anu ditunjuk ku sadaya judul ayeuna: The Great rampog dina ahir umur ieu - neo-Komunis nyokot alih handapeun naungan "environmentalism" jeung "kaséhatan". Tangtosna, ieu mangrupikeun bohong sareng Iblis mangrupikeun "bapa bohong". Sadaya ieu diramalkeun sababaraha 2700 taun ka pengker sareng anjeun sareng kuring hirup ningali éta. Kameunangan bakal janten milik Kristus saatos kasangsaraan hébat ieu…

maca Ramalan Yesaya Komunisme Global ku Mark Mallett di Ayeuna Kecap.

Dihaturkeun dina Tina Kontribusi kami, Messages, Mangsa Anti-Kristus.