Era Damai: Snippets ti Seueur Wahyu Swasta

Dina tulisan ieu anjeun bakal tiasa ningali sajumlah snippét leutik tina sajumlah wahyu pribadi anu nyarioskeun kana Era Damai; wahyu anu anjeun tiasa beuleum dina jero langkung seueur ku neraskeun pikeun ngarobih situs ieu!

Fatimah

Tilu bulan sateuacan ngadamel mukjijat anu paling ngajentul disaksian di bumi saprak Nabi Musa ngiringan Israel ka luar Mesir ngalangkungan Laut Merah (nyababkeun, sapertos anjeunna, matahari nari di langit sateuacan balarea 70,000; peristiwa anu kacatet bahkan dina dinten sekuler. koran), Our Lady jangji di Fatima yén "Bapa Suci bakal ngabédakeun Rusia ka kuring, sareng anjeunna bakal dirobih, sareng hiji jaman katentreman bakal dipasihan ka dunya.”Kardinal Ciappi mangrupikeun Teolog ti Rumah Tangga Kepausan ka lima paus, sareng Paus St. John Paul II nyalira masihan homily pamakaman kardinal; di jerona ngarujuk kana "pamikiran [Ciappi] anu jelas, kaseueuran ajaranana sareng kasatiaanna anu teu dibantah ka Témpél Apostolik, ogé kamampuan napsirkeun tanda-tanda masa-masa numutkeun ka Allah... " [1]Persiapan Kanggo Sakumna Panyebrangan ka Yesus ngalangkungan Maria kanggo Kulawarga. Halaman 192. Ciappi, anu pandangan Fatima kedah jelas ditingali salaku berwibawa, nyerat: "…mujijat anu dijanjikeun di Fatimah. Sareng mujijat éta bakal janten jaman damai, anu henteu kantos dibereskeun sateuacan ka dunya... " [2]"5 Saptu, 1 Kasalametan." Joseph Pronechan. Ngadaptar Katolik Nasional. 9 Nov 2005 Nya kitu, John Haffert, salah sahiji promotor anu dihormati sareng prolific di dunya pesen Fatima, nyerat dina Kajadian Anu Agung:

Konvérsi dunya pasti bakal datang. Dunya bakal janten Anjeunna ku konversi urang sareng pipilueun-Na. ... Triumph bakal janten acara konvérsi anu bakal kuat sareng universal supaya kabeh bakal dipuji muji Gusti pikeun karya anu hebat anu geus dilakukeun dina makhluk-Na, Mary… Éta bakal janten kajadian sajarah anu gedé sapertos ieu anu bakal ngajantenkeun sadaya tilas kamulyaan sareng sapertos bayangan … (48-49)

Taun 2016, Monsignor Arthur Calkins, ahli ngeunaan teologi mistik sareng wahyu pribadi, nyerat yén kameunangan dina Hateus anu suci anu dijanjikeun Lady urang di Fatima nyaéta "absolut, ”Sareng“…bakal ngagem dina jaman perdamaian anyar sareng nyebarkeun pamaréntahan Kristus, [sareng] meureun langkung caket ti mana-mana urang bakal ngabayangkeun. "

Ilahi Rahmat (St Faustina)

St Faustina, anu wahyu na nampi gelar pangluhurna sanés ngan ukur ngan ukur persetujuan Garéja tapi ku pamuji anu jelas, nyerat dina buku harianna: "Sanaos amarah Setan, Ilahi Rahmat bakal suksés di saluruh dunya sareng bakal disembah ku sadaya jiwa. ” (§1789) Di dieu Faustina ngadamel waktos di bumi salila ieu aya kamenangan Iman dina sadaya jiwa-jiwa anu hirup. Kanggo Kiamat Terakhir (hiji-hijina interpretasi alternatif anu mungkin tina "kamenangan" ieu ngeunaan anu diomongkeun ku Faustina) dina tungtung waktos definitif sareng henteu pernah disebut salaku kemenangan kajembaran manah; rada, anu ieu sok disebat waktos Universal and Absolute kaadilan. Sateuacanna, Faustina nyerat yén anjeunna ngado'a "kameunangan Gareja," (§240) sareng anjeunna ngarepkeun yén kamenangan ieu "disegerkeun." (§1581) Anjeunna henteu bakal nyerat hal-hal ieu upami anjeunna henteu percanten kana kameunangan sapertos mungkin sareng badé ku Gusti.

Rahayu Conchita

Dilahirkeun dina Feast of Immaculate Concept dina taun 1862, sareng hiji istri sareng indung ka salapan budak, Conchita parantos disahkeun dina Méi 2019. Diantara seueur ramalan ngeunaan Era mangrupikeun kecap-kecap di handap ieu ngeunaan Yesus:

Muga-munya saalam dunya parantos ngahambat ka Roh Suci ieu ti saprak dinten pamaréntahan na parantos sumping. Tahap terakhir dunya ieu khusus pisan ka Anjeunna anu Anjeunna bakal diajenan sareng Maha Agung. Mugi Pasamuwan tiasa ngawartosan Anjeunna, muga-muga roh-roh anu mikanyaah Anjeunna, muga-muga dunya disucikeun ka Anjeunna, sareng katentreman bakal akur sareng réaksi moral sareng spiritual, langkung ageung tibatan jahat ku dunya disiksa... Anjeunna bakal sumping, kuring bakal ngirim Anjeunna deui terang dina épék-Na, anu bakal matak ngareureuwas dunya sareng ngadorong Garéja kana kasucian ... kuring hoyong uih deui ka dunya ku imam-imam na. Abdi hoyong ngabarékeun dunya tina jiwa ku nyieun Sim kuring katingali dina imam-imam mah. [3]Fr. Marie-Michel Philipon, OP CONCHITA: Buku Harian Spiritual Indung. Misc. petik

Hamba Allah Cora Evans

Loro, ibu, sareng mistik Amérika anu nampi wahyu ti Yesus dina Kamanusaan Mistik Kristus, sabab Cora pikeun Beatification parantos dimimitian. Yesus ngawartoskeun anjeunna:

Kuring masrahkeun kado ieu ngalangkungan anjeun, langkung saé pikeun ngadegkeun Karajaan Asih abdi dina jiwa. Kuring miharep sadaya jiwa terang kuring nyata, hirup, sareng dinten sapertos saatos Kiamat mah. Kanggo Karajaan abdi dina jiwa janten langkung dikenal janten léngkah anu sanés dina jaman emas. emas sabab jiwa dina nyucikeun rahmat nyarupaan cahaya panonpoé, panonpoé beurang. Di karajaan emas éta, kuring tiasa sacara pribadi cicing upami diulem… (Detasmen Emas Jiwa)

Ratu Jagat raya

Dina panémbaran ieu anu dimimitian taun 1937 di Heede, Jérman — sareng henteu ngan disatujuan ku Garéja, tapi ogé, numutkeun Garéja, teras nampi "buktina anu henteu kéngingkeun kaaslian sareng kaaslian" - The Virgin Mary némbongan ka opat budak awéwé nganggo pesen kuburan. Ti harita, dina taun 1945, Yesus muncul ka aranjeunna kalayan wahyu-Na, nyauran nurut kana pesen-pesen anu sateuacanna ngeunaan ibuna, sareng nambihan:

Abdi sumping! Abdi di panto! Asih kuring ngarencanakeun tindakan ieu sateuacan nyiptakeun dunya ... Dunya tempatna dina gelap padet. Generasi ieu pantes dihapus; tapi kuring badé nunjukkeun Diri anu welas asih ... Kuring datang Diri Kuring sareng bakal nunjukkeun wasiat kuring ... Perkara anu bakal datang bakal ngaleupaskeun jauh tina anu kajantenan. Ibu Allah, Indung, sareng Malaikat-malaikat bakal nyandak bagian di dinya. Naraka ayeuna yakin sorangan tina kameunangan, tapi kuring bakal ngaleupaskeun…Kuring bakal sumping, sareng sareng abdi bakal katengtreman bakal sumping. Kuring bakal ngawangun Karajaan kuring kalayan sajumlah leutik anu milih. Karajaan ieu bakal sumping ujug-ujug, langkung gancang ti anu dipikiran tina hiji. Kuring bakal ngajantenkeun Cahaya abdi sareng anu bakal janten berkah sareng anu sanés ka batur. Kamanusaan bakal mikawanoh cinta sareng kakuatan kuring.

Fr. Ottavio Michelini

Hiji pendeta, mistik, sareng anggota Pengadilan Papal Paus St. Paul VI (salah sahiji penghormatan anu paling luhur dipasihkeun ku Paus pikeun jalma anu hirup), Fr. Ottavio nampi seueur wahyu, didokumentasikeun dina buku 1976 anu judulna Anjeun terang yén kuring bogoh ka anjeun. Dina buku ieu, urang maca:

Bakal janten Ibu, paling suci Maryam, anu bakal naksir sirah oray, sahingga ngamimitian jaman anyar katenangan; bakal janten Karajaan Karajaan kuring di bumi. Bakal balik deui Roh Kudus dina Pentékosta anyar. Naraka bakal dielirikeun: Garéja na bakal dibangkitkeun: Karajaan kuring, nyaéta karajaan cinta, kaadilan sareng katenangan, bakal masihan katenangan sareng kaadilan pikeun umat manusa ieu. (Désémber 10, 1976) [Bumi] bakal gersang sareng sepi teras disucikeun "disucikeun" ku seuneu ku dibuahan jujur ​​ku kuliatan anu lolos pikeun kahadean ilahi nepi ka jam anu nungtun amarah ilahi. [Satuluyna] bakal aya pamaréntahan Allah dina jiwa, anu mrentah naroskeun tina Gusti nyebat "Karajaan Moal datang." (January 2, 1979)

Sr. Natalia Hungaria

A 20th-century nun anu pesenna nanggung a nihil halangan sarta hiji imprimatur, Sr. Natalia dibéré wahyu ti Isa sareng Maria anu maca:

Akhir dosa caket, tapi sanés akhir dunya. Moal lami deui moal aya jiwa anu bakal leungit. Pangandika kuring bakal kalaksanakeun, sareng ngan bakal aya hiji domba sareng hiji Angon. (Yoh. 10:16) Neneda, supados sateuacan perdamaian suci, sareng rahmat anu ageung pikeun dunya sumping, jalma-jalma anu dosa tiasa ngarobih sareng nampi rahmat kuring, ngarobih kahirupan aranjeunna. … [The Virgin Mary ngungkabkeun:] Zaman perdamaian dunya henteu ditunda. Bapa Surgawi ngan ukur hoyong masihan waktos ka jalma-jalma anu tiasa ngarobih sareng mendakan panyalindungan sareng Gusti… ”Jurusalamet nunjukkeun ka kuring yén cinta, kabagjaan sareng kabagjaan ilahi bakal nunjukkeun [dunya] bersih anu bakal datang. Abdi ningal berkah ti Gusti Allah anu réa dituang ka bumi. Yesus teras ngajelaskeun ka kuring: "… datangna jaman surga, nalika umat manusa bakal hirup tanpa dosa. Bakal aya dunya anyar sareng jaman anyar. Éta bakal janten jaman nalika manusa bakal pulih deui naon anu leungit di surga. Nalika Indung kuring anu teu beresih napak kana beuheung oray ... ”

Elizabeth Kindelmann

Wahyu anu "nyiram" ka Elizabeth Kindelmann, 20 taunthPuseur sareng ibu sareng Hungaria, disatujuan ku teu langkung ti opat Archbishops (kalebet dua Kardinal sareng Uskup Agung Chaput). Di antarana, urang maca:

[Saatos ditingalkeun visi, Elizabeth nyerat:] haté kuring langkung seueur kalayan riang pisan… kuring ningali kumaha Iblis janten dilolongan, sareng ogé épék anu mangpaat anu bakal dipilampah ku lalaki di dinya, di sadayana dunya. Dina kaayaan kabingahan éta, kuring boro nutup panon kuring dina sapeuting wengi, sareng nalika bobo terang abdi, malaikat wali kuring ngahudangkeun kuring: "Kumaha anjeun tiasa bobo sapertos kitu, kalayan kabagjaan hébat anu bakal ngocok dunya?" [Langsung saatos malaikat wali nyarios kitu, Yesus ngungkabkeun ka Elizabeth langkung seueur ngeunaan naon anu diperyogikeun ku buta éta Iblis. Saur Isa:] Anu Iblis janten buta hartosna kameunangan dunya sa-Jiwa, ngabebaskeun jiwa, sareng jalan Kasalametan bakal kabuka dina sagala ukuran. (November 13th-14th, 1964) [Dina éntri undated ti Agustus 1962, Isa nyarios ka Elizabeth:] Hayu datangna Karajaan abdi janten tujuan hirup anjeun di bumi.

Alicja Lenczewska

Hiji awéwé mistik sareng jalmi suci anu maot dina taun 2001 sareng nampi wahyu ti Isa, Alicja parantos pesenna disatujuan dina taun 2017. Di handap ieu mangrupikeun pamilihan alit ngeunaan Isa anu ngaduakeun dina Maha Suci Damel:

Sétan sareng para padamelna bakal gumbira — sabab aranjeunna suka bungah di Yérusalém. Tapi waktos kameunangan anu jelasna bakal pondok, sabab énjing bakal kabangkitan Garéja Suci, abadi, ngalahirkeun kahirupan anyar di bumi-kasucian barudak abdi. (11 November 2000) The Immaculate Heart of My Mother bakal jaya… subuh sareng musim semi Garéja Suci badé sumping ... Pemurnian bakal dipasihkeun anu bakal nyandak putra-putra gelap kana cahaya Kaleresan Allah, sareng unggal jalma bakal nuturkeun pikeun kahoyong masing-masing dumasar kana Kaleresan éta kedah milih Karajaan Rama Kuring atanapi masihan diri salamina salamina ka bapak tukang bohong ... Mary mangrupikeun anu ngalangkungan Anjeunna bakal lahir deui Garéja Kuring, sahingga éta bakal caang kalayan pinuh ku kasucian Gusti. (Juni 8, 2002)

Hamba Allah Maria Esperanza

Maria Esperanza mangrupikeun pamajikan, indung, mistik, sareng anu nampi aparat di Betania, Vénézuéla (disahkeun ku Uskup di 1987). Anjeunna pupus di 2004, sareng sabab pikeun beatifikasi parantos resmi dibuka. Michael Brown, saurang wartawan Katolik anu sering nyarios sareng anjeunna sareng terang anjeunna sacara pribadi, nyerat kieu tina nubuatna: "Éta pandangan Esperanza yén Yesus bakal sumping deui ku cara anu béda tibatan Anjeunna 2,000 taun ka pengker ... anu disebatna 'ngahudangkeun '… Sareng yén Anjeunna bakal sumping' dina cara anu sami sareng Anjeunna dihirupkeun deui, salaku panampian. Kusabab kitu kuring parantos nyarios siap-siap, sabab hal-hal mimiti kajantenan ... '"Dina bukuna, Telepon Abad, Dr. Petrisko ngabagikeun langkung seueur ajaran Esperanza ngeunaan Era:

Dina seueur wawancara, Maria parantos nyarioskeun waktos anu bakal datang. Anjeunna nunjukkeun rada yén anjeunna terang naon Era Damai tiasa sapertos sareng naon anu tiasa nyangking… "Lingkungan bakal seger sareng anyar, sareng urang bakal bagja di dunya urang, tanpa rarasaan tegangan ... Abad ieu dimurnikeun; saatos bakal sumping katengtreman sareng cinta ... Bakal aya dina cara anu henteu kantos dibayangkeun ku manusa, sabab Cahaya naékna Anyar bakal dibuktikeun ka sadayana. Sareng pastina, manusa masih keneh teu siap pikeun ieu, pikeun nampi hal-hal anu jero ieu, anu saleresna sederhana sareng jelas, sapertos cai anu turun tina cinyusu. " … [Gusti parantos nyarios ka Esparanza:] "Kuring bakal sumping di antawis panonpoé anu genting. Sinar abdi bakal ngahontal sadaya bangsa pikeun nyaangan anjeun, pikeun ngajagaan sareng anjeun, yén anjeun tiasa naék sareng tumuh nalika pepelakan tumbuh, kalayan buah. Sadayana kalebet hak nampi nikmat Gusti Rama. " (469-470)

Pausahaan tina Basa Indung Suci

Hiji ibu nonoman anu teu dikenal ("Mariamante") nampi pesen ti Isa sareng Mary di 1987 sareng lokal ieu dihimpun dina buku anu judulna Kapasihan Basa Indung Suci, anu nampi duanana a nihil halangan sarta hiji imprimatur. Disusun sareng diedit ku Dr Mark Miravalle, éta maos:

Era Damai ieu anu bakal nyakup dunya bakal hasil tina Triumph of Immaculate Heart Mary, My Ibu. Kaayaan anu pikasieuneun dimana dunya ayeuna terang bakal dirobih janten siga Karajaan Rama Kuring pikeun waktos, sareng bakal aya katengtreman. Abdi nyebatkeun deui, girang manéh anjeun statusna cicing dina jaman ieu. ... Kasalametan loba jiwa anu dipaham. Ieu sababna kenging seueur sih sihir anu dituangkeun. Era tina Rahmat kuring parantos sumping. Éta bakal ngahijikeun Surga sareng bumi dina hiji pujian cinta ka Trinity Rahayu. Kuring nelepon anjeun gumbira. Waktuna parantos sumping. Janten éta. Amin.

Fr. Stefano Gobbi (Marian Gerakan Pendita)

Ngadegkeun Gerak Gerakan Marian, Fr. Gobbi, mangrupikeun pandita Italia, mistik, sareng teolog anu tilar dunya taun 2011 sareng panampi wahyu (lokum) kacatet dina "Buku Biru," judulna saleresna nyaéta, Pikeun Padamuan, Anak Tercinta Lady urang. Buku ieu ngasongkeun persetujuan kahebahan pinuh; ngabogaan an imprimatur ti Uskup sareng Kardinal anu henteu ngan ukur disatujuan wahyu ieu, tapi ogé nguatkeun promosi. Di antarana, urang maca seueur ramalan ngeunaan Era, hiji pilihan alit anu kieu:

Yesus, Anu ngajar anjeun do'a pikeun nyungkeun datangna karajaan Allah di bumi, tungtungna bakal ningali do'a-Na anu kajantenan, sabab Anjeunna bakal ngadegkeun Karajaan-Na. Sareng ciptaan bakal uih deui janten kebon énggal dimana Kristus bakal dimulyakeun ku sadayana sareng Karajaan Illahi-Na bakal disambut sareng diluhur; éta bakal janten Karajaan Rahmat universal, kageulisan, harmoni, komuni, kaadilan sareng perdamaian. (3 Juli 1987) Dina jam sidang hébat, surga bakal ngagabung ka bumi, dugi ka momen nalika panto terang bakal dibuka, ngabalukarkeun turun ka dunya ayana kamulyaan Kristus, anu bakal ngalereskeun deui pamaréntahanna di mana Pangersa Ilahi bakal dilaksanakeun dina cara anu sampurna, sapertos di surga, ogé di bumi. . (1 Nopémber 1990)Jaman énggal, anu ku sim kuring dibéwarakeun ka anjeun, saluyu sareng minuhan kersaning ilahiyah, sahingga akhirna bakal aya perkawis anu dipasihkeun ku Yesus pikeun dipénta ku Bapa Surgawi: 'Kahayang anjeun bakal dilakukeun di bumi sapertos di surga . ' Ieu mangrupikeun waktos ketuhanan Ilahi Bapa, tina Putra sareng Roh Suci anu keur dilaksanakeun ku para makhluk. Tina parepatan sampurna karsan gaib, sadayana dunya ieu parantos ngajantenkeun. (15 Agustus 1991)

Urang Lady of Zaro

Penampilan Our Lady of Zaro dimimitian dina taun 1994 ka sababaraha anggota grup doa di keuskupan Ischia di Italia Kidul, sareng dina pesen Our Lady di dieu urang baca:

Dina hiji waktos, kuring ningali anu sapertos panonpoe sapertos hébat anu menerkeun sadayana bumi sareng Ibu ngawartoskeun kuring: "Lah, lamun manah kuring bakal menangkeun sadayana bakal langkung terang langkung ti panonpoé.”(26 Désémber 2018)… sadayana eureun: jahat ngaleungitkeun, ngajerit sareng nyeri, mayitna musna, hiji perdamaian anu jumeneng sareng hiji doa tunggal kapireng naék ka sawarga ... Barudak anu dipikacinta, diajar nyarios ka Gusti "Anu bakal dilakukeun" sareng diajar nampina. (8 Agustus 2018) Teruskeun sareng kawani sareng pakarang Rosary Suci dina panangan anjeun, neneda pikeun kasalametan jiwa sareng pikeun ngarobih sadayana umat manusa. Waktu susah nungguan anjeun, tapi henteu nyingkir, sabar, sabab kalayan doa anjeun sareng penderita anjeun tiasa nyalametkeun seueur jiwa. Anak-anak kuring, Ceuli anjeun bakal ngupingkeun bising sareng perang gempur, bumi bakal gemet, tapi kuring sareng anjeun, ulah sieun; saatos kasangsaraan bakal aya katengtreman sareng haté abdi anu suci anu bakal meunang. (8 Mei 2018)

Di Sinu Jesu

Buku éta, Dina Sinu Jesu: Nalika Hati Ngomong kana Jantung — Jurnal Pendeta nalika Doa, ngandung lokusi anu ditampi ku biksu anonim Benedictine mimiti taun 2007, sareng dianggap otentik ku diréktur spiritual biksu éta. Éta ngandung duanana an imprimatur jeung nihil halangan sarta diasuhkeun ku Kardinal Raymond Burke sareng seueur anu sanésna. Di jerona, Isa nyarioskeun ka ieu imam-sami

Ibu abdi anu suci bakal ngalatih [imam] sareng, ku syafaat anu kuat-kuat, ngalaksanakeun sagala amal amal anu dipikabutuh pikeun nyiapkeun dunya-dunya saré ieu - pikeun uih deui kamulyaan. Kuring teu nyarioskeun ieu kanggo henteu ngageterkeun anjeun atanapi matak sieun, tapi masihan anjeun sabab pikeun harepan anu gedé pisan sareng kabagjaan spiritual murni. Pembaharuan pendeta-imam kuring bakal jadi awal pembaharuan Garéja-Ku…Kuring bakal ngabatalkeun karuksakan [sétan] parantos damel sareng abdi bakal nyababkeun pendeta-Ku sareng Garéja Ku Garéja pikeun cageur kasucian anu mulya anu bakal ngabingungkeun Musim abdi sareng janten awal jaman anyar para wali. (2 Maret 2010) Dintenna parantos datang, sareng teu jauh-jauh… nalika kuring bakal campur tangan pikeun suksés dina My Eucharistic Heart ku kakuatan ngawasa cinta berkorban waé; iraha kuring bakal campur tangan pikeun ngabela jalma miskin sareng ngabéréskeun polos anu getih anu ditandaan bangsa ieu sareng seueur sanés anu sanés sapertos getih Abel di awal. (Nopémber 12, 2008) Upami langkung seueur jiwa bakal masihan kuring kabébasan ieu laksanakeun sakumaha kuring bakal, Garéja abdi bakal ngawitan terang kana kasucian suci anu mangrupikeun kahayang kuring anu ngaduruk. Jiwa ieu, ku sakumna kintunan ka sadaya naskah Kuring, bakal janten anu ngalangkungan Karajaan abdi katenangan sareng kasucian di bumi.

 

Footnotes

Footnotes

1 Persiapan Kanggo Sakumna Panyebrangan ka Yesus ngalangkungan Maria kanggo Kulawarga. Halaman 192.
2 "5 Saptu, 1 Kasalametan." Joseph Pronechan. Ngadaptar Katolik Nasional. 9 Nov 2005
3 Fr. Marie-Michel Philipon, OP CONCHITA: Buku Harian Spiritual Indung. Misc. petik
Dihaturkeun dina Era Damai, Messages.