Fr. Edward O'Connor - Tribulasi sareng Triumph

Fr. Edward O'Connor mangrupikeun ahli teologi sareng mantan profésor di The University of Notre Dame sareng dianggap ahli dina aparat Marian. Di dieu anjeunna nyayogikeun ringkesan "musyawarah sunnat," anu dikonfirmasi ku para paningali dina halaman wéb ieu: Pesen dasarna nyaéta St Faustina: urang dina jaman rahmat, anu […]

Maca deui