BAGIAN 11: Fr. Michel Rodrigue - Ngadoa Pikeun Anu Dipikacinta Anjeun

nyarios ka anu prihatin ngeunaan kasalametan jalma anu dipikacinta. Seueur anu naros ka kuring, “Bapa, murangkalih abdi. Bapa, murangkalih abdi. ” Unggal menit kuring sareng jalma, aranjeunna naroskeun ka kuring ngeunaan éta. Dangukeun kuring ogé. Jigana ayeuna urang kudu ngadoa pikeun kulawarga, urang kudu ngumpulkeun kulawarga urang. Tapi masalah anjeun […]

Maca deui