Naha Edson Glauber?

Aparatna Jesus, Our Lady, sareng St. Joseph ka Edson Glauber, umur dua puluh dua taun, sareng indungna, Maria do Carmo, dimimitian taun 1994. Dina 2021, Edson maot tina panyakit terminal anu pondok. Manifestasina janten dikenal salaku aparat Itapiranga, dingaranan kota asalna di leuweung Amazon Amazon. The Virgin Mary ngidentifikasi dirina […]

Maca deui

Naha Jiwa Teu dipikaresep?

Saurang urang Amérika Kalér, anu badé tetep anonim, sareng saha urang bakal disebat Walter, sakali-kali obnoxious banter, braggadocious, sareng nyindiran iman Katolik, bahkan dugi ka nyabak manik tasbih indungna tina leungeun anu ngadoa, nyebarkeunana ngalangkungan lantai. Teras anjeunna ngaliwat parobihan anu jero. Dina hiji dinten, rerencanganna […]

Maca deui

Naha Fr. Michel Rodrigue? Mundur Virtual

Ngeunaan Priest, Exorcist, Pendiri sareng Superior General of The Apostolic Fraternity of Saint Benedict Joseph Labre (diadegkeun dina 2012) On April 23rd, 2020, Fr. Michel Rodrigue ngawartosan ka kami yén uskup na, Pdt. Gilles Lemay, henteu ngadukung Fr. Seratan-seratan Michel; anjeunna nyatakeun ka Fr. Michel, sacara nyerat, yén anjeunna henteu ngadukung ideu "anu […]

Maca deui

Naha Eduardo Ferreira?

Dilahirkeun di 1972 di Itajai di nagara Santa Catarina di Brazil, Eduardo Ferreira mendakan gambar Our Lady of Aparecida di palataran imah kulawarga tanggal 6 Januari 1983. Tanggal 12 Oktober 1987, opat dinten saatos komuni kahijina, Eduardo sareng adina na Eliete sholat payuneun ieu […]

Maca deui

Naha Marco Ferrari?

Dina 1992, Marco Ferrari mimiti pendak sareng réréncangan kanggo ngadoa Rosario dina Sabtu wengi. Tanggal 26 Maret 1994 anjeunna nguping sora nyarios "Putra alit, nyerat!" "Marco, putra anu dipikacinta, tong sieun, kuring [anjeun] Indung, nyerat kanggo saderek sareng lanceuk anjeun". Penampakan munggaran tina "Indung Cinta" salaku […]

Maca deui

Naha Alicja Lenczewska?

Ahli mistik Polandia Alicja Lenczewska lahir di Warsawa di 1934 sareng pupus di 2012, kahirupan propésional na dibébaskeun utamina salaku guru sareng diréktur gaul sakola di beulah kalér-kuloneun Szczecin. Bareng sareng lanceukna, anjeunna mimiti ngiringan rapat Pembaharuan Karismatik Katolik di 1984 saatos […]

Maca deui

Naha Bapa Stefano Gobbi?

Italia (1930-2011) Pendeta, Mystic, sareng Pendiri Gerakan Marian Pendeta Ieu di handap diadaptasi, sabagian, tina buku, PERHATOSAN: Kasaksian sareng Ramalan ngeunaan Penerangan Nurani, hal. 252-253: Father Stefano Gobbi lahir di Dongo, Italia, kalér Milan di 1930 sareng pupus dina 2011. Salaku jalma awam, anjeunna ngatur asuransi […]

Maca deui

Naha Elizabeth Kindelmann?

(1913-1985) Pamajikan, Indung, Mistik, sareng Pendiri Gerakan Flame of Love Elizabeth Szántò mangrupikeun mistik Hungaria lahir di Budapest taun 1913, anu hirup miskin sareng susah. Anjeunna anak anu pangkolotna sareng ngan hiji-hiji sareng genep saderek kembar duduluranna anu tetep dugi ka déwasa. Dina umur lima taun, bapakna maot, […]

Maca deui

Naha Jennifer?

Jennifer mangrupikeun indung sareng ibu rumah tangga amérika Amérika (nami tukangna ditahan tina paménta diréktur spiritualna pikeun ngahargaan privasi salakina sareng kulawargana.) Anjeunna, panginten, naon anu bakal disebat Katolik "khas" dinten Minggu anu terang sakedik perkawis imanna sareng kirang ngeunaan Alkitab. Anjeunna panginten hiji […]

Maca deui

Naha Gisella Cardia?

Aparatur di Trevignano Romano, Italia Anu dituduhkeun aparat Marian di Trevignano Romano di Italia dugi ka Gisella Cardia kawilang anyar. Aranjeunna dimimitian di 2016 saatos kunjunganna ka Medjugorje, Bosnia-Herzegovina, sareng mésér patung Our Lady, anu salajengna mimiti nangis getih. Aparasi parantos janten subyek nagara Italia […]

Maca deui