Kunaon Juru Salam urang Lady of Medjugorje?

Medjugorje mangrupikeun salah sahiji situs penampakan "aktip" anu paling sering di dunya. Dina Méi 2017, komisi anu diadegkeun ku Paus Benediktus XVI sareng dipimpin ku Kardinal Camillo Ruini nyimpulkeun panilitianana kana aparat. Komisi éta luar biasa milih pikeun milih tina mikawanoh hakekat gaib tina tujuh rupa mimiti. Dina Désémber taun éta, Paus Frances ngangkat moratorium pikeun ziarah anu diocésan diatur, dina dasarna naékkeun Medjugorje pikeun status kuil. Utusan Vatikan Uskup Agung Henryk Hoser ogé ditunjuk ku paus pikeun ngawas perawatan jamaah haji di dinya, nyatakeun dina bulan Juli 2018 yén kampung alit mangrupikeun "sumber rahmat pikeun sakumna dunya." Dina paguneman pribadi sareng Uskup Pavel Hnilica, Paus John Paul II nyatakeun, "Medjugorje mangrupikeun lanjutan, perpanjangan ti Fatima." Dugi ka ayeuna, aparat sareng rahmat anu ngiringan parantos ngahasilkeun langkung ti opat ratus panyembuhan anu didokumentasikeun, ratusan panggilan ka imamat, rébuan menteri di dunya, sareng konvérsi anu henteu kaetung sareng sering dramatis.

Kanggo gambaran sajarah ngeunaan pamahaman Garéja Medjugorje, baca Medjugorje… Naon anu Anjeun Teu TerangMark Mallett ogé parantos nyayogikeun waleran kana 24 bantahan kana aparat. Maca Medjugorje… Roko Gunser 

Pikeun maca inspirasi tina konvérsi anu luar biasa salaku hasil tina panémbong Medjugorje sareng maca akun tina penampilan anu munggaran, tingali anu pangsaéna. KURING GRATIS: Unak Gaib Nyembuhan sareng Konversi ngaliwatan Intercession Maryam jeung DENGAN MENYA AND MARY: Kumaha Genep Lalaki Menehi Pertempuran Anu Pinunjul tina Kahirupan Aranjeunna.  

Pesen ti Visiawan sahiji Kami Lady of Medjugorje

Medjugorje - Nyaksian Yesus Anu Bangkit

Medjugorje - Nyaksian Yesus Anu Bangkit

Henteu kéngingkeun uji coba pikeun ngeraskeun haté sareng pikeun ngado'a janten sapertos gurun.
Maca deui
Lima Lima Pesen tina Medjugorje

Lima Lima Pesen tina Medjugorje

Seratan Medjugorje mangrupikeun sauran kana Konversi, konvérsi deui ka Gusti. Urang Lady masihan urang lima batu atanapi ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, pidio, Naha seer kitu?.