Kunaon Juru Salam urang Lady of Medjugorje?

Medjugorje mangrupikeun salah sahiji situs penampakan "aktip" anu paling sering di dunya. Dina Méi 2017, komisi anu diadegkeun ku Paus Benediktus XVI sareng dipimpin ku Kardinal Camillo Ruini nyimpulkeun panilitianana kana aparat. Komisi éta luar biasa milih pikeun milih tina mikawanoh hakekat gaib tina tujuh rupa mimiti. Dina Désémber taun éta, Paus Frances ngangkat moratorium pikeun ziarah anu diocésan diatur, dina dasarna naékkeun Medjugorje pikeun status kuil. Utusan Vatikan Uskup Agung Henryk Hoser ogé ditunjuk ku paus pikeun ngawas perawatan jamaah haji di dinya, nyatakeun dina bulan Juli 2018 yén kampung alit mangrupikeun "sumber rahmat pikeun sakumna dunya." Dina paguneman pribadi sareng Uskup Pavel Hnilica, Paus John Paul II nyatakeun, "Medjugorje mangrupikeun lanjutan, perpanjangan ti Fatima." Dugi ka ayeuna, aparat sareng rahmat anu ngiringan parantos ngahasilkeun langkung ti opat ratus panyembuhan anu didokumentasikeun, ratusan panggilan ka imamat, rébuan menteri di dunya, sareng konvérsi anu henteu kaetung sareng sering dramatis.

Kanggo gambaran sajarah ngeunaan pamahaman Garéja Medjugorje, baca Medjugorje… Naon anu Anjeun Teu TerangMark Mallett ogé parantos nyayogikeun waleran kana 24 bantahan kana aparat. Maca Medjugorje… Roko Gunser 

Pikeun maca inspirasi tina konvérsi anu luar biasa salaku hasil tina panémbong Medjugorje sareng maca akun tina penampilan anu munggaran, tingali anu pangsaéna. KURING GRATIS: Unak Gaib Nyembuhan sareng Konversi ngaliwatan Intercession Maryam jeung DENGAN MENYA AND MARY: Kumaha Genep Lalaki Menehi Pertempuran Anu Pinunjul tina Kahirupan Aranjeunna.  

Pesen ti Visiawan sahiji Kami Lady of Medjugorje

Medjugorje - Kamanusaan Ngumbara Tanpa Gusti

Medjugorje - Kamanusaan Ngumbara Tanpa Gusti

... tapi cinta ngajadikeun jalan pikeun Putra abdi nyaangan hate
Maca deui
Dina Cinta téh meunangna

Dina Cinta téh meunangna

... asih anu ngahiji sareng Putra abdi.
Maca deui
Medjugorje - Rumput Racun Meniru Gandum…

Medjugorje - Rumput Racun Meniru Gandum…

"Darnel geus nyita loba haté."
Maca deui
Medjugorje - Waktos Ieu…

Medjugorje - Waktos Ieu…

... waktu solat.
Maca deui
Medugorje - Dunya Peryogi Yesus

Medugorje - Dunya Peryogi Yesus

Anjeunna karapihan.
Maca deui
Marija - Angin Jahat

Marija - Angin Jahat

... nu niupan ngaliwatan bumi ngancurkeun nyawa.
Maca deui
Medjugorje - Ngartos Kaseriusan Situasi

Medjugorje - Ngartos Kaseriusan Situasi

Katengtreman kaancam
Maca deui
Marija - Modernisme Hayang Lebetkeun

Marija - Modernisme Hayang Lebetkeun

... maok anjeun ti pasamoan Yesus
Maca deui
Pedro - Divisi Dina Bait Allah

Pedro - Divisi Dina Bait Allah

Musuh bakal meta pikeun mareuman splendor bebeneran.
Maca deui
Marija - Kuring Nyauran Anjeun pikeun Solat

Marija - Kuring Nyauran Anjeun pikeun Solat

... pikeun mingpin anjeun dina jalan konvérsi
Maca deui
Marija - Dina waktos ieu rahmat

Marija - Dina waktos ieu rahmat

Nyuhunkeun do'a sareng pengorbanan kanggo sadayana anu jauh...
Maca deui
Ivanka - Neneda, Neneda, Neneda

Ivanka - Neneda, Neneda, Neneda

Abdi peryogi doa anjeun.
Maca deui
Marija - Balik kana Solat

Marija - Balik kana Solat

Nu Maha Agung ngijinkeun abdi janten Ibu sareng pangungsian anjeun.
Maca deui
Medjugorje - Saksi Cinta

Medjugorje - Saksi Cinta

Ngarasakeun kakawasaan Roh Suci. . .
Maca deui
Marija - Pembawa Damai

Marija - Pembawa Damai

Hayu asih Yesus, ngaliwatan anjeun, ngarobah batur.
Maca deui
Marija - Hiji Waktu Solat

Marija - Hiji Waktu Solat

A basajan, pesen krusial.
Maca deui
Mirjana - Dengekeun Yesus

Mirjana - Dengekeun Yesus

... yén panon spiritual anjeun bisa dibuka.
Maca deui
Marija - Sétan Hayang Ngagoda Anjeun

Marija - Sétan Hayang Ngagoda Anjeun

Tetep ngarobah, tetep dina doa jero.
Maca deui
Marija - The Future aya dina Persimpangan

Marija - The Future aya dina Persimpangan

... sabab manusa modern teu hayang Allah.
Maca deui
Jakov - Anjeun Hirup di Peacelessness jeung Sieun

Jakov - Anjeun Hirup di Peacelessness jeung Sieun

Implore Yesus pikeun jadi pangawasa hirup anjeun
Maca deui
Marija - Loba hate nu ditutup

Marija - Loba hate nu ditutup

Doakeun kabuka pikeun nampi katengtreman
Maca deui
Valeria - Barudak Kuring Kurang sareng Kurang

Valeria - Barudak Kuring Kurang sareng Kurang

Sétan ngarampog budak-budak kuring anu paling lemah.
Maca deui
Marija - Umat manusa parantos mutuskeun pikeun maot

Marija - Umat manusa parantos mutuskeun pikeun maot

Tanpa Gusti, anjeun teu boga masa depan.
Maca deui
Marija - Janten Bungah di Gusti!

Marija - Janten Bungah di Gusti!

Nyaksian cinta tanpa wates.
Maca deui
Marija - Jadi Saksi Bungah

Marija - Jadi Saksi Bungah

... tina Firman Allah, cinta, jeung harepan dina haté anjeun.
Maca deui
Medjugorje - Divisi anu Kuat

Medjugorje - Divisi anu Kuat

Jahat nuju damel di manusa sapertos henteu kantos sateuacanna.
Maca deui
Medjugorje - Janten pembina perdamaian

Medjugorje - Janten pembina perdamaian

. . . jeung pamawa kabungahan nu jumeneng
Maca deui
Medjugorje - Kuring Ningali Éta Anjeun Leungit

Medjugorje - Kuring Ningali Éta Anjeun Leungit

Balik deui ka Allah, balik kana solat.
Maca deui
Marija - A Parapatan

Marija - A Parapatan

Kuring nelepon anjeun balik deui ka Allah ...
Maca deui
Mirjana - Tingali Ka Arah Putra Abdi

Mirjana - Tingali Ka Arah Putra Abdi

Terus mukakeun haté anjeun ka Anjeunna.
Maca deui
Marija - Kakuatan Iblis parantos nganjang ka bumi

Marija - Kakuatan Iblis parantos nganjang ka bumi

Bantosan abdi kalayan doa supados Iblis henteu meunang.
Maca deui
Medjugorje sareng Pakarang Roko

Medjugorje sareng Pakarang Roko

Ngawalon 24 objections ka apparitions famed.
Maca deui
Medjugorje… Naon Anu Anjeun Teu Terang

Medjugorje… Naon Anu Anjeun Teu Terang

Ngaleungitkeun disinformasi ngeunaan sajarah Medjugorje.
Maca deui
Marija - Balik deui kana Doa Pribadi

Marija - Balik deui kana Doa Pribadi

Setan kuat... kudu waspada jeung tekad dina kahadean.
Maca deui
Marija - Tanpa Damai…

Marija - Tanpa Damai…

... anjeun teu boga masa depan. Balik deui kana solat.
Maca deui
Jakov - Anjeun Barudak Allah

Jakov - Anjeun Barudak Allah

Implore iman pikeun jadi pantes ngaran.
Maca deui
Medjugorje - Peacemakers dina Dunya Peaceless

Medjugorje - Peacemakers dina Dunya Peaceless

Boga kapercayaan lengkep dina kersa-Na anu suci.
Maca deui
Marija - Dina Merdika

Marija - Dina Merdika

Beungkeut ngalawan kabébasan ieu sanés ti Allah.
Maca deui
Marija - Janten Kabagjaan sareng Perdamaian!

Marija - Janten Kabagjaan sareng Perdamaian!

Tingalikeun kacinta kuring ka jalma-jalma anu ditalukkeun ku hate.
Maca deui
Luz - Anjeun Badé Balik Ka Hirup Subsistén

Luz - Anjeun Badé Balik Ka Hirup Subsistén

Tapi anjeun henteu nyalira.
Maca deui
Marija - Janten Solat

Marija - Janten Solat

... Janten kapir bakal ngarasa yén anjeun milik kuring.
Maca deui
Medjugorje - Haté Kuring Bingah

Medjugorje - Haté Kuring Bingah

Milangkala anu ka 40 tina aparatkeun Lady kami di Medjugorje
Maca deui
Marija - Janten Tangan Kuring di Dunya Anu Leungit ieu

Marija - Janten Tangan Kuring di Dunya Anu Leungit ieu

Ninggalkeun dosa, mutuskeun kasucian.
Maca deui
Marija - Nyaksian Iman anjeun dina Spring

Marija - Nyaksian Iman anjeun dina Spring

Muga ieu janten iman pangharepan sareng kawani.
Maca deui
Eduardo - Ramalan Kuring Anu Dipinuhan

Eduardo - Ramalan Kuring Anu Dipinuhan

Tanda Besar dina Medjugorje ngadeukeutan ...
Maca deui
Marija - Masa Depan kagungan Gusti

Marija - Masa Depan kagungan Gusti

Anu ngadoa henteu kasieun kahareup.
Maca deui
Luisa - Karyaan Roh Interior

Luisa - Karyaan Roh Interior

Tanpa kaaslian, karya urang parantos maot.
Maca deui
Mirjana - Yesus Ngantosan Kalayan Senjata Buka

Mirjana - Yesus Ngantosan Kalayan Senjata Buka

Balik deui kana kabagjaan sareng bebeneran Injil!
Maca deui
Medjugorje - Solat sareng Puasa

Medjugorje - Solat sareng Puasa

Perang tiasa diteken.
Maca deui
Medjugorje - Waktos Babaran

Medjugorje - Waktos Babaran

Hayu kasucian kakuasaan dina kahirupan anjeun.
Maca deui
Valeria - Doa sareng Sangsara

Valeria - Doa sareng Sangsara

Naon anu di dunya moal deui nyukupan pikeun anjeun.
Maca deui
Medjugorje - Anjeun Anu Dipilih

Medjugorje - Anjeun Anu Dipilih

Entong ngantep harepan pareum.
Maca deui
Medjugorje - Iblis Hayang Perang sareng Hatred

Medjugorje - Iblis Hayang Perang sareng Hatred

Gusti bakal janten kakuatan sareng panyumputan anjeun.
Maca deui
Medjugorje - Gusti Ngirim Kuring Pikeun Nyalametkeun Anjeun sareng Bumi Anu Anjeun Cicingan

Medjugorje - Gusti Ngirim Kuring Pikeun Nyalametkeun Anjeun sareng Bumi Anu Anjeun Cicingan

Doa sareng puasa damel mujizat
Maca deui
Medjugorje - Jahat Bakal liren sareng perdamaian bakal kakuasaan

Medjugorje - Jahat Bakal liren sareng perdamaian bakal kakuasaan

Ieu mangrupikeun waktos anugerah.
Maca deui
Medjugorje - Iblis nyaéta Panén Jiwa

Medjugorje - Iblis nyaéta Panén Jiwa

Hiji dunya damai anyar mungkin.
Maca deui
Pesen Medjugorje - "mendakan katengtreman, katengtreman leres. . . mendakan kabagjaan hirup ”

Pesen Medjugorje - "mendakan katengtreman, katengtreman leres. . . mendakan kabagjaan hirup ”

Our Lady muncul ka visioner Medjugorje Ivan dina 24 Juni 2020, sareng masihan pesen kieu: "Barudak, kuring sumping ...
Maca deui
Medjugorje - Pembaruan Datang

Medjugorje - Pembaruan Datang

Roh Suci bakal ngarobih mayunan bumi ieu.
Maca deui
Medjugorje - Nyaksian Yesus Anu Bangkit

Medjugorje - Nyaksian Yesus Anu Bangkit

Henteu kéngingkeun uji coba pikeun ngeraskeun haté sareng pikeun ngado'a janten sapertos gurun.
Maca deui
Medjugorje - Sétan Ngarajaan tapi Gusti Nguping

Medjugorje - Sétan Ngarajaan tapi Gusti Nguping

Deui ka Putra kuring; uih deui ka doa sareng puasa.
Maca deui
Medjugorje Visiaris Mirjana Soldo dina Waktos Damai

Medjugorje Visiaris Mirjana Soldo dina Waktos Damai

Penampakan di Medjugorje parantos janten salah sahiji Penampakan Marian anu paling kasohor sareng seueur buah dina sajarah. Salah sahiji...
Maca deui
Medjugorje - New Times

Medjugorje - New Times

Our Lady of Medjugorje toMarija, 25 Juni 2019: Kuring Nyiapkeun anjeun pikeun waktos anyar anu anjeun tiasa janten ...
Maca deui
Medjugorje - Kuring Ningali Hal Anu Éndah sareng Sedih

Medjugorje - Kuring Ningali Hal Anu Éndah sareng Sedih

Our Lady of Medjugorje toMirjana, 18 Maret 2020: Anak-anak anu dihormat, Putra abdi, salaku Gusti, salawasna ningali luhureun waktos. Abdi, salaku...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, pidio, Naha seer kitu?.