Pedro - Lalaki Geus Defied nu Nyipta

Kami Lady of Peace to Pedro Regis dina 5 Désémber 2023:

Barudak anu dipikahormat, Kami Indung anjeun sareng kuring bogoh ka anjeun. Kuring nyuhunkeun anjeun janten milik Putra-Ku Yesus sareng narékahan pikeun nyaksian iman anjeun di mana waé. Anjeun berharga pikeun Gusti. Ulah ngantepkeun hal-hal dunya ngahalangan anjeun tina jalan kasalametan. Janten lalaki sareng awéwé solat, pikeun ngan ku cara kitu anjeun bakal hébat dina panon Allah. Anjeun hirup dina jaman mamang sareng kateupastian. Percanten ka Gusti. Di Anjeunna aya kameunangan anjeun. Neneda pikeun Garéja Yesus abdi. Misi sabenerna Garéja nyaéta nyiapkeun jiwa pikeun Surga; hartina ngumumkeun bebeneran jeung teu kungsi sekutu jeung musuh. Lamun teu aya amal bener, jiwa ngajalankeun résiko jadi buta spiritual. Ulah poho: dina sagalana, Allah kahiji. Dina Allah teu aya satengah bebeneran. Maju tanpa sieun! Kuring bakal neneda ka Yesus kuring pikeun anjeun. Nalika anjeun ngarasa lemah, milari kakuatan dina Firman Yesus kuring sareng dina Eucharist. Pasihan abdi leungeun anjeun sarta kuring bakal ngakibatkeun anjeun meunangna. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

… dina 2 Désémber 2023:

Barudak anu dipikacinta, Kami Indung anjeun anu Sedih sareng kuring sangsara kusabab naon anu lumangsung ka anjeun. ngadoa. Neangan Yesus anu mikanyaah anjeun sarta awaits anjeun kalawan leungeun muka. Lalaki geus defied ka Maha Nyipta sarta nuju nuju hiji jurang hébat. Ngalieuk gancang. Pangéran kuring parantos nyiapkeun pikeun anjeun naon anu teu acan kantos katingali ku panon manusa. Hirup langgeng jeung Allah bakal ganjaran pikeun jalma soleh. Ulah mundur. Yesus abdi peryogi anjeun. Anjeun masih bakal gaduh taun-taun percobaan anu sesah. Anu ngahianat kana iman bakal mungkir dogma sareng anu suci bakal dibuang. Wani! Malah dina satengahing percobaan, kasaksian yén anjeun milik Yesus. Senjata pertahanan anjeun mangrupikeun kaleresan. Maju tanpa sieun! Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

… dina Nopémber 30, 2023:

Barudak, ulah ngantep seuneu iman kaluar dina diri anjeun. Milarian kakuatan dina Firman Yesus kuring sareng dina Ekaristi. Anjeun hirup dina waktos nyeri sareng ngan ku cara ngadoa sareng satia ka Yesus anjeun tiasa nanggung beurat salib. Sakumaha anu kuring parantos nyarios, Garéja nuju ka kapal anu ageung. Ngan jalma anu tetep satia ka Garéja Yesus abdi bakal disimpen. Tong ngantunkeun palajaran jaman baheula. Anu suci bakal dihina, sareng anjeun bakal ningali pikasieuneun dimana-mana kusabab angon anu jahat. Imam satia ka Putra Kami Yesus bakal persecuted jeung dialungkeun kaluar. Abdi sangsara kusabab naon anu lumangsung ka anjeun. Dangukeun abdi. Abdi henteu hoyong maksa anjeun, tapi naon anu kuring nyarios kedah dianggap serius. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.

… dina Nopémber 28, 2023:

Barudak anu dihormat, kamulyaan Allah bakal pikeun jalma-jalma anu soleh. Tong hilap: seueur anu diperyogikeun pikeun anu parantos dipasihkeun. Anu ngahianat kana iman moal meunang perang anu hébat. Kameunangan bakal pikeun prajurit gagah dina cassocks anu cinta jeung membela bebeneran. Ngaliwatan aranjeunna, jiwa-jiwa bakal disuap ku pelajaran-pelajaran jaman baheula. Poéna bakal datang nalika loba jalma anu percaya bakal nangkeup harta spiritual sareng nyaksian naon anu ti Allah. Musuh bakal nyorangan. Gusti abdi bakal sareng umat-Na anu satia. Wani! Teu aya kameunangan tanpa salib. Ulah nyimpang tina jalan anu ku Kami parantos nunjukkeun ka anjeun. Ieu pesen anu kuring bikeun ka anjeun ayeuna dina nami Trinitas Maha Suci. Hatur nuhun parantos ngijinkeun kuring pikeun ngumpulkeun deui anjeun di dieu. Abdi ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci. Amin. Janten tengtrem.
 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina Messages, Pedro Regis.