Luisa - Era Anyar Damai sareng Cahaya

Gusti Yesus urang ka Luisa Piccarreta dina 14 Juli 1923:

Putri abdi, sakabeh dunya tibalik ka handap, jeung dulur anu awaiting parobahan, karapihan, hal anyar. Aranjeunna sorangan ngumpul ngabahas ngeunaan eta, sarta reuwas dina teu bisa menyimpulkan nanaon jeung datang ka kaputusan serius. Janten, karapihan anu leres henteu timbul, sareng sadayana ngabéréskeun kana kecap, tapi henteu aya kanyataan. Sareng aranjeunna ngarepkeun langkung seueur konperénsi tiasa nyandak kaputusan anu serius, tapi aranjeunna ngantosan sia-sia. Samentawis waktos, dina antosan ieu, aranjeunna sieun, sareng aya anu nyiapkeun diri pikeun perang énggal, aya anu ngarep-arep panaklukan énggal. Tapi, ku ieu, bangsa-bangsa miskin, dilucuti hirup, sareng bari ngantosan, bosen ku jaman ayeuna anu sedih, poék sareng getih, anu nutupan aranjeunna, aranjeunna ngantosan sareng ngarepkeun Era Anyar katengtreman sareng terang. Dunya persis dina titik anu sami sareng nalika kuring badé sumping ka bumi. Kabéh anu awaiting acara hébat, Era Anyar, sakumaha memang lumangsung. Sarua ayeuna; Ti saprak kajadian hébat, Era Anyar dimana Pangersa Allah tiasa dilakukeun di bumi sapertos di Surga, [1]cf. Nyiapkeun Era Damai datang [2]cf. Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten! - Sarerea ngantosan Era Anyar ieu, bosen anu ayeuna, tapi tanpa terang naon hal anyar ieu, parobihan ieu, sapertos aranjeunna henteu terang nalika kuring sumping ka bumi. Harepan ieu mangrupikeun tanda pasti yén jamna parantos caket.

Dihaturkeun dina Luisa Piccarreta, Messages.