Luisa Piccarreta - Jaman Cinta Ilahi

Jaman Damai - Mangrupikeun Jaman Cinta Ilahi - anu bakal gancang subuh ka dunya mangrupikeun kanyataan anu mulya sareng pikagumbiraeun anu, sateuacan nyawalakeun detil na, urang kedah ngajantenkeun hiji hal anu jelas tina kecap Yesus ka Luisa Piccarreta : Éta sadayana ngeunaan Surga.

Kanggo hiji prihatin anu tiasa asup kana pikiran sababaraha sawaréh aranjeunna diajar ngeunaan Era nyaéta, "Bisa waé éta janten selingan ti Surah sorangan - éta pamungkas 'Era Damai'? "

Jawabanana, sederhana, nyaeta: éta henteu kedah!

Era Damai téa jelas teu pasti. Éta langkung pondok atanapi kirang (naha sababaraha puluhan atanapi sababaraha abad teu bénten pisan), jaman temporal di bumi, anu mana-mana — nempatkeun éta rada bluntly - pabrik anu damel santo pikeun nyiptakeun Surga. Isa nyarios ka Luisa:

Pungkasan manusa nyaéta Surga, sareng kanggo anu ngagaduhan Warga Ilahi salaku asal-usulna, sadaya kalakuanana ngalir ka Surga, salaku tungtung anu kedahna jiwa parantos ngahontal, sareng salaku asal kamulyaanna anu bakal moal aya tungtungna. (April 4, 1931)

Anjeun kedah henteu, janten, ngantepkeun anjeun nyalira waktos mikiran naha anjeun bakal hirup pikeun Era Peace; sareng, paling penting, anjeun henteu kedah ngantepkeun diri pikeun ngahumulkeun patarosan anu sami. Jangkungna kasaimbangan bakal ngaréspon kana diajar tina Era ku fretting ngeunaan ngamankeun jagat ieu hartosna hirup cukup lila ti ningali bumi. Pamanggih ngeunaan martirdom suci kedah tetep nginspirasi anjeun sapertos loba anu kantos diideuan sadaya umat Nasrani. Naon tragedi pikeun anjeun kaleungitan inspirasi éta hungkul kusabab éta bakal "nyababkeun anjeun kamampuan pikeun hirup dina Jim!" Éta bakal matak konyol. Jalma di Surga bakal nikmati Era Damai langkung ti anu di bumi bakal. Jalma anu maot sareng asupkeun Surga sateuacan Jalu langkung jauh kaberkahan tibatan jalma anu "ngadamelna" ka Era sateuacan maotna.

Sabalikna, urang kedah sabar-sabar nungguan Era sareng narékahan pikeun ngalakukeun sagala rupa anu urang tiasa pikeun-gancang-ceurik "terus-terusan", sakumaha Yesus masihan Luisa, "hayu Karajaan Fiat anjeun sumping, sareng kersa Badan anjeun dilakukeun di bumi sapertos anu aya di Surga!”—Namana urang ngakuan yén Era henteu aya sanés-sanés kajantenan kaayaan bumi idéal pikeun ngawangun kamulyaan Surga anu langgeng. Mémang, kabagjaan Era bakal ageung; tapi sanes nasib urang anu paling utama, éta sanés urang tungtungna, sareng éta leres-leres diturunkeun ku kabahagiaan Surga. Yesus nyarios ka Luisa yén:

"… [Hirup dina Kahirupan Illahi] ngajantenkeun pambayaran kabagjaan anu ngan ukur pamaréntahan di Bapa Suci." (January 30, 1927) "Ieu sababna Kami keukeuh pisan yén Kersa Kami bakal salawasna dilakukeun, yén Éta dipikaterang, sabab Kami hoyong cicing Surga sareng murangkalih anu dipikacinta." (Juni 6, 1935)

Di dieu urang tingali yén Yesus nempatkeun éta malah langkung blohly: Rencana Nya sadayana nyaéta pikeun ngeusi Langit sareng murangkalih anu dipikacinta. Era mangrupikeun hartos anu paling hébat pikeun tungtung éta.

Tapi ayeuna urang tiasa ngadeukeutan antisipasi tina Era tina sudut pandang anu hadé, hayu urang nanggung deui upami ningal kumaha kamulyaan éta saé! Pikeun tujuan éta, hayu urang marios sakedap sakedik wahyu-wacana Yesus ka Luisa dina kamulyaan Era of Live Live ieu.

Yesus ka anu Luisa Piccarreta :

Ah, putri abdi, mahluk éta sok balap langkung jahat. Sabaraha licik tina karusakan anu aranjeunna nyiapkeun! Aranjeunna bakal dugi ka nyéépkeun diri ku kajahatan. Tapi nalika aranjeunna sibuk kana jalan masing-masing, kuring bakal ngeusian Diri Kuring kalayan parantosan sareng minuhan Fiat Voluntas Tua Kuring ("Kersa Anjeun bakal dilakukeun") sahingga Kersa Kuring bakal kakuasaan di bumi-tapi dina cara anu anyar. Ah enya, abdi hoyong ngaco lalaki dina Cinta! Kumargi kitu, janten perhatosan. Abdi hoyong anjeun sareng Abdi nyiapkeun Jaman Cinta Surgawi sareng Ilahi ieu. (8 Pébruari 1921)

Abdi ngarep pisan yén Kersa Kuring dipikanyaho sareng mahluk tiasa Hirup di dinya. Teras, kuring bakal pamer pisan Kamahéran yén unggal jiwa bakalan sapertos New Creation-Beautiful tapi béda ti anu sanés. Kuring bakal ngahibur Diri; Kuring bakal janten Arsiték Insuperable na; Kuring bakal ningalikeun sadaya Seni Kreatif abdi… O, kumaha kuring resep kana ieu; kumaha kuring hoyong; kumaha kuring merangna! Kacipta teu acan réngsé. Kuring henteu acan kedah ngalaksanakeun Karya Anu Paling Éndah. (7 Pébruari 1938)

Putri kuring, nalika wasiat kuring gaduh Karajaan anu aya di bumi sareng jiwa cicing di jerona, Iman moal gaduh bayangan, moal aya deui enigmas, tapi sadayana bakal kajelasan sareng kapastian. Cahaya tina Volition kuring bakal nyiptakeun hal-hal anu jelas pisan tina visi anu saé anu Nyipta; makhluk bakal nyabak Anjeunna nganggo panangan sorangan dina sagala hal anu Anjeunna dilakukeun pikeun dipikacinta di aranjeunna. Manusa bakal ayeuna kalangkang iman; hawa nafsu mangrupikeun awan anu teu jelas dina cahaya anu éta, sareng éta kajantenan sapertos matahari, nalika awan kandel ngabentuk dina hawa handap: sanaos matahari aya, méga maju ngalawan cahaya, sareng sigana poék éta sapertos éta peuting; sareng upami salah henteu kantos ningali panonpoé, anjeunna bakal mendakan percanten yén panonpoé aya. Nanging upami angin kuat ngusir awan, saha waé anu bakal wani nyarios yén srengéngé teu aya, sabab éta bakal nyabak cahaya sinarna nganggo panangan sorangan? Kitu mangrupikeun kaayaan Iman anu manggih Diri kusabab wasiat kuring teu maréntah. Aranjeunna ampir sapertos jalma buta anu kedah percanten ka batur yén Tuhan aya. Tapi nalika Fiat Ilahi mah jumeneng, Cahaya na bakal ngajantenkeun aranjeunna ngaruh ayana Nu Nyipta ku panangan sorangan; ku sabab éta, éta moal dipikabutuh pikeun batur ngomong éta - bayangan, méga, moal aya deui. " Sareng bari Anjeunna nyarios ieu, Yesus ngadamel gelombang kabagjaan sareng cahaya kaluar tina Haténa, anu bakal masihan langkung hirup pikeun makhluk; sareng kalayan ngantebkeun kanyaah, Anjeunna nambihan: “Sabaraha-lami kuring ngaraosan Karajaan Bilih Kuring. Éta bakal ngeureunkeun kasulitan mahluk, sareng kasedihan Kami. Langit jeung bumi bakal seuri babarengan; Feasts sareng aranjeunna bakal nyauran tatanan awal Penciptaan; Kami bakal nempatkeun jilbab kana sagala hal, supados perayaan henteu deui kantos diganggu. (29 Juni 1928)

Ayeuna, sakumaha [Adam] nampik Warga Ilahi ku cara ngalakukeun nyalira, Fiat kami mundur Hirup sareng Kado anu dipilampah ku anjeunna; ku sabab kitu anjeunna tetep di gelap tanpa Cahaya Anu leres sareng murni tina Pangetahuan sadaya hal. Janten kénging uihkeun Kahirupan Wali Kuring dina makhluk éta, Kado Kasayangan Élmu anu Kasebar bakal mulang. Kado Ieu henteu tiasa dipisahkeun ti Bakal-Ku Ilahi, sakumaha terang teu aya hubunganna tina panas, sareng dimana Reigns Éta ngabentuk dina jero jiwa panon anu pinuh ku Cahaya sapertos kitu, pilari ku Mata Ilahi ieu, anjeunna nampi Pangetahuan Allah sareng nyiptakeun hal saloba mungkin pikeun makhluk. Ayeuna Abdi Badé mundur, panon tetep buta, sabab Éta anu ngajantenkeun payuneun pameunteu angkat, nyaéta mangrupikeun, Henteu sanés Operasi Kahirupan éta makhluk. (Mei 22, 1932)

Lajeng, leres !, bakal prodigies yén Volition kuring terang kumaha ngalakukeunana, sareng tiasa dilakukeun, katingal. Sadayana bakal dirobih… Kersa-Ku bakal ngadamel tampilan anu langkung ageung, pikeun ngabentuk kaanggotaan kaélmuan anu énggal sateuacan ningali, pikeun Surga jeung sadayana bumi. (9 Juni 1929)

Jadi, sakali Warga Ilahi sareng manusa dilaksanakeun harmoni, masihan kakuatan sareng rezim ka Ilahi, sakumaha anu dipikahoyong ku Kami, sipat manusa leungiteun épék hanjelu sareng tetep kasép sapertos kaluar tina tangan kreatif urang. Ayeuna, di Sawarga Ratu, sadaya Karya-karya urang nyaéta pikeun wasiat manusa-Nya, anu nampi kalayan kabungahan panguasa Bunda; sareng Will Kami, teu aya anu nentang oposisi Her, ngoperasikeun prodigies tina kérangan, sareng ku kahadean tina Divisi Ilahi kuring tetep tetep suci sareng henteu ngaraos épék hanjelu sareng perbuatan anu parasaan anu sanés. Kukituna, murangkalih awéwé, sakali panyababna dipiceun, épékna tungtungna. Oh! upami abdi Ilahi bakal asup kana makhluk sareng pamaréntahan di jerona, Éta bakal ngaleungitkeun sagala maksiat di aranjeunna, sareng bakal ngahubungkeun aranjeunna ka sadaya barang-barang sareng jiwa sareng raga. (30 Juli 1929)

Putri abdi, anjeun kedah terang yén awakna henteu ngalakukeun nanaon anu jahat, tapi sagala anu dilakukeunna dilakukeun ku karep manusa. Sateuacan ngalakukeun dosa, Adam gaduh kahirupan lengkep tina Ilahi Ilahi dina jiwa-Na; salah sahiji tiasa nyarios yén anjeunna ngeusi dina langsing ku Janten, dugi ka langkung seueur di luar. Janten, dumasar kana kautamaan Warga Kuring, manusa bakal dipancarkeun cahaya di luar, sareng ngaleungitkeun seungitna saé-Nyipta kamulyaan, kasucian sareng kaséhatan; seungit tina kasucian, kakuatan, anu kaluar ti jeroeun badeu siga awan anu lumayan. Sareng awakna dihias ku peramal ieu, éta pikaresepeun ningali anjeunna anu geulis, séhat, luminous, janten séhat, ku rahmat anu ngamajukeun… [saatos gugur, awak] janten debilitated sareng tetep tunduk kana sagala hal jahat, dibagi dina sagala kejahatan karep manusa, sapertos anu parantos dibagi dina bageur… Maka, upami manusa bakal disageurkeun deui ku nampi deui Kahirupan Ilahi, sagala maksiat alam manusa moal hirup deui, sakumaha lamun ku, sihir. (7 Juli 1928)

The Penciptaan, gema bumi Bumi Kasarangan, ngandung musik, perarakan karajaan, sheri, langit, panonpoé, laut, sareng sadayana gaduh rukun sareng harmoni sampurna diantara dirina, sareng aranjeunna terus-terusan terus-terusan. Parentah ieu, harmoni sareng ieu sasarengan, tanpa liren, ngabentuk symphony sareng musik anu kagum, anu tiasa nyarios ibarat Fiat Agung anu ngocokkeun kana sagala hal anu nyiptakeun sapertos musik alat, sareng ngabentuk anu paling indah tina sadaya mélodi, sapertos kitu, upami mahluk tiasa ngupingkeun éta, aranjeunna bakal tetep éstatic. Ayeuna, Karajaan Fiat Agung bakal gaduh gema lagu ti bumi Tanah Suci sareng gema musik Penciptaan. (28 Januari 1927)

[Saatos nyarios ngeunaan rupa-rupa nikmat alam, ti gunung jangkung dugi ka kembang pangleutikna, Isa nyarios ka Luisa:] Ayeuna, putri kuring, dina tatanan alam manusa ogé bakal aya sawaréh anu bakal ngalangkungan langit dina kasucian sareng kageulisan; sawaréh panonpoé, sababaraha laut, sawaréh bumi anu kembang, sababaraha jangkungna gunung, sawaréh kembang alit, sababaraha tangkal sakedik, sareng sababaraha tangkal paling luhur. Sareng upami manusa kedah mundur tina Wasiut kuring, kuring bakal nambihan sababaraha abad ka-ciptana, dina sipat manusa, sagala tatanan sareng kakalian tina hal-hal anu diciptakeun sareng kaéndahanana-sareng anu gaduh langkung ngalangkungan kana anu langkung kagum sareng matak terang. (Mei 15, 1926)

Naha anjeun hoyong Elang Asih anu Maha Suci ieu datangna pas? Teras gancang-gancang sumpingna!

Dihaturkeun dina Luisa Piccarreta, Messages.