Luz - Anjeun Bakal Ningali Fenomena Di Luhur…

Pesen Saint Michael The Archangel ka Luz de Maria de Bonilla dina tanggal 7 Nopémber 2023:

Kakasih Trinitas Maha Suci,

Kuring datang ka anjeun ku wasiat Trinitarian pikeun ngajagi anjeun sareng supados anjeun hudang tina pikiran-pikiran anu salah anu anjeun taat. Umat ​​manusa parantos sesat sareng bakal langkung sesat kusabab naséhat anu goréng anu nyababkeun kaleungitan diri ku nampi naon anu henteu diidinan ku Hukum Allah. ( Mat. 5:17-18; Rum 7:12 ).. Anjeun ngadopsi bentuk-bentuk paripolah anu teu pantes ku cara niru teras janten napel kana kabiasaan sapertos kitu, supados janten bagian tina kahirupan sapopoe sareng ngajantenkeun anjeun murag kana jero dosa. Anjeun hirup teu pantes, relegating iman ka tempat panungtungan, sedengkeun iman mangrupakeun kalakuan sadar nu kudu terus hadir.

Neneda keur sakabeh umat manusa; kalakuan cinta ieu mangrupikeun persaudaraan ka tatangga anjeun, supados sadayana tiasa disalametkeun.

Aktipkeun nurani anjeun anu geus kabeuratan ku hal-hal dunya. Ku alik antara dua jalur, anjeun hirup antara worldliness jeung perjuangan ngalawan sagalana nu teu divinely mandated, dina perang kontinyu teu gugur, tetep di sisi Raja tercinta urang jeung Gusti Yesus Kristus. Ngahudangkeun nurani anjeun supados anjeun henteu hirup dina hal-hal dunyawi, pribadi, tapi hirup longing pikeun kasalametan anjeun sareng dulur-dulur! Anjeun terang yén anjeun kedah ngadepkeun hate nurani anjeun sareng padamelan sareng amal anu leres sareng salah anu anjeun lakukeun dina kahirupan, ngajantenkeun kalakuan hina di payuneun Allah, Hiji sareng Tilu. Anjeun kudu jadi mahluk nurani, bebeneran, fraternity. Sabaraha sadulur anjeun bakal nyarioskeun ka anjeun yén sadaya anu di luhur henteu pantes, yén ieu mangrupikeun kapercayaan anu dasar, yén éta henteu leres sareng moal aya anu bakal kajadian! Tetep tenang sareng duduluran ka jalma-jalma anu teu malire wahyu sareng ngadoakeun jalma-jalma sapertos kitu, sabab aranjeunna henteu wajib percanten ka aranjeunna, tapi ogé henteu percanten kana Firman Kitab Suci.

Anjeun ningali tanda-tanda anu dipasihkeun di langit, anjeun ningali kumaha cai hoyong nyeuseuh dosa tina bumi sareng ngalungkeun diri nyalira ngalawan kota sareng desa supados umat manusa beuki ningali yén ieu sanés hal anu normal, tapi peringatan ti surga pikeun murangkalih. , komo kitu, anjeun teu percaya. Ieu alatan kabodoan, jeung nurani anjeun pinuh ku worldliness; éta Iblis anu ngeusi anjeun ku hoream, teu ngan mangaruhan nurani anjeun, tapi ogé nempatkeun haté batu dina anjeun. Anjeun bakal ningali fenomena di luhur nu pernah nyangka yén anjeun bakal nempo. Seuneu bakal turun ti langit dina jumlah badag, sarta angin bakal relentless. Barudak Raja Urang sareng Gusti Yesus Kristus, ieu mangrupikeun waktos anu penting.

Umat ​​manusa nuju payuneun rencana ilahi, silih nyerang dugi ka ngalaksanakeun tujuan jahat anu didelegasikeun ka kulawarga anu gaduh kakuatan ékonomi global. (1) anu resep ngadominasi dunya pikeun ngancurkeun kalolobaan umat manusa. Momen ieu, sanés anu sanés, mangrupikeun waktos anu ditunggu-tunggu: ieu mangrupikeun momen nalika kajahatan tumbuh, ngarebut sadayana anu aya dina jalanna, nahan pikiran anu lemah sareng ngadorong aranjeunna nyandak bagian dina padamelan sareng perbuatan anu éra. Serangan bakal ningkat; maot pikeun sapotong roti bakal lumrah.

Neneda, barudak Raja urang jeung Gusti Yesus Kristus; neneda tina hate sareng sadar yén unggal doa anu dilakukeun sapertos kieu dicurahkeun janten berkah ka sadaya umat manusa.

Seueur jalma anu hirup dina jahiliah ngeunaan naon hartosna janten anak leres Raja urang sareng Gusti Yesus Kristus! Sabaraha anu yakin yén maranéhna geus nurut ku attending Perayaan Eucharistic (2) jeung neneda, tapi gantina, maranéhna hadir dina Perayaan Eucharistic dina kaayaan dosa gede, diasah di najis sabab teu confessing dosa maranéhanana atawa meditating on solat, tapi nyampurkeun salaku hal bisa dipigawé mechanically. Barudak, anjeun bakal dicandak ku reuwas; Kajahatan moal masihan tanda-tanda dugi ka némbongan pikeun ngabales dendam ka anak-anak Allah.

Neneda, neneda pikeun Chili; bakal sangsara alatan oyagna bumi.

Neneda, neneda pikeun Kanada; jalma kudu tobat. 

Neneda, neneda keur Jepang; eta bakal forcefully shaken - némbongkeun tetempoan, barudak.

Perang bakal sumebar sareng terorisme bakal ngagoncangkeun umat manusa. Pasukan abdi ngajaga anjeun sapertos batu permata.

St Michael the Archangel

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Koméntar Luz de María

Dulur-dulur,

Naha hésé pisan pikeun umat manusa percaya yén dosa parantos dugi ka tingkat anu teu kapikir? Kusabab urang hirup di tengah-tengah nekad pisan, urang kedah langkung seueur ngadoa, ngadamel reparasi, langkung peka kana panggero Ilahi, gaduh kasabaran suci sareng negeskeun deui profési iman urang. Kuring ngajak anjeun muhasabah naon anu parantos dicarioskeun ku langit ngeunaan nurani:

 

PANGERAN urang Yesus Kristus

16.02.2010

Anjeun harta karun abdi. Kuring nelepon anjeun jadi sadar jaman nu manusa manggihan sorangan; Kami nelepon anjeun nyerah, percanten kana panyalindungan Kami; Kuring nelepon anjeun tetep jagjag. Kami parantos nyarioskeun ka anjeun naon anu bakal kajantenan, supados anjeun henteu bingung nalika waktosna sumping. Kuring ngingetkeun ka anjeun supados anjeun bakal robih, pas anjeun bakal nyanghareupan batin anjeun, sareng dina waktos éta anjeun leres-leres bakal kuciwa parantos ngahina naséhat Indung kuring.

Dinten ieu kuring ningali anjeun haus sareng kuring masihan anjeun Getih kuring; Kuring ningali lapar anjeun sareng kuring masihan anjeun Awak Kami; Kuring ningali anjeun kabeungharan sareng kuring parantos nyandak kasedihan anjeun kana Palang-Ku. Di dieu kuring ngantosan anjeun; di dieu Kami salaku pengemis cinta anu knocks dina panto nurani anak-Na sangkan maranehna bakal ngaku yen maranehna dosa jeung tobat.

 

PANGERAN urang Yesus Kristus

03.2009

Kiwari aya kasieun kana sagala anu kajantenan. Tapi anu anjeun pikasieuneun manusa, sedengkeun kuring ngarepkeun kasieun anu sanés, nyaéta sieun kaleungitan persatuan anjeun sareng Kami - sanés sieun siksaan, atanapi naon anu bakal datang, atanapi tilu dinten gelap - sabab upami haténa tenang. , jiwa aya dina karapihan, sarta anjeun moal ningali gelap, anjeun bakal nempo tur masihan lampu cinta abdi. Tong sieun ku naon anu dicarioskeun ka anjeun, sabab dina satia Kami, moal aya asa-asa, moal aya horor. Bakal aya cahaya, bakal aya katengtreman sareng bakal aya cinta. Anjeun kudu sadar yen perlu ngahurungkeun jauh ti dosa, jeung anjeun kudu hirup dina kaayaan rahmat.

Amin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. Ngeunaan Tatanan Dunia Baru:[]
  2. Ekaristi Suci:[]
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Messages, Waktu Mangsa Kasangsaran.