Luz - Anjeun Dipimpin Sapertos Domba Pikeun Meuncit…

Pesen ti Virgin Mary Nu Maha Agung ka Luz de Maria de Bonilla dina tanggal 2 Nopémber 2023:

Barudak anu tercinta tina Hati anu Suci, berkah abdi tetep aya dina anjeun. Kuring nelepon anjeun consecrate yourselves ka Roh Suci (1) sareng tetep dina kaayaan rahmat supados anjeun henteu sedih ka Anjeunna (Yoh. 14:16-18; I Kor. 3:16; Epe. 4:30 ).. Tetep cinta Putra ilahi abdi laten dina anjeun ku jadi welas asih jeung welas asih.

Barudak anu dihormat, kecap kuring anu ditampi kalayan syukur enlightens jalan anjeun. Dina waktos ayeuna, Ibu ieu ngaluarkeun sauran urgent ieu ka sadaya umat manusa, imploring anjeun sadar naon anu ngadeukeutan pikeun umat manusa sacara umum. Anjeun keur dipingpin kawas domba ka meuncit jeung anjeun manggihan yourselves dina momen nyeri ieu; sieun bisa ngakibatkeun anjeun leungit iman, nu naon musuh jiwa hayang. Henteu muka panon sareng ningali naon anu lumangsung di dunya mangrupikeun buah nekad manusa. Kasangsaraan parantos ditunjuk *, sareng umat manusa henteu hoyong ngeureunkeunana, teras janten hiji deui pamilon dina skenario nyeri anu hébat, panghianatan sareng ancaman anu parantos réngsé perang. [* Sacara harfiah, "kasangsaraan geus ditulis", atawa "scripted". Catetan panarjamah.]

Barudak tercinta, neneda, nyiapkeun diri anjeun: gelap cicing dina pikiran manusa, ti mana eta dipindahkeun ka bumi sorangan. Barudak anu dipikacinta, neneda: umat manusa bakal hirup di tengah-tengah ancaman ti kelompok teroris anu hoyong nalukkeun dunya. Barudak anu tercinta, neneda, kuring nyauran anjeun pikeun ngado'a kalayan "haté kuciwa sareng hina," sadar yén anjeun nuju ngalereskeun naon anu kajantenan ayeuna. Ku sabab kitu, doa kedah langkung jero sareng kedah aktip, ngarah anjeun masihan diri anjeun salaku kasaksian ka dulur-dulur anjeun, ngabagi roti sareng anu lapar sareng janten lampu dina jalan anu seueur anu peryogi.

Barudak, jadi jiwa anu ngadoa (2) dina sagala lampah sapopoé anjeun sarta karya; janten pagawe hébat dina kebon anggur hébat Putra ketuhanan abdi, nu teu aya individu hébat anu nangtung kaluar, atawa kritik hébat baraya maranéhanana, tapi ngan pahlawan hébat dina tiiseun batin. Bumi mangrupikeun bumi anu kateupastian, dimana kasalametan bakal kanyahoan. Langkung seueur nagara bakal asup kana panggung perang; sanggeus sababaraha waktu, kakuatan jahat bakal pounce on manusa kalawan wickedness hébat. (3) Di tengah panyebaran panyakit anu gancang, murangkalih kuring henteu kedah kaleungitan iman, tetep aman dina Asih Trinitarian pikeun unggal mahluk manusa. Barudak mah kuat, teguh jeung tékad; aranjeunna nahan jaminan berkah janten murangkalih leres-leres Putra Ilahi abdi. Perlindungan anu paling hébat pikeun hiji bangsa nyaéta jalma anu ngadoa anu tobat sareng yakin kana kaagungan Maha Suci Trinitas Maha Suci.

Doakeun, barudak; ngadoakeun dulur-dulur anu bakal sangsara alatan banjir jeung lini.

Doakeun, barudak; ngadoakeun yén seuneu Jantung Putra Ilahi kuring bakal tetep ngaduruk dina anjeun.

Doakeun, barudak; ngadoakeun kulawarga anjeun, pikeun konversi sadayana sareng umat manusa.

Doakeun, barudak; neneda, nyuhunkeun kakuatan sangkan ulah ragrag.

Barudak tercinta tina Jantung Suci kuring, kuring bogoh ka anjeun.

indung Mary

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Koméntar Luz de María

Dulur-dulur,

Ngahaturkeun nuhun anu teu terbatas ka Ibu anu Maha Suci, abdi hoyong bagikeun ka anjeun yén dinten ayeuna, sacara teu biasa, Ibu urang némbongan ka kuring nganggo baju hideung, warna anu dianggo sateuacan acara serius pikeun umat manusa.

Manéhna ngomong ka kuring: "Putri tercinta, panghianatan hébat nuju nyiapkeun ngeunaan ... anu kalibet dina perang ayeuna ..."

Abdi émut pesen ieu anu dipasihkeun dina taun-taun saméméhna:

PANGERAN KAMI YESUS ​​KRISTUS

10.6.2017

Umat ​​Kami anu dipikacinta, titilar anu dipiboga ku Garéja Kami bakal dicandak pikeun ngahina aranjeunna; Kusabab ieu, kuring parantos nyuhunkeun yén titilar-tilar éta disalametkeun sareng dijaga ti ayeuna, upami teu aya jejakna.

 

MARIA PARAWAN NU SUCI

1.31.2015

Kamanusaan keur dimanipulasi ku kakuatan anu mayoritas teu sadar: grup kulawarga nu pangawasa geus taat, nurut kana parentah maranéhanana. Aranjeunna mangrupikeun jalma anu resep kana datangna gancang tina Perang Dunya Katilu. Di antarana, Freemasons, sabalikna Garéja Putra abdi, geus diasupkeun kana hirarki tina Curia Romawi, sorangan, sarta kana tempat paling signifikan di dunya jeung masarakat dina urutan pikeun ngadominasi umat manusa di sakabeh wewengkon.

Amin.

 

Consecration ka Roh Suci 

(Diideuan ka Luz de Maria, 05.2021)

Dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci, Amin.

Roh Suci, sumping, kuring nyuhunkeun anjeun, kuring henteu pantes pikeun anjeun. Kuring terang yén anjeun cicing di kuring sareng yén kuring henteu saluyu sareng cinta ilahi sapertos kitu. Sadar kana hal ieu, dinten ieu abdi hoyong consecrate hirup abdi janten kuil pantes Anjeun; Abdi ngabaktikeun ka Anjeun indra abdi, anu parantos dipisahkeun ti Anjeun.

Hayu, O Roh Suci, sumping sareng cicing di kuring. Datangna kana tatanan hirup abdi, abdi menta Anjeun. Will bébas abdi geus kandaraan sarta Abdi peryogi Anjeun jadi setir hirup abdi; Abdi kedah leumpang nuju anjeun. Roh Suci, abdi nyerahkeun wasiat bébas abdi ka Anjeun, supados ti dinten ayeuna sareng ayeuna anjeun bakal nungtun abdi sareng mingpin abdi kalayan kabeneran, ku kituna ngabersihkeun indra jasmani sareng rohani abdi supados abdi janten terang sareng sanés gelap.

Datangna, ya Roh Suci, dina nami Rama sareng Putra, abdi percanten ka Anjeun: kalayan kareueus abdi anu murag, kalayan karakter abdi anu diturunkeun, kalayan kareueus kosong abdi, kalayan kateudayaan abdi, abdi sujud rendah diri di payuneun Ketuhanan anjeun, Sadar yén kuring geus nyinggung Anjeun, jeung kawas anak prodigal kuring datang ka Anjeun. Sumangga, ya Roh Suci, abdi hoyong ngabebaskeun diri tina tunduk kana diri manusa. Ngatur abdi kalayan cinta Anjeun supados abdi janten mahluk anyar, ngeusi iman, harepan jeung amal.

Abdi nyucikeun diri ka Anjeun, Roh Suci, nolak jahat, nolak sindiran na. Abdi ngabaktikeun diri ka Anjeun, Roh Suci, nyaangan lampu abdi supados tetep waspada sareng Anjeun, di ieu bumi batin abdi dimana, nyalira, Anjeun sareng abdi tiasa patepang. Amin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. Buku leutik ngeunaan Roh Suci anu tiasa diunduh:[]
  2. Buku doa anu tiasa diunduh:[]
  3. Ngeunaan snares Iblis:[]
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Messages.