Luz - Ayeuna Waktosna!

Gusti urang Yesus Kristus pikeun Luz de Maria de Bonilla dina 18 Januari 2022:

Jalma-jalma anu Dipikanyaah: Abdi bogoh ka anjeun, kuring ngajak anjeun tetep dina Kersa Kami, damel sareng ngalaksanakeun sakumaha anjeun: Barudak leres-leres. Ngahargaan unggal waktos supados anjeun hirup dina persaudaraan, kalayan ati daging sareng kasadaran total. Taat, nyaah ka Rama Kami di luhur sagala hal, tanpa hilap ka Indung kuring sareng kaptén abdi anu dipikacinta tina Host Surgawi.
 
Legions Malaikat kuring tetep langkung ti umat manusa supados sumping ka saha waé anu nyuhunkeun aranjeunna. Anjeun ngalaman purifikasi, sareng alam aya dina kaributan. Unsur diaduk ku panarimaan rupa-rupa flares surya [1]Hiji studi Juli 2020 diterbitkeun dina bergengsi alam jurnal nembongkeun korelasi berpotensi signifikan antara aktivitas panonpoé jeung lini badag: nature.com; siga. astronomi.com; siga. Nubuat ti Luz ngeunaan kagiatan surya… anu ngarobah magnetisme Bumi, [2]Nubuat ngeunaan parobahan médan magnét bumi… ngabalukarkeun komunikasi jadi impaired sarta ngaktipkeun faults tektonik. Awak manusa dirobih nalika nampi naon anu biasana henteu diasimilasi ku organisme anjeun. Umat ​​manusa hirup ngaliwatan jaman kateupastian. Momen geus approaching nalika disalah gunakeun elmu [3]Tempo dokumenter Ngiring élmu? anu dihasilkeun, sabagian, dumasar kana pernyataan ieu dina pesen saméméhna ti Luz. bakal ngabalukarkeun anjeun hirup di gelap, jadi Kuring geus disebut anjeun nyiapkeun.
 
Doakeun, murangkalih, perang caket sareng umat manusa bakal sangsara.
 
Doakeun, murangkalih, gunung seuneuan terus aktip sareng murangkalih abdi sangsara.
 
Doakeun, murangkalih, turutan Magisterium Sejati tina Garéja Kuring.
 
Ulah sieun gelap, sieun kaleungitan jiwa anjeun. Tetep waspada, barudak! Bulan bakal katingali getihan, [4]Tanda sareng Sinyal, bulan getih…; siga. Fatimah, sareng Shaking Agung foreshadowing nyeri maranéhanana anu milik. Nu disebut Cincin Seuneu di Pasifik ngoyagkeun bumi ti jero laut kalayan kakuatan anu langkung ageung tibatan jaman baheula, dipangaruhan ku panonpoé. Anjeun bakal ningali cingcin di panonpoé - a cingcin seuneu, nu bakal katempo ti loba nagara jeung ti hiji hususna. Kuring nyauran anjeun deui, murangkalih, pikeun nyiapkeun diri anjeun sacara rohani sareng naon anu tiasa disimpen ku barudak kuring. Tingali sato anu ngantisipasi cuaca sareng nyimpen tuangeun nalika aranjeunna henteu tiasa kaluar pikeun milarian naon anu diperyogikeun pikeun salamet. Umat ​​Kami kedah ati-ati nalika Imah Kami ngingetkeun aranjeunna. Anu teu bisa nyimpen dahareun bakal ditulungan ku Kami. Ulah sieun, ulah sieun, ulah hariwang.
 
Ayeuna waktuna! Perhatikeun tanda-tanda sareng sinyalna… Tong buta rohani! Nyepetkeun léngkah anjeun, sabab elit naék gancang-gancang, nyandak kakuatan anu langkung ageung. Émut yén "Kuring Anu Kami". (Kel 3:14) Kuring ngajaga anjeun, kuring bogoh ka anjeun sareng kuring ngingetkeun anjeun supados anjeun henteu kaget. Datang ka kuring: nampi kuring dina Eucharist, tapi sateuacan sumping ka kuring, reconciled sareng tatangga anjeun. Ulah nangtoskeun (Mt 7: 1), sakumaha anu keur Kami lakukeun. Datang ka Kami kalayan ati anu suci, dina tiiseun batin, supados anjeun henteu sapertos urang Parisi. Jaga katengtreman batin: lebet ka kamar batin sareng patepang sareng Kami - Kami ngantosan anjeun. Janten duduluran: ulah nganggo Gereja-Gereja Kami pikeun ngancurkeun dulur-dulur anjeun. Silih hampura jeung silih pikanyaah salaku Umat Kami. Abdi ngaberkahan anjeun kalayan Heart abdi. Abdi ngaberkahan anjeun ku Asih Abdi. Yesus anjeun…

 
Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa
Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa
Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa
  

 

Kommentar Luz de Maria

Lanceuk sareng sadulur:
 
Gusti urang Yesus Kristus nyauran urang pikeun ngajaga Paréntah Kahiji: "Maneh kudu nyaah ka Gusti Allah anjeun kalayan sagemblengna haté anjeun, jeung sakabeh jiwa anjeun sarta kalawan sakabeh kakuatan anjeun." (Pam. 6:5)
 
Anjeunna nyauran urang janten duduluran supados urang ningali Anjeunna dina sadulur-sadulur urang, sareng ieu supados urang ngartos yén urang moal tiasa nyanghareupan naon anu bakal datang nyalira.
 
Dina banding ieu Gusti urang Yesus Kristus ngabalukarkeun urang ningali kajadian anu purifying umat manusa, diomongkeun ka urang pisan subtly ngeunaan blackout hébat ku nelepon eta misused elmu ku kituna urang bakal ngarti. Nya kitu, Anjeunna nyarioskeun ka urang ngeunaan perang supados urang nyiapkeun diri sacara rohani sareng naon anu dipiboga ku unggal jalma, dumasar kana kamungkinanana. Teras anjeunna ngajelaskeun naon anu urang terang salaku bulan getih taun ieu sareng gerhana matahari anu mangaruhan planét urang. Fenomena astronomi ieu sanés ngan ukur janten tontonan, tapi janten Tanda sareng Sinyal pikeun jaman ayeuna.
 
Émut yén Gusti urang Yesus Kristus Maha Welas Asih, hayu urang ngajaga babarayaan sareng dulur-dulur urang: ieu penting pisan pikeun nuturkeun jalan Gusti urang. Ieu waktuna pikeun persatuan, pikeun ngalaman kakuatan datang ti luhur, ku kituna jahat moal hasil ngabagi jeung kukituna nalukkeun.
 
Ieu mangrupikeun waktos anu serius pikeun generasi ieu. Dehumanisasi umat manusa aya dina kamajuan sareng Tanda sareng Sinyal henteu ngan ukur kajantenan pikeun éta, tapi kusabab naon anu bakal timbul ti aranjeunna.
 
Maju, Umat Allah!
 
Amin.

Footnotes

Footnotes

1 Hiji studi Juli 2020 diterbitkeun dina bergengsi alam jurnal nembongkeun korelasi berpotensi signifikan antara aktivitas panonpoé jeung lini badag: nature.com; siga. astronomi.com; siga. Nubuat ti Luz ngeunaan kagiatan surya…
2 Nubuat ngeunaan parobahan médan magnét bumi…
3 Tempo dokumenter Ngiring élmu? anu dihasilkeun, sabagian, dumasar kana pernyataan ieu dina pesen saméméhna ti Luz.
4 Tanda sareng Sinyal, bulan getih…; siga. Fatimah, sareng Shaking Agung
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Messages.