Luz - Cinta Abadi Abdi hoyong Anu Teu Deukeut Ka Abdi…

Pesen Gusti urang Yesus Kristus ka Luz de Maria de Bonilla dina 2 Désémber 2023:

Barudak anu dipikacinta, cinta langgeng abdi hoyong jalma-jalma anu henteu caket ka abdi ayeuna. Ti ieu tempat dimana Kuring keur nyampeurkeun anjeun, Kuring nyebarkeun cinta Kami sangkan eta bakal ngahontal jalma anu ngidinan Kuring nembus dina haté maranéhanana. Kuring parantos masihan Firman kuring supados anjeun mutuskeun pikeun ngarobih sahingga nyalametkeun jiwa anjeun (bd. Yoh. 8: 28). Kami nelepon anjeun supados masing-masing anjeun bakal sumping ka Kami; sadar, dirobah sarta yakin yén Kami Saha Kami.

Seueur pisan anu tetep aya dina gelap kusabab henteu ngakuan musuh jiwa sareng ngantepkeun anjeunna ngajantenkeun anjeun budak-Na, ku kituna anjeun bakal nyumbang pikeun ngaleungitkeun kuring tina altar-altar kuring di Gereja-gereja kuring, ogé Indung kuring. Abdi tercinta, flares surya (1) bakal ngabalukarkeun karuksakan serius, teu ngan pikeun komunikasi jeung cahaya, tapi ogé pikeun faults tektonik, iklim, ngarobah éta sarta ngabalukarkeun masalah sosial serius. Tiap jalma boga kabebasan narima Kami atawa henteu. (cf. Yoh. 6:67-69) Kawajiban Kami pikeun ngulang ka anjeun naon anu kuring sangsara nalika ditolak sareng ningali yén kuring ditipu ku jalma anu kuring dipikacinta.

Barudak mah, cai anu kacida kacemarna bakal nimbulkeun karuksakan ku lantaran katelengesan masing-masing jeung runtah radioaktif anu ngabahayakeun kahirupan manusa. Ningali ka luhur; tanda-tandana moal lila datang, tarompet malaikat-malaikat Kami ngumbara ka sakuliah Bumi kalayan ngumumkeun konflik anyar sareng serius antara nagara-nagara, fenomena atmosfir anu serius anu bakal maksa dulur-dulur anjeun ngarobih tempat dimana aranjeunna cicing.

Neneda, barudak kuring, neneda keur Argentina; rusuh geus ngadeukeutan.

 Neneda, barudak Kami, neneda; gunung seuneuan (2) bakal jadi aktip, ngabalukarkeun leungitna loba nyawa manusa.

 Neneda, barudak Kami; Kuring muji anjeun ngajaga barudak.

 Neneda barudak, neneda keur Éropa; eta bakal sangsara ka inti alatan komunisme (3); teu leungit, tapi bakal ngabalukarkeun jalma sangsara.

Barudak anu dipikacinta, naon anu parantos diramalkeun ku Indung kuring (4) keur kaeusi, sarta acan anjeun teu Nyiapkeun yourselves spiritual. Nyanghareupan huru-hara, umat manusa bakal leungit rasa pancegahan sareng pencegahan, ngalaksanakeun tindakan anu teu kabayang sareng teu rasional. Tumindak kalawan prudence; Dajjal mesem nalika anjeunna meunang taneuh dina jiwa. Jadi otentik, cinta tatangga anjeun sarta renew haté anjeun sangkan tares (Mat. 13:24-43) nu aya di jero anjeun bakal diusir, sarta ku kituna anjeun bakal boga haté lemes. Barudak anu dipikacinta, anjeun nuju disucikeun sareng bakal ningali kabeneran sauran kuring. Hirup tengtrem sareng ngarep-ngarep ningali Triumph of My Mother's Immaculate Heart. Kuring ngaberkahan rasa anjeun (5) ku kituna anjeun bakal boga aranjeunna pinuh siap pikeun nuturkeun kuring jeung tumuwuh spiritual, jadi lumrah ngeunaan Telepon abdi. Neneda, barudak, neneda kalayan haté anjeun.

Abdi ngaberkahan anjeun. Yesus Anjeun.

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Koméntar Luz de María

Dulur-dulur, sakali deui, Gusti urang Yesus Kristus nyarioskeun ka urang: "Cinta langgeng Kami hoyong jalma anu henteu caket ka Kami ayeuna." Hayu urang émut naon anu didawuhkeun ku Gusti urang dina taun 2013:

PANGERAN urang Yesus Kristus

8.23.2013

"Umat abdi anu dipikacinta, strive, narékahan, narékahan, pikeun moment ieu oge salah sahiji berkah pikeun maranéhanana anu jadi sadar severity moment ieu pisan. Ieu ogé mangrupikeun waktos berkah sareng rahmat pikeun jalma anu caket ka Kami. Kuring nangtung saméméh domba leungit, saméméh anak prodigal, saméméh kuli anu geus anjog di ahir soré. Kuring datang pikeun ngumpulkeun dulur anu hayang ngajadikeun amandemen kahirupan maranéhanana. Abdi bogoh, abdi bogoh ka dulur, Kuring hayang nyalametkeun dulur, tapi urgent nu nyiapkeun sarta nyerah kahayang manusa anjeun, narima kuring dina kahirupan anjeun. Abdi cinta abadi sareng kuring ngantosan masing-masing, saolah-olah éta ngan hiji, pikeun ngahias eta ku emas Ofir."

Dulur-dulur, usum Advent anu urang badé ngamimitian mangrupikeun waktos anu pas pikeun urang angkat ka Gusti, sadar, tobat, sareng yakin yén Anjeunna mangrupikeun Jurusalamet sareng pembebas. Pangéran naroskeun ka urang pikeun nampi Anjeunna kalayan bébas sareng ngadamel reparasi pikeun waktos-waktos nalika urang parantos ngajantenkeun anjeunna sangsara ku nampik sadulur-sadulur urang anu paling malarat, sareng ngadamel reparasi pikeun jalma-jalma anu nampik Ibu-Na anu Maha Suci. Muga-muga usaha urang pikeun ngarobih leres-leres mujarab sareng éta ngamungkinkeun urang ningali Triumph of the Immaculate Heart of Mary. Hayu, Gusti Yesus! Amin.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. Ngeunaan aktivitas surya:[]
  2. Aktivitas vulkanik:[]
  3. Komunisme:[]
  4. The minuhan nubuat:[]
  5. Ngeunaan rasa:[]
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Messages.