Luz - Di Tengah Perang, Dajjal Bakal Datang…

Pesen Gusti urang Yesus Kristus ka Luz de Maria de Bonilla dina tanggal 12 Nopémber 2023:

Barudak tercinta, abdi bogoh ka anjeun kalawan cinta langgeng. Nalika manusa datang ka Kami pikeun tobat tina kasalahan anu dilakukeun, anu ku aranjeunna parantos nyinggung ka Kami, sareng netepkeun tujuan amandemen anu teguh, jiwana nampi sinar khusus. Éta cahayana katingali tina Bait Kami, sareng Kami girang di dinya. Barudak kuring, persiapan spiritual penting pikeun anjeun tetep satia, upami henteu anjeun bakal murag kana tangan musuh infernal. Anjeun naros ka abdi: Gusti, kumaha abdi ngarobah, kumaha abdi ngarobah hirup abdi? Konversi mangrupikeun kaputusan pribadi, éta mangrupikeun parobihan pikeun saumur hirup anjeun, hartosna ninggalkeun kaduniawian sareng janten béda. ( Rasul 20:20-21; Kol 3:5; Rasul 3:19 ).

Dina waktos kritis sapertos anu anjeun hirup sareng bakal hirup dina waktos anu caket, anjeun kedah muka pikiran, haté, sareng nalar anjeun supados tetep sadar yén anjeun hirup dina konflik bersenjata kadua dina waktos ayeuna, sareng dina sakedap panon, anjeun bakal ngalaman konflik pakarang katilu (1), sumebar ka sakuliah Bumi. Paceklik bakal sengit di sababaraha nagara; di nagara sejen bakal kirang galak, sanajan sakabeh nagara bakal ningali petikan kalaparan (2). Panyakit (3) nyebar deui, geus aya di sababaraha nagara Afrika, Eropa, jeung Amerika Utara. Hal anu paling séhat nyaéta, dina naon waé, gaduh suplai sababaraha tuangeun sareng naon anu parantos diungkabkeun ku House My pikeun anjeun pikeun ngajaga kaséhatan anjeun. Telepon kuring dimaksudkeun pikeun ngarobih murangkalih kuring, sadaya umat manusa. Abdi henteu hoyong anjeun ngan ukur maca aranjeunna, tapi anjeun bakal ngahargaan aranjeunna dina haté anjeun, ku kituna dina unggal kasempetan, nyanghareupan unggal kaayaan, anjeun bakal damel sareng ngalaksanakeun Karsa Kami.

Barudak anu dipikanyaah, mugi-mugi anjeun janten utusan katengtreman dina satengahing kasusah sareng janten dorongan pikeun saha waé anu peryogi. ( Kol. 3:14-15; Rum 12:14-16 ).. Anjeun geus asup kana hiji waktu nalika anjeun bakal ngalaman cruelty sabenerna bangsa manusa. Kabéh bakal naek ngalawan nadya jeung sadulur maranéhanana; eta bakal jadi perang sengit (4), jeung anak-anak Kami bakal sangsara di mana-mana. Inovasi téknologi anu disalahgunakeun pikeun persenjataan bakal dianggo sareng maot bakal datang pikeun rampasan na. Di tengah-tengah perang, Dajjal bakal sumping sareng nyayogikeun tuangeun, ubar, sareng sadayana anu diperyogikeun umat manusa. Anjeunna bakal ngalakukeun mujijat dina nami Kami, sareng sabaraha anu bakal nuturkeun anjeunna sareng mopohokeun ka Kami! Ieu sababna Kami bakal ngutus Malaikat Damai-Ku supaya, salaku cerminan Kami, anjeunna bakal ngamimitian ngahutbah ngeunaan kanyaah Kami ka umat manusa, ku kituna aya anu tobat.

Manusa bakal panik alatan kurangna iman kana jangji-jangji Kami. Nagara sekutu bakal silih hianat. Komunisme di puncakna moal masihan reureuh. Anu tercinta, ékonomi laun-laun ragrag, sareng artos, sakumaha anu anjeun terang ayeuna, moal aya gunana, kecuali anjeun nempatkeun segel Dajjal dina diri anjeun. Dina waktu éta, ulah asa-asa. Malaikat Kami bakal masihan anjeun tuangeun anu turun ti Bait Kami, sareng anu teu salah bakal dibebaskeun tina anu jahat sapertos kitu. Sababaraha daérah bumi bakal janten tempat perlindungan pikeun murangkalih Kami. Aranjeunna bakal ngalaksanakeun migrasi anu ageung pikeun milari tanah anu subur dimana aranjeunna bakal ngarasa rahayu. Barudak, tanda-tanda di sawarga bakal langkung sering dipasihkeun sareng kakuatan anu langkung ageung. Anjeun bakal tiasa ngabedakeun aranjeunna; aranjeunna bakal ngabalukarkeun pikaheraneun, tapi teu sieun. Kuring nelepon maneh sakali deui jadi béda, jadi ngadeukeutan ka Imah Kami, pikeun ngajaga Iman anjeun, Pangharepan jeung Amal anjeun.

Neneda, barudak Kami, neneda; Garéja abdi bakal parah oyag.

Neneda, barudak Kami; neneda ngeunaan kurangna obat pikeun merangan panyakit.

Neneda, barudak Kami; neneda sareng percanten kana naon anu parantos dikirim ku Imah Kami pikeun anjeun tetep séhat.

Neneda, barudak Kami; Anjeun geus hirup di leungeun opressors: aranjeunna geus diperlakukeun anjeun sakumaha aranjeunna hoyong.

Doakeun Argentina, barudak kuring; lahan ieu bakal sangsara alatan karusuhan sosial. Bakal ngalaman krisis pulitik; siapkeun, barudak!

Taat, dengekeun sauran Kami sareng balik ka Indung Kuring anu Maha Suci!

Kuring ngaberkahan anjeun, Anjeun Yesus

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Koméntar Luz de María

Dulur-dulur, naon deui anu tiasa diomongkeun ku Gusti Yesus Kristus ka urang - naon deui anu tiasa Anjeunna nyarioskeun ka urang supados urang mimiti tobat? Hayu urang jadi mahluk cinta sakumaha Gusti urang nanya ka urang. Hayu urang émut, dulur-dulur:

 

MARIA PARAWAN NU SUCI

1.31.2015

Kamanusaan keur dimanipulasi ku kakuatan anu mayoritas teu sadar: grup kulawarga nu pangawasa geus taat, nurut kana parentah maranéhanana. Aranjeunna parantos lebet kana tempat anu paling penting di dunya sareng masarakat pikeun ngadominasi umat manusa di sadaya daérah. Amin.

 

PANGERAN urang Yesus Kristus

11.30.2018

Setan geus pounced on manusa guna nyuntik eta kalawan karanjingan naon milik milik. Jalma teu ngahargaan Kami; Sabalikna, aranjeunna moyok ka Kami, aranjeunna henteu katingali transparan atanapi dina cahaya bebeneran dina kaayaan generasi dekaden ieu. Ku sabab kitu maranehna teu sieun nyigeung Kami, nolak Kami, teu malire Kami, najis Kami. Panganiayaan Garéja Kami beuki ningkat; ieu teu acan lega ngalaman, sanajan poé geus ngadeukeutan nalika jalma anu geus hijrah ka nagara sejen di sakuliah dunya bakal ngilikan korsi tina Garéja Kuring, nu bakal kudu dipindahkeun ka nagara sejen, sanajan teu tanpa kahiji ngabogaan syahid kontemporer. ngamandian bumi ku getih maranéhanana, utamana Roma. Teror awaits abdi satia, nu naha Kuring geus disebut aranjeunna hirup di tumuwuh konstan; Kuring geus nelepon aranjeunna pikeun ngaronjatkeun iman maranéhanana sarta ngadagoan pitulung ti House abdi: My Angel of Peace.

 

MICHAEL THE Archangel

7.15.2019

Iblis terang sabaraha waktos anjeunna gaduh sareng nuju buru-buru, ningkatkeun panganiayaan ka umat Allah. Umat ​​Allah bakal sangsara jeung bakal disingget; Roma bakal diserang ku jalma-jalma anu ditampi, sareng umat Allah bakal dikaniaya di sakuliah dunya.

 

MICHAEL THE Archangel

3.27.2022

 Naon anu kajantenan ka generasi ieu sanés masalah kasempetan: éta mangrupikeun padamelan jalma-jalma anu nurut kana paréntah jahat pikeun nyiapkeun naon anu diperyogikeun pikeun dominasi mutlak unggal manusa.

 

PANGERAN urang Yesus Kristus

4.12.2022

Doakeun, Umat Kami, nenedakeun Argentina; rahayat bakal barontak jeung dina kaributan maranéhanana baris ngaku nyawa korban kakawasaan. Argentina kedah ngadoa.

 

PANGERAN urang Yesus Kristus

7.12.2023

Doakeun pikeun Spanyol: éta bakal oyag sareng jalma-jalma bakal sangsara kusabab kekerasan anu dileupaskeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 

Footnotes

  1. Ngeunaan Perang Dunya Katilu:[]
  2. lapar:[]
  3. kasakit:[]
  4. Malaikat Damai, utusan Allah:[]
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Mangsa Anti-Kristus, Waktu Mangsa Kasangsaran, Perang Dunya III.