Luz - Kamanusaan Bakal Turun Ka Asa

St Michael anu Arkang Agung ka Luz de Maria de Bonilla dina tanggal 15 Méi 2022:

Anak-anak anu dipikacinta ku Raja urang sareng Gusti Yesus Kristus: salaku Pangéran pasukan sawarga, kuring ngaberkahan ka anjeun. Kuring nyauran anjeun pikeun tetep dina doa, ngahiji ka Raja sareng Gusti Yesus Kristus sareng Ratu sareng Ibu urang Ahir Jaman. Teruskeun ku iman sareng sieun nyinggung Raja urang sareng Gusti Yesus Kristus. Sieun gagal dina cinta sareng amal. Sieun yén cai tawar anu nyegerkeun persaudaraan bakal garing dina anjeun. Ngan ku silih tulung-tinulungan bakal bisa terus ngahijikeun jalma-jalma anu satia, ngungkulan kasangsaraan, anu beuki gedé saban waktu.

Nyimpen dahareun. Ta'at tur jaga bekel. Dahareun bakal langka di dunya sareng umat manusa bakal asa-asa. Boga tetempoan. Ubar bakal kakurangan: siap-siap, sareng pikeun ieu anjeun nampi ti Rama Bapa indikasi anu penting pikeun anjeun ngalawan panyakit sareng buah alam. (1) Anjeun dina tribulation hébat. Jaga iman anu teguh supados anjeun henteu tunduk nalika panganiayaan anu paling kejam sumping pikeun jalma anu satia.

Teruskeun kana jalan anu ku Raja urang sareng Gusti Yesus Kristus parantos nyauran anjeun, nawiskeun tobat, ngadoa, ngaku dosa-dosa anu anjeun lakukeun sareng nyucikeun diri anjeun ku Awak sareng Getih Raja urang sareng Gusti Yesus Kristus. Saksikeun yén anjeun Kristen sajati. Ngadagoan tanda hébat dina raraga ngarobah bisa ngakibatkeun anjeun leungit kasalametan anjeun. Awas! Anjeun teu bisa ngabayangkeun sangsara datang. Anjeun teu boga pamanggih naon nu bakal datang.

Bulan beureum ieu ngaktifkeun gunung seuneuan sateuacan muncul. Bulan beureum ieu utamana nimpah gunung seuneuan, sesar tektonik jeung manusa. Anjeun kudu tetep dina karapihan ku kituna sumanget anjeun teu bakal kaganggu jeung anjeun kudu hirup tanpa ambek-ambekan (cf. Lev 19:18), disebutkeun dimungkinkeun bakal nambahan. Ku kituna kuring nelepon kana Anjeun pikeun ngarobah jeung teu runtah momen hadir dina banalities, sabab lamun investasi waktu anjeun dina urusan Surga, Surga sorangan bakal kalikeun waktos Anjeun.

Lamun teu neneda, Anjeun moal narima buah jeung graces loba pisan nu Roh Illahi pours kaluar (cf. Rom 5: 5) dina jalma anu neneda jeung hate maranéhanana. Ieu mangrupakeun moment teuas nu bade ngaliwatan; teu gampang - kudu prudent, jadi prudent. Tong hilap yén kuring nyauran anjeun pikeun konvérsi: anjeun kedah ngarobih.

Doakeun dulur-dulur anjeun anu henteu milarian konversi.

Sétan-sétan aya di Bumi, ngagoda anjeun terus-terusan. Anjeun kedah berjuang pikeun ngabersihkeun pikiran sareng pikiran anjeun sareng ngajauhkeun diri tina anu jahat. Nyiapkeun naon anu anjeun tiasa nyiapkeun; sésana bakal dikalikeun, tapi nyiapkeun ayeuna, saméméh anjeun teu bisa ngalakukeunana alatan kurangna naon perlu. Kuring tetep anjeun waspada. Salaku Umat Raja urang jeung Gusti Yesus Kristus anjeun teu kudu ragu panangtayungan tentara sawarga, sabab kami geus dikirim pikeun ngajaga Umat Allah. Ratu jeung Ibu urang mikanyaah anjeun jeung mantel motherly nya terus nutupan anjeun. Ulah sieun ditinggalkeun: anjeun ditangtayungan tur bakal ditangtayungan sepanjang waktos. Ulah goyah dina iman anjeun.

Abdi ngaberkahan anjeun kalayan berkah anu dipikagaduh ku Raja sareng Gusti Yesus Kristus pikeun murangkalih-Na.

 

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa
Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa
Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Kommentar Luz de Maria

Lanceuk sareng sadulur: St Michael the Archangel, panangtayungan Umat Allah, nelepon urang bunuh promptly kana konvérsi sarta reiterates ka urang bahaya nu urang manggihan diri salaku umat manusa alatan konflik pakarang anu ngembang dina waktu ieu. Konflik anu dina gilirannana bakal nyieun kakurangan dahareun jeung obat-obatan, ngarah bagian tina Umat Allah narima disegel di tukeran pikeun meunangkeun naon diperlukeun pikeun survival. Ku alatan éta, St. Michael the Archangel ngadesek urang ulah leungit iman jeung reminds urang yen Surga geus dibikeun kami indikasi ngeunaan pamakéan tutuwuhan ubar pikeun mantuan kami panyakit jeung plagues sarta siap pikeun nalika ubar teu sadia. Hayu urang heed panggero Sawarga; hayu urang hina. Hayu urang ngaberkahan dulur-dulur urang.
 
Amin.
Dihaturkeun dina Messages.