Luz - Perdition Tumuwuh Greater ku Poé

Gusti urang Yesus Kristus pikeun Luz de Maria de Bonilla dina 30 Nopémber 2022:

Barudak anu dipikanyaah ku Hati Suci, Kuring datang ka anjeun kalayan cinta-Ku, kalayan rahmat-Ku. Kuring ngajak anjeun ningali kasalahan anjeun sorangan; Anjeun kedah ningali ka diri anjeun supados anjeun kalebet jalma-jalma anu nyaksian kana kanyaah Kami.

Abdi persatuan. Barudak kuring bingung sareng dibagi sareng gampang dimangsa pikeun jahat. Maranehna bangkit jeung silih roboh… “Saha nu boga Firman nu leuwih gede, iman nu leuwih gede, pangharepan jeung amal?”... tapi maranehna narima Kami dina Badan jeung Getih Kami, nyinggung Kami ku teu jadi murangkalih Kami anu ngagunakeun kado Firman. nyieun, tapi rada ngancurkeun.

Ieu mangrupikeun waktos anu parah nalika umat Kami sangsara kusabab alam, kusabab gaya anu teu sopan, kusabab kurangna moral di antara umat Kami: "Sadayana saé, sabab Allah mangrupikeun welas asih!" Kami welas asih, sareng kuring ningali padamelan sareng kalakuan umat Kami nyinggung kuring kusabab jauh sareng henteu patuh.

Barudak, naon ieu? Ieu mangrupikeun hasil tina kanyataan yén murangkalih kuring sanés Marian: aranjeunna henteu bogoh ka Indung kuring, aranjeunna sapertos anu nyebat dirina yatim. Ieu ngajantenkeun aranjeunna janten jalma-jalma anu henteu dipandu ku Indung kuring, anu jadi syafaat pikeun masing-masing anjeun. Kuring nempo kumaha sababaraha barudak Kami, alatan teu nyaho Kami [1]Phil. 3:10; Abdi Jn. 2:3, anu hirup nurutkeun inovasi konstan masarakat anu narima nu dunya jeung dosa, ngarah aranjeunna jauh ti jalan katuhu tina polah jeung behaving.

Aranjeunna gampang poho, dina betah kriteria palsu maranéhanana - jadi mangsa gampang pikeun jahat, anu dina waktu ieu geus mutuskeun pikeun ngabagi Garéja Kuring. [2]Baca ngeunaan perpecahan Gereja… sarta mingpin aranjeunna ka perdition. Umat ​​abdi anu dipikacinta, seueur pisan nagara-nagara anu ngalaman karusakan alam, seueur anu kalaparan sareng haus kana kaadilan… sareng murangkalih abdi, dimana aranjeunna? Aranjeunna dijempékeun supados henteu ngangkat sora!

Doakeun, murangkalih, nenedakeun murangkalih Kami anu dipenjara supados dijempékeun, sareng anu ditinggalkeun.

Neneda, barudak kuring, neneda pikeun Australia: eta bakal maksa oyag, sarta taneuhna bakal bengkahna, raising cai laut ka arah basisir Amérika Kidul.

Doakeun, murangkalih, neneda: kaributan, pemberontakan, kurangna tuangeun anu bakal ngamimitian taun anu bakal datang, mangrupikeun tanda yén anjeun nuju nuju nuju waktos kalaparan. [3]Baca ngeunaan kalaparan…, tur anjeun bakal dina bangbarung keur teu bisa meuli atawa ngajual.

Nenedakeun, barudak kuring, umat manusa diserep dina kapentingan lulus: maranéhna poho sagalana, maranéhna teu ngadéngé atawa mikir, kabagjaan maranéhanana aya dina hasil.

Neneda, barudak kuring, neneda: petikan waktu terus, sarta tanpa mikir ngeunaan eta, anjeun bakal di leungeun komunisme.

Neneda, barudak Kami, neneda; cai laut bakal asup ka kota admired ku barudak Kami; kota sasak hébat di Amérika Serikat bakal ngalaman tragedi hébat. Maranehna nyaho eta jeung can mulang ka Kami; sabalikna, perdition tumuwuh gede ku poé.

Doakeun, barudak kuring, Brazil bakal kacemplung kana huru-hara. Jalma-jalma ieu mah kudu nyingkirkeun jaman carousing nalika nyinggung ka Kami ku dosa, utamana dosa daging. Rusuh bakal datang, sareng murangkalih abdi bakal sangsara. Éta urgent pikeun neneda ti jantung: ku cara kieu, anjeun bakal attenuate kajadian jeung revolts.

Neneda, barudak kuring, neneda pikeun Spanyol: eta bakal forcefully shaked.

Doakeun, murangkalih, neneda pikeun Méksiko: lahan bakal oyag, panyakit bakal ngajantenkeun ayana.

Neneda, barudak kuring, neneda: maung [4]Macan = Koréa? Cina? geus timbul jeung maung [5]Singa = Iran geus cicing ngagabung eta. Maranehna baris narajang garuda, anu tetep nangtung.

Barudak anu tercinta: perhatian anjeun kedah tetep difokuskeun ka Kami, upami henteu, bala-bala jahat bakal ngarampas katengtreman anjeun. Kurangna asih bakal ngakibatkeun anjeun ngucapkeun kecap hina ka dulur-dulur; éta bakal ngeusian sungut anjeun ku kecap-kecap anu jahat, éta bakal ngaluhuran ego anjeun supados anjeun nganyenyeri dulur-dulur anjeun. Praktek cinta jeung humility. Manusa tanpa hina téh gampang dimangsa pikeun Iblis. Janten cinta kuring sorangan dina waktos-waktos ieu nalika katengtreman gumantung kana pikiran manusa.

Neneda kalayan haté anjeun, jadi mahluk solat jeung persatuan. Tetep aya dina Kami, salaku anu ngalaksanakeun Pangersa Kami.

Abdi ngaberkahan anjeun, barudak. "Anjeun mangrupikeun apel panon abdi."

 

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

Salam Mary paling murni, dikandung tanpa dosa

 

Koméntar ku Luz de María

Dulur-dulur: Maju ka hareup tanpa ngaganggu atanapi ngajauhan Firman Ilahi masihan kakuatan pikeun nyanghareupan kajadian-kajadian sapopoe, komo deui, bencana anu parantos diumumkeun ka urang sateuacanna. Gusti urang Yesus Kristus nyarios ka kuring yén komét bakal nempatkeun umat manusa di tepi, yén urang bakal ningali éta sababaraha dinten.

Sanajan kitu, Gusti urang geus diteundeun tekenan kana robah batin, on mahluk mahluk anyar, nyebutkeun yen urang kudu waspada spiritual ku kituna teu bingung. Anjeunna nyarios ka kuring yén kabingungan anu bakal datang pikeun umat manusa nyaéta hébat sareng urang kedah tetep napel kana paréntah, kana sakramen, nyarios yén urang kedah terang katékisme Garéja sareng nguatkeun iman urang dina doa, dedicating waktos pikeun muhasabah sareng ngaronjatkeun unggal poé.

Footnotes

Footnotes

1 Phil. 3:10; Abdi Jn. 2:3
2 Baca ngeunaan perpecahan Gereja…
3 Baca ngeunaan kalaparan…
4 Macan = Koréa? Cina?
5 Singa = Iran
Dihaturkeun dina Luz de Maria de Bonilla, Messages.