Marco - Hirup Injil Suci

Pesen Lady urang pikeun Marco Ferrari dina tanggal 26 Juni 2022:

Barudak alit sareng anu dipikacinta, kuring parantos leumpang sareng anjeun ayeuna sareng parantos ngadangukeun pamundut anjeun. Barudak, sok ngadoa kalayan iman: ngan ku kituna anjeun tiasa gaduh haté anu beunghar ku kanyaah.
Barudak anu tercinta, pesen kuring anu dipasihkeun di dieu nyaéta panggero pikeun solat, kurban, penance sareng amal ka jalma anu sangsara. Pesen abdi di luhur sadayana nyaéta panggero pikeun hirup Injil Suci sareng uih deui ka Gusti dina waktos perjuangan antara anu saé sareng anu jahat. Barudak kuring, kuring nyangking anjeun sadayana ka Jantung Ilahi Yesus, beunghar ku asih sareng rahmat, sabab kuring hoyong yén haté anjeun sami sareng Anjeunna. Kuring ngaberkahan anjeun sadayana tina haté kuring sareng kalayan cinta kuring ngaberkahan dinten ayeuna cinyusu cai [di Paratico] supados janten pembawa rahmat fisik sareng spiritual. Abdi ngaberkahan ka sadayana dina nami Allah anu Rama, Allah anu Putra, Allah anu Roh Cinta. Amin.

Kuring nyium jeung ngusapan anjeun. Aduh barudak.

Mungkin 22, 2022:

Barudak leutik anu dipikacinta, kuring di dieu sareng anjeun, neneda sareng anjeun sareng anjeun.Barudak kuring, kuring ngajak anjeun ngado'a sareng khususna pikeun maca Rosario Suci unggal dinten, doa anu pikaresepeun pisan ka Tritunggal Maha Suci, salawasna sareng henteu ngan ukur dina bulan ieu anu dikhususkeun pikeun kuring.Barudak, bawakeun deui doa ka bumi anjeun, bawa deui doa kana kahirupan anjeun, bawa deui doa sareng kanyaah ka Gusti sareng dulur-dulur anjeun di dunya. Tapi lamun anjeun teu ngadangukeun tur hirup kaluar banding abdi, kumaha abdi tiasa mawa anjeun ka Allah, barudak? Barudak kuring, moal aya katengtreman di dunya dugi ka aya cinta, hormat sareng pamahaman di antara anjeun!
 
Doakeun, teras-terasan ngadoakeun kameunangan Jantung Abdi Anu Suci. Barudak, solat! Kuring ngaberkahan anjeun tina haté kuring dina nami Allah anu Rama, Allah anu Putra, Allah anu Roh Cinta. Amin.

Kuring nyium anjeun sareng nangkep anjeun sorangan. Aduh barudak.
Dihaturkeun dina Marco Ferrari, Messages.