Medjugorje - Rumput Racun Meniru Gandum…

Our Lady, Ratu Damai ka Marija, salah sahiji Visi Medjugorje dina 25 Pébruari 2024:

barudak dear! Neneda sareng ngabarukeun haté anjeun supados anu saé anu anjeun tabur tiasa ngahasilkeun buah kabagjaan sareng persatuan sareng Allah. Darnel [1] Steve Shawl tina Medjugorje Web nyerat koméntar anu mangpaat pikeun panggunaan istilah ieu dina pesen Our Lady ayeuna: "Darnel sanes jalmi. Éta sanés sétan, sareng sanés kasalahan tipografis. Darnel mangrupikeun jukut anu katelah "mimic weed". Éta bahya sareng tiasa maéhan jalma upami dicerna. Sigana mah gandum jeung hese ngabedakeun antara dua di sawah. Urang tiasa ningali aya seueur kabingungan di dunya. Loba pikiran, gagasan, jeung lampah anu diwanohkeun salaku alus (gandum), padahal aranjeunna Darnel, sarta ti nu jahat. Lady kami deui naroskeun kami janten cahaya, sareng cinta ka jalma-jalma di sabudeureun urang dina waktos ieu. geus nyita loba hate jeung maranehna geus jadi unfruitful; Éta sababna, anjeun barudak leutik, jadi cahaya, cinta jeung leungeun outstretched abdi di dunya ieu nu yearns pikeun Allah Anu cinta. Hatur nuhun parantos ngabales telepon kuring.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Footnotes

Footnotes

1 Steve Shawl tina Medjugorje Web nyerat koméntar anu mangpaat pikeun panggunaan istilah ieu dina pesen Our Lady ayeuna: "Darnel sanes jalmi. Éta sanés sétan, sareng sanés kasalahan tipografis. Darnel mangrupikeun jukut anu katelah "mimic weed". Éta bahya sareng tiasa maéhan jalma upami dicerna. Sigana mah gandum jeung hese ngabedakeun antara dua di sawah. Urang tiasa ningali aya seueur kabingungan di dunya. Loba pikiran, gagasan, jeung lampah anu diwanohkeun salaku alus (gandum), padahal aranjeunna Darnel, sarta ti nu jahat. Lady kami deui naroskeun kami janten cahaya, sareng cinta ka jalma-jalma di sabudeureun urang dina waktos ieu.
Dihaturkeun dina Medjugorje, Messages.