Naha Bapa Stefano Gobbi?

Italia (1930-2011) Pendeta, Mistik, sareng Pendiri Gerakan Paderi Marian

Ieu di handap diadaptasi, sabagian, tina buku, PERHATOSAN: Kasaksian sareng Nubuat tina Panerangan Konsénsi, p. 252-253:

Bapa Stefano Gobbi lahir di Dongo, Italia, kalér Milan dina taun 1930 tur tilar dunya dina taun 2011. Salaku jalma awam, anjeunna ngatur lembaga asuransi, sareng teras nyauran ka imamat, anjeunna neraskeun nampi gelar doktor dina teologi suci tina Universitas Pontifical Lateran di Roma. Dina taun 1964, ditetepkeun dina yuswa 34 taun.

Dina taun 1972, dalapan taun janten présidénna, Fr. Gobbi ngumbara haji ka Fatima, Portugal. Nalika anjeunna ngado'a di tempat suci Lady urang pikeun imam-imam tangtu anu parantos nyauran karyana sareng ngusahakeun ngabentuk diri dina asosiasi pemberontakan ngalawan Garéja Katolik, anjeunna ngupingkeun sora Lady urang ngadesek anjeunna pikeun ngempelkeun pendeta sanés anu bakal daék ngatur nyalira kana ati anu suci beresih Maryam sareng kuat ngahiji sareng Paus sareng Garéja. Ieu mangrupikeun bagian mimiti ratusan lokusi utama anu ku Fr. Gobbi bakal nampi nalika hirupna.

Dipandu ku pesen ieu ti surga, Fr. Gobbi ngadirikeun Gerakan Gerakan Marian (MMP). Pesen urang Lady ti Juli 1973 dugi ka Désémber 1997, ngalangkungan lokomunikasi ka Fr. Stefano Gobbi, dikaluarkeun dina buku, Pikeun Padamuan, Anak Tercinta Lady urang, anu parantos nampi Imprimatur tina tilu kardinals sareng seueur arkobis sareng uskup di dunya. Eusina tiasa dipendakan di dieu: http://www.heartofmaryarabic.com/wp-content/uploads/2015/04/The-Blue-Book.pdf

Dina bubuka buku de facto tina MMP: Pikeun Padamuan, Anak Tercinta Lady urang, éta ngeunaan gerakan:

Éta mangrupikeun karya cinta anu Hati anu suci beresih tina Maryam di aduk dina Garéja ayeuna pikeun ngabantosan sadayana barudakna hirup, kalayan amanah sareng harepan, momen nyeri tina pamurnian. Dina waktos-bahaya bahaya ieu, Ibu Tuhan sareng Garéja ngalaksanakeun tindakan tanpa ragu atanapi kateupastian ngabantosan heula sareng pangpentingna para imam, anu mangrupikeun putra predilasi maternalna. Cukup sacara alami, karya ieu kagunaan nganggo alat tinangtu; sareng sacara khusus, Don Stefano Gobbi parantos dipilih. Naha? Dina hiji wacana buku, katerangan ieu dibéré: "Kuring parantos milih anjeun sabab anjeun mangrupikeun alat anu paling saeutik; sahingga teu aya anu bakal ngucapkeun yén ieu mangrupikeun karya anjeun. Gerakan Pendita Marian kedah janten padamelan abdi nyalira. Liwat kalemahan anjeun, kuring bakal nunjukkeun kakuatan kuring; ngalangkungan nanaon anjeun, kuring bakal nunjukkeun kakuatan kuring ” (pesen 16 Juli 1973). . . Ngaliwatan gerakan ieu, kuring nyauran sadayana murangkalih pikeun ngahudangkeun diri ka Jantung, sareng nyebarkeun mana waé cénak salat.

Fr. Gobbi digawé kalayan teu sabar pikeun nedunan misi Our Lady dipercayakeun ka anjeunna. Dina Maret 1973, sakitar sakitar opat puluh imam parantos gabung sareng Gerakan Gerakan Marian, sareng dina ahir taun 1985, Fr. Gobbi parantos naek leuwih 350 penerbangan udara sareng seueur perjalanan ku mobil sareng karéta, ngadatangan lima bawana sababaraha kali. Dinten gerakan ieu nyauran kaanggotaan langkung ti 400 kardinals sareng uskup, langkung ti 100,000 pandita Katolik, sareng jutaan Katolik lay di sakumna dunya, kalayan cenacles doa sareng perkongsian fraternal di antawis para imam sareng iklas satia di unggal bagian di dunya.

Dina bulan Nopémber 1993, MMP di Amérika Serikat, berpusat di St Francis, Maine, nampi berkah papal resmi ti Paus John Paul II, anu ngiringan hubungan anu caket sareng Fr. Gobbi sareng sohor Massa sareng anjeunna di chapel Vatikan pribadi taunan unggal taun.

Pesen anu urang masihan Lady urang ka Fr. Gobbi ngalangkungan lokal mangrupikeun sababaraha anu paling seueur sareng rinci ngeunaan kanyaah bangsana, dukunganana tetep para imamna, anu bakal dianiaya ku Gareja, sareng naon anu anjeunna nyebat "Pantas Kadua," istilah sanésna pikeun Peringatan, atanapi Panerangan Konsérénsi sadaya jiwa. Dina Pentakosta Kadua ieu, Roh Kristus bakal nembus jiwa anu sakitu kuat pisan sareng taliti dina waktu lima-lima belas menit pisan, unggal jalma bakal ningal hirupna tina dosa. Pesan Marian ka Bapa Gobbi sigana ngingetkeun yén kajadian ieu (sareng saatosna dijanjikeun Babah sareng ogé Chastenda atanapi Hukuman) dina ahirna abad ka. [Pesen # 389] Talatah Our Lady of Good Success ogé nyebatkeun yén sababaraha kajadian ieu bakal lumangsung dina "abad ka. Janten naon anu ngajelaskeun perkiraan ieu dina timeline dunya?

"Kuring manjangkeun waktos rahmat pikeun jalma anu dosa. Tapi cilaka aranjeunna upami aranjeunna henteu mikawanoh waktu kunjungan kuring. " (Diary St. Faustina, # 1160)

Dina pesen Ibu anu Rahmat ka Fr. Gobbi, anjeunna nyatakeun,

"Seueur kali kuring parantos campur dina waktos nyetél jauh sareng sanésna dina waktos awal percobaan anu hébat, pikeun nyucikeun umat manusa anu goréng ieu, ayeuna dimiliki sareng dikuasai ku roh jahat." (#553)

Sareng deui ka Fr. Gobbi anjeunna wangsit:

"... ku kituna kuring parantos deui ngagantungkeun waktos hukumanana diturunkeun ku kaadilan ketuhanan pikeun umat manusa anu langkung parah tibatan dina banjir." (# 576).

Tapi ayeuna, sigana mah, Gusti lirih henteu deui. Kajadian anu diramalkeun Ibu Rahayu ka Fr. Stefano Gobbi ayeuna parantos dimimitian.

Catetan: Sakitar 23 taun ka pengker, saurang lalaki sareng awéwé di California, anu hirup babarengan dina kahirupan dosa, ngalaman konvérsi anu hébat ngaliwatan Rahmat Ilahi. Ieu nyababkeun aranjeunna tobat sareng lebet nikah sakramen. Kira-kira waktuna konvérsina, lalaki mimiti karungu ngupingkeun sora Yesus (naon anu disebat "lokum"). Anjeunna teu gaduh salajengna sareng katekes atanapi pamahaman Iman Katulik, sahingga sora Yesus duanana kaget sareng nyebatkeun anjeunna. Sanaos sababaraha kecap Gusti ngeunaan peringatan, anjeunna ngagambarkeun swanten Yesus salaku sok éndah tur hipok. Anjeunna ogé nampi kunjungan ti St. Pio sareng lokomunikasi ti St Thérèse de Lisieux, St Catherine tina Siena, St Michael the Archangel sareng puluhan ti Our Lady samentawis payuneun Sakramen Rahayu. Saatos ngirimkeun dua taun pesen sareng rusiah (ngan ukur dikenal ku lalaki ieu sareng diumumkeun dina waktos anu disebat ngan ukur ka Gusti) lokasina lirén. Yesus ngawartoskeun ka lalaki éta, "Kuring bakal lirén nyarios ka anjeun ayeuna, tapi Ibu kuring bakal teras ngajurung anjeun."Panganten kekalih nyauran pikeun ngamimitian peristiwa Gerakan Marian atanapi Pendita dimana aranjeunna bakal tapa dina pesen tina Our Lady to Fr. Stefano. Ngeunaan waktos éta, patung suci sareng gambar ti mimiti nyababkeun minyak seungit bari panyaliban sareng patung St Pio bled (salah sahiji gambar éta ayeuna nongkrong di Pusat Marian anu lokasina di Kuil Hérman di Massachusetts). Ieu dua taun kana cenacles ieu yén kecap-kecap Yesus leres: Lady urang mimiti mingpin anjeunna, tapi dina Cara anu paling hebat pisan, dina waktos anu cénak, sareng dina waktos anu sanés, jalma ieu bakal ningali "dina hawa" di payuneun anjeunna nomer pesen ti anu disebut "Bulao Biru, " kumpulan wahyu anu disayogikeun ku Lady pikeun Fr. Disauran Stefano "Ka Pariwéwa Anak Tercinta Lady urang." Diinget yén jalma ieu ngalakukeun teu maca anu blue Book nepi ka dinten ieu (sakumaha atikan anjeunna terbatas sareng anjeunna ngagaduhan cacad maca). Salila sababaraha taun, nomer-nomer ieu anu netepkeun dina sababaraha waktos pikeun paguneman sacara spontan dina panyumputan, sareng ayeuna dinten ieu, peristiwa-peristiwa anu lumangsung di sakuliah dunya. Hartina, Fr. Talatah Gobbi henteu gagal tapi ayeuna milari katuhuan sacara real-time.

Iraha angka-angka ieu disayogikeun ka Countdown to Karajaan, kami bakal nyayogikeunana di dieu.

 


Pikeun panyebaran Marian anu kuat, tatanan buku, Sumpah Mantle Maryam: Tempat Ngundang Rohani kanggo Bantuan Langit, disokong ku Uskup Agung Salvatore Cordileone sareng Uskup Myron J. Cotta, sareng anu dibarengan Mantle Maryam Consecration Jurnal Doa. Tempo www.MarysMantleConsecration.com.

Colin B. Donovan, STL, "Gerakan Tokoh Marian," Jawab Ahli EWTN, diakses tanggal 4 Juli 2019, ewtn.com

Tingali di luhur sareng www.MarysMantleConsecration.com.

Markas Nasional Gerakan Tokoh Maria di Amérika Serikat Amérika Serikat, Lady Urang Ngomongkeun ka Padamian Hénda, 10th Édisi (Maine; 1988) p. xiv.

Ibid. kc. xii.

Pesen ti Bapa Stefano Gobbi

A jiwa California - Gusti sareng anjeun!

A jiwa California - Gusti sareng anjeun!

Kuring nyiapkeun anjeun pikeun Karajaan-Na Cinta sareng Damai.
Maca deui
Jiwa Kalifornia - Tugas Kuring parantos Dipasrahkeun ka Anjeun

Jiwa Kalifornia - Tugas Kuring parantos Dipasrahkeun ka Anjeun

Bawa jiwa kana kandang Heart Immaculate abdi.
Maca deui
Jiwa California - Kakuatan Naraka Moal Ngeuli

Jiwa California - Kakuatan Naraka Moal Ngeuli

Yesus ngadegkeun Garéja-Na Kana Pétrus.
Maca deui
Jiwa California - Garéja Sangsara

Jiwa California - Garéja Sangsara

Moal lami deui tina kanyeri urang, era anyar ...
Maca deui
Jiwa California - Sinar Kamahéran Kuring

Jiwa California - Sinar Kamahéran Kuring

Nyebarkeun sinar iman dina jaman murtad hébat ieu.
Maca deui
Jiwa California - Gusti sumping

Jiwa California - Gusti sumping

Datang sareng Indung anjeun kanggo pendak sareng Anjeunna.
Maca deui
Jiwa California - Waktos Percobaan Hebat

Jiwa California - Waktos Percobaan Hebat

Waktos sidang parantos sumping ...
Maca deui
Jiwa Kalifornia - Pelindung sareng Bek

Jiwa Kalifornia - Pelindung sareng Bek

... dina kajadian anu nyeri ngantosan anjeun.
Maca deui
Jiwa Kalifornia - Jam Gelap

Jiwa Kalifornia - Jam Gelap

Naha ku ciuman, Yudas, anjeun ngahianat Putra Manusa?
Maca deui
Jiwa California - Waktos Percobaan parantos sumping

Jiwa California - Waktos Percobaan parantos sumping

... kusabab karasa haté.
Maca deui
Naha Pengabdian Rusia Kajadian?

Naha Pengabdian Rusia Kajadian?

Sual anu penting pisan ... sareng kontropérsi.
Maca deui
Jiwa California - Sadayana Ngalaksanakeun

Jiwa California - Sadayana Ngalaksanakeun

Anjog ka Pentakosta anyar.
Maca deui
Jiwa Kalifornia - Satia, Ajakan, sareng Taat

Jiwa Kalifornia - Satia, Ajakan, sareng Taat

Maka Al Masih bakal balik deui pikeun mulangkeun Karajaan Cinta-Na.
Maca deui
Jiwa California - Kudu Percaya ka Indung Anjeun

Jiwa California - Kudu Percaya ka Indung Anjeun

Janten saksi iman dina jaman ayeuna murtad anu hébat.
Maca deui
Jiwa California - Tanggapan Anjeun

Jiwa California - Tanggapan Anjeun

Wanci lebet tempur.
Maca deui
Jiwa California - Tingali Nuju Surga

Jiwa California - Tingali Nuju Surga

Kamanusaan ngarambat jalan pemberontakan.
Maca deui
Jiwa California - The Snare of Discouragement

Jiwa California - The Snare of Discouragement

Jawabna kalayan doa terus-terusan sareng nyedek.
Maca deui
Jiwa California - Sabtu Duka Hébat Kuring

Jiwa California - Sabtu Duka Hébat Kuring

Dinten ayeuna, kuring kumpulkeun anjeun kana panangan Ibu?
Maca deui
Jiwa California - Jam Kapeurih Hébat Kuring

Jiwa California - Jam Kapeurih Hébat Kuring

Garéja parantos dilakukeun sapertos Putra, dina kasucian sareng ngantosanna ...
Maca deui
Jiwa California - Jaman Perang

Jiwa California - Jaman Perang

Ieu perang hebat kuring! Naon anu anjeun tingali sareng naon anu anjeun tinggal liwat bagian bagian tina rencana kuring.
Maca deui
Kuring Muka Buku Didamel

Kuring Muka Buku Didamel

Kuring keur muka anjeun Kitab anu disegel, supaya Rahasia anu aya dina éta tiasa kaungkap.
Maca deui
Fr. Stefano Gobbi - Kuring Bagikeun Jam Nyeri Ieu

Fr. Stefano Gobbi - Kuring Bagikeun Jam Nyeri Ieu

Abdi oge bagikeun sareng anjeun dina ngirangan kasawat jam ieu.
Maca deui
Fr. Stefano-Gobbi - Mitigasi Kaadilan

Fr. Stefano-Gobbi - Mitigasi Kaadilan

Urang Lady pikeun, # 282, 21 Januari 1984:… rencana jahat ieu tiasa dihindari ku anjeun, bahya tiasa…
Maca deui
Fr. Stefano Gobbi - Penerangan Nurani

Fr. Stefano Gobbi - Penerangan Nurani

Éta bakal ibarat kaputusan dina miniatur.
Maca deui
Fr. Stefano-Gobbi - Our Lady is the Ark

Fr. Stefano-Gobbi - Our Lady is the Ark

Urang Lady ka, 30 Juli 1986 Dina waktos Nuh, langsung sateuacan banjir, jalma anu dipilampah ku Gusti ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.