Naha Eduardo Ferreira?

Dilahirkeun di 1972 di Itajai di nagara Santa Catarina di Brazil, Eduardo Ferreira mendakan gambar Our Lady of Aparecida di palataran imah kulawarga tanggal 6 Januari 1983. Tanggal 12 Oktober 1987, opat dinten saatos komuni kahijina, Eduardo sareng adina na Eliete nuju ngadoa payuneun gambar ieu nalika Eduardo ningali lampu biru muncul ti éta sareng nyinaran kamar. Tanggal 12 Pébruari 1988 anjeunna ngagaduhan visi kahijina ngeunaan Virgin, ningali dirina siga dina grotto anu dieusi, nyekel oray ku sampéanna. Aparat salajengna lumangsung ampir unggal dinten dugi ka 1 Januari 1996, dua bulan saatos pesen munggaran ti Yesus di rumah sakit tempat Eduardo damel salaku perawat.

Kusabab Pébruari 1997 dugi ka ayeuna, aparat ka Eduardo Ferreira parantos kajantenan dina tanggal 12 unggal bulan ogé aya kalana dina waktos sanés. Stigmatized dina 2 Pébruari 1996, Eduardo kontak sareng kulawarga Martins, putrana Alceu Martins Paz Junior (lahir di 1977) ogé ngalaman pangalaman mistis, ningali Virgin dina 9 Juli 1996. Saatos dua budak éta mimiti nginjil babarengan, Eduardo nampi ancaman maot, kalebet ti anggota kulawargana, sareng janten tempat tinggal, antukna netep di São José dos Pinhais di nagara Paraná taun 1997, tempat tempat suci diwangun.

Mary nembongan dina aparat-aparat ieu salaku "Rosa Mystica", judul anu anjeunna nembongan ka mantri Piérina Gilli di Montichiari-Fontanelle (1947), hiji acara anu aparat Brasil ka Eduardo sareng Junior ngarujuk sababaraha kali. Aparatasi parantos ditandaan ku sajumlah ageung fenomena anu teu tiasa dijelaskeun anu mirip sareng anu dititénan dina situs anu sanésna: lacrimations getih tina patung Virgin (sapertos dina Civitavecchia atanapi Trevignano Romano), "jogét panonpoé" (sapertos dina Fatima atanapi Medjugorje), gambar Mary sacara teu tiasa dijelaskeun "dicitak" dina kelopak (sapertos dina Lipa di Filipina di 1948) ... Dina pesen-pesen, urang ogé mendakan référénsi ka sababaraha aparat Marian jaman baheula. Sababaraha ieu parantos dibereskeun ku Garéja (Montichiari, Ghiaie di Bonate, Biding, Kerizinen ...), tapi mangkaning katarik minat anu tumuh dina panaliti anu serius anu prihatin netepkeun bebeneran sajarah sareng ngaréhab mistik anu panginten sacara teu adil dikutuk .

Téma pokok pesen ka Eduardo Ferreira (langkung ti 8000 dugi ka ayeuna) konvergénsi sareng mayoritas sumber kenabian kontemporer anu sanés. Aranjeunna parantos kéngingkeun perhatian anu penting dina sababaraha bulan terakhir kusabab pesen anu panjang ditampi ku paningali di Heede, Jérman di 2015, tempat pameuntasan ka opat murangkalih sateuacan Perang Dunya Kadua. Pesen ieu, ditingali langkung ti 3 juta kali dina YouTube, sigana parantos ngaramal krisis kaséhatan global ayeuna.

Pesen ti Eduardo Ferreira

Eduardo - Ulah Disingsieunan

Eduardo - Ulah Disingsieunan

Neangan consolation dina Heart Yesus.
Maca deui
Eduardo - Ngarobih ka Gusti

Eduardo - Ngarobih ka Gusti

Neangan katengtreman jeung sow karapihan.
Maca deui
Eduardo - Roulette Rusia

Eduardo - Roulette Rusia

Doakeun pikeun jalma anu teu acan terang kaasih Gusti.
Maca deui
Eduardo - Jaman Hese Geus Aya

Eduardo - Jaman Hese Geus Aya

Ulah ngantep materialisme nyekel anjeun.
Maca deui
Eduardo - Entong Kaganggu ku Warta Dunya

Eduardo - Entong Kaganggu ku Warta Dunya

...tapi sanggeus Tanda Agung, moal aya waktu deui pikeun ngarobah.
Maca deui
Eduardo - Ngalangkungan Watesan Gangguan

Eduardo - Ngalangkungan Watesan Gangguan

Robah kabiasaan sareng kahirupan anjeun.
Maca deui
Eduardo - Waktos Francis Ending?

Eduardo - Waktos Francis Ending?

Rahmat aya di panto anjeun.
Maca deui
Eduardo - Dina Ékspérimén dina Kamanusaan

Eduardo - Dina Ékspérimén dina Kamanusaan

Tanda akibat-akibat sedih ieu parantos katingali.
Maca deui
Eduardo - Gusti Henteu Jauh

Eduardo - Gusti Henteu Jauh

Nya anjeun anu hirup pisah sareng Anjeunna.
Maca deui
Eduardo - Pada Ngolok-olok Aparat

Eduardo - Pada Ngolok-olok Aparat

Seueur anu masih kénéh berontak sareng ngahujat kana aparatna!
Maca deui
Eduardo - Ramalan Kuring Anu Dipinuhan

Eduardo - Ramalan Kuring Anu Dipinuhan

Tanda Besar dina Medjugorje ngadeukeutan ...
Maca deui
Eduardo - Doakeun, Paderi Anjeun Bahaya

Eduardo - Doakeun, Paderi Anjeun Bahaya

Waktos anu ngajalankeun kaluar.
Maca deui
Eduardo - Babadamikeun sareng Tatangga Anjeun

Eduardo - Babadamikeun sareng Tatangga Anjeun

Teu ngahampura masihan setan lawang.
Maca deui
Dihaturkeun dina Naha seer kitu?.