Naha Fr. Michel Rodrigue? Mundur Virtual

Ngeunaan Pendeta, Exorcist, Ngadegkeun sareng Jenderal Superior Fredernata Apostolik Saint Benedict Joseph Labre (diadegkeun dina 2012)

Dina tanggal 23 April, 2020, Fr. Michel Rodrigue ngawartosan ka kami yén uskup na, Pdt. Gilles Lemay, henteu ngadukung Fr. Seratan-seratan Michel; anjeunna nyatakeun ka Fr. Michel, sacara nyeratna, yén anjeunna henteu ngadukung ideu "Perhatosan, hukuman, Perang Dunya katilu, Jaman Perdamaian, pangwangunan pangungsian, sareng sajabana." Fr. Michel, hoyong tetep nurut, parantos nyungkeun Countdown ka Karajaan kanggo nyabut sebutan naon dina halaman wéb ieu ngeunaan dukungan uskupna pikeun pesen-pesenna, anu parantos kami laksanakeun.

Punten Catet yén, sanaos ayeuna urang terang yén Bishop Lemay "henteu ngadukung" Fr. Pesen Michel, tetep leres yén pesen najan kitu teu dikutuk. Teu acan aya patarosan formal kana Fr. Lokal / wawasan Michel dll. Ku keuskupan na janten, dina waktos ieu, kami ngajagaan aranjeunna di dieu dina Countdown to The Kingdom sabab posisi kami ngeunaan aranjeunna tetep teu robih; terus urang mendakan aranjeunna penting pikeun dibédakeun ku Awak Kristus saprak bagian kasebut tina "konsensus nabi" ti para seag di dunya. Urang bakal sapertos kitu, pinuh ngalebetkeun kana naon pernyataan formal Garéja anu bakal ngucapkeun di hareup. Ogé, henteu aya pernyataan anu pernah dipasang dina situs wéb ieu anu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun yén Fr. Talatah Michel kagungan persetujuan eksplisit Uskupna; ngan éta Fr. Michel dirina, salaku pandita anu saé hadé, parantos ngadukung dukunna. Fr. Pernyataan Michel yén anjeunna "nyarioskeun sadayana" ka Uskup henteu, hartosna yén Uskup ngamanahan atanapi sadayana Fr. Pesen Michel.


Anjeun nuju diondang kana mundur virtual sareng Fr. Michel Rodrigue

Ieu di handap ieu disusun
ku Christine Watkins

 

Pangéran Bapa parantos disangkakeun ka Fr. Michel Rodrigue pamahaman anu énggal-énggal tina acara anu bakal datang sareng kumaha nyiapkeun. (Baca Bantahan kami dina halaman wincik ngeunaan kamampuan sadayana wawasan pribadi di dieu). Punten tuturkeun téks sareng video dina raraga anu dibere dina tulisan ieu di handap. Anjeun bakal diasupan halaman halaman Fr. Michel dituduhkeun nampi ti perencanaan sawarga, pidio sareng audio tina sababaraha pidato na tina mundur California (22-24 Nopémber 2019), sareng disintésis tulisan ngeunaan pernikahan hirupna. Abdi nyarankeun yén anjeun nyandak waktos pikeun ngabédakeun. Eusi tiasa robih hirup, upami anjeun ngajantenkeun, sareng mendesain, upami anjeun ngartos. Kanggo ngalangkungan bahan ieu dina cara anu sanés waé, sakedik waé matak ngabingungkeun, sabab unggal omongan sareng pesen ti surga ngawangun akhir.

Sadayana kedah sadar yén Fr. Michel henteu ngadukung pesen-pesen jalma seers sanés anu sanés (mis. John Learny, atanapi pesen-pesen anu dikutuk sacara resmi "Maria Divine Mercy" atanapi "Tentara Maryam." Fr. Michel ogé henteu ngajengkeun pikeun survivalism (anjeunna ngan ukur ngadorong pikeun sababaraha bulan tuangeun kusabab teu waspada yén, sigana, teu aya anu tiasa gaduh perdebatan saatos COVID-19), ogé anjeunna henteu maréntahkeun pangdéngéna pikeun ngawangun "pangungsian" fisik. Nanging anjeunna henteu nyarios, yén Gusti parantos nimbalan jalma-jalma tangtu ngawangunna, sapertos Nuh Ark dina waktuna. Pernyataan anu salah ngeunaan Fr. Rodrigue aya dina Internét sareng dibantah sacara langkung rinci dina tulisan mimiti anu dipasang di handap. Kami ngajak anjeun maca, upami anjeun milari pertahanan Fr. Michel. Tapi upami anjeun hoyong ngalangkungan sadayana éta sareng asup kana haté naon anu dipénta ku Gusti pikeun anjeunna bagikeun ka dunya pikeun waktos-waktos urang, langkau tulisan-tulisan ieu di handap nalika anjeun sumping ka aranjeunna, sareng mimitian ku tulisan anu judulna "Bagéan 1". Kanggo pitunjuk anu dipercaya pikeun naon ajaranana, punten tingal ieu kecap anu diucapkeun ku Fr. Michel nyalira, anu tiasa anjeun ngupingkeun sareng maca dina halaman situs ieu.

Marilah urang mimitian. . . Janten saha nyaéta Fr. Michel Rodrigue?

Dicandak tina buku paling laris, Peringatan: Kasaksian sareng Ramalan ngeunaan Panerangan Kacepetan:

Fr. Michel Rodrigue mangrupikeun pangadeg sareng Abbott tina duduluran anyar anu disatujuan ku Garéja Katolik: The Apostolik Fraternity of St. Benedict Joseph Labre di keuskupan Amos di Quebec, Kanada (Fraternité Apostolique Saint Benoît-Joseph Labre). Dilahirkeun kana kulawarga Katolik anu satia dua puluh tilu murangkalih, Michel ageung janten miskin. Kulawarga na cicing di sapotong lahan kebon leutik, dimana damel atos sareng perjalanan bobo ka Minggu Massa sareng seueur murangkalih dina kuda tetep kulawargana salamet dina awak sareng sumanget.

Siga St. Padre Pio sareng jiwa anu sanés milih, Gusti Rama mimiti nyarios ka Michel dina yuswa lembut. "Nalika kuring tilu taun," saur Fr. Michel, "Gusti mimiti nyarios ka kuring, sareng urang bakal nyarios biasa. Kuring émut calik di handapeun tangkal gedé di tukangeun bumi di kebon kulawarga kami sareng naros ka Gusti, 'Saha anu ngadamel tangkal ieu?'

"'Kuring henteu," Gusti ngawaler. Sareng nalika Anjeunna ngucapkeun kecap,' Kuring, 'ujug-ujug kuring dibéré pandangan anu luas di Bumi, alam, sareng kuring, sareng kuring ngartos yén sadaya anu dilakukeun sareng diciptakeun ku Anjeunna Kuring ngira yén sadayana ngobrolkeun ka Gusti Bapa. Ti umur tilu dugi ka genep, Gusti parantos maréntahkeun kuring kana iman sareng masihan kula teologi anu jero. Anjeunna ogé nyarios ka kuring, nalika kuring tilu, yén kuring bakal janten pandita. "

Bapa masihan Michel kana pendidikan anu lengkep dina teologi anu nalika anjeunna sumping di Grand Seminary Quebec saatos SMA, anjeunna diuji kaluar tina kelas kalayan A +. Salajengna Michel diajarkeun psikologi sareng daérah teologi, sapertos mariologi, pneumatology, tulisan Bapa Bapa, sareng lulus sareng teologi kedokteran.

Biara anyar dina konstruksi

Saatos ngadegkeun sareng ngatur panyumputan pikeun nonoman anu teu boga bumi, anu masihan éta perawatan psikologis sareng spiritual, Michel Rodrigue diangkat janten pandita diocesan dina yuswa tilu puluh. Anjeunna janten pandita salaku paroki lima taun di kalér Ontario dugi ka uskupna ngabédakeun yén bakatna pangsaéna diapénkeun sareng pendeta kapayunna. Fr. Michel teras janten pandita Suleman ngajarkeun teologi di Grand Seminary Montréal.

Dina Hawa Natal, 2009, Fr. Hukum imamat Michel nyandak waktos anu luar biasa. Anjeunna hudang dina peuting ku ayana St. Benediktus Joseph Labre, anu nangtung di sisi ranjang na, oyag taktak pikeun narik perhatian na. Fr. Michel bangun sareng ngupingkeun sora Allah Rama nyarios, "Nangtung." Janten Fr. Michel nangtung. "Go ka komputer." Seug anjeunna nurut. "Dangukeun teras nyerat." Maksudna nalika Gusti mimiti ngarahkeunnana sadayana konstitusi pikeun fraternity anyar pikeun Garéja, langkung gancang ti Fr. Michel bisa ngetik. Anjeunna kedah nitah ka Bapa kanggo ngalambatkeun!

Fr. Michel nampi kameunangan Benediktus Joseph Labre kalayan salinan topeng pupusna

Teras Gusti ujug-ujug ngintip Fr. Michel kana hiber mistis ka darat di Keuskupan Amos, Quebec, dimana Anjeunna hoyong biara didamel, sareng nunjukkeun anjeunna sacara rinci ngeunaan desain biara éta. Bapa nyarios ka Fr. Michel yén anjeunna bakal janten pendiri biara ieu. Anjeunna bakal ngamimitian persaudaraan anyar pikeun Garéja anu disebut Fraternité Apostolique Saint Benoît-Joseph Labre (The Apostolik Fraternity of St. Joseph Benedict Labre) dina raraga nyiapkeun pastor pikeun masa depan Garéja Katolik, babarengan sareng cabang kadua pikeun anu suci. sareng anu katilu pikeun kulawarga. Fr. Mimitina Michel ngaréspon ku perasaan panik, sabab kawajibanna parantos seueur, tapi gancang sadar yén nyarios henteu ka Bapa sanés pilihan. Dinten ieu mimitina tina dua gedong biara ayeuna diwangun, persis sakumaha anu diparéntahkeun, sareng anjeunna ayeuna peryogi seueur dukungan kanggo biara kadua réngsé ku tanggal anu parantos dipasihkeun ku Bapa: akhir usum panas, 2020.

Tanggal 28 Maret 2020, Fr. Silih nyerat klik di dieu pikeun maca sadayana hurup 26 Maret 2020 pikeun jalma anu ngabantosan anjeunna pikeun ngalaksanakeun proyék Gusti biara pikeun Garéja ka hareup. Dina hiji serat, anjeunna nyerat:

. . . Perhatoskeun kanyataan yén sadaya jalma anu terang datangna Kristus dina rahmat dina waktos ayeuna kami nyaéta putra sareng putri Maryam, Ibu urang. Kami dipilih janten peran khusus: janten taat kana Roh Suci sareng Ibu Mary urang sareng siap siap sareng tiasa ngabantosan sadulur urang pikeun ngalangkungan perjalanan Garéja. . .

Duh umat Gusti anu dipikacinta, urang ayeuna ngalirkeun tés. Kajadian hébat pemurnian bakal dimimitian ragrag ieu. Janten siap sareng Rosario pikeun ngaleungitkeun Sétan sareng ngajagaan umat urang. Pastikeun anjeun aya dina kaayaan rahmat ku parantos ngaku umum ka pastor Katolik. Perang spiritual bakal dimimitian. Émut kecap-kecap ieu: BULAN Rosario bakal ningali hal anu hébat [hartosna substansi] Hal!

- Dom Michel Rodrigue

(Catetan: Ku hébat, Fr. Rodrigue hartosna kasohor, penting. Nalika ngeunaan kaping atanapi waktos anu khusus, sapertos di luhur, urang nyungkeun pamiarsa urang ngan saukur terang sareng kami numutkeun Bantahan dina halaman utama kami).

Fr. Michel nyekel régional St. Benediktus Joseph Labre saatos nampi sertipikat ketuanan ogé.

Gusti parantos kurnia Fr. Michel Rodrigue kalayan hadiah intelektual sareng spiritual anu luar biasa, sapertos penyembuhan, maca jiwa, mémori fotografi (anu ngirangan saatos seueur panyakit parah sareng dalapan serangan jantung!), Nubuat, tempat, sareng visi. Anjeunna ngagaduhan watek anu bungah sareng seuri anu siap, bari dina waktos anu sasarengan, serius pisan ngeunaan hal-hal Gusti. Anjeunna parantos damel salaku profésor seminari, menteri rumah sakit, pengusir setan, pendeta paroki, sareng anu pang anyarna, salaku pangadeg sareng Jéndral Unggulan persaudaraan Garéja anyar di Quebec anu nyarios basa Perancis.

* * *

Urang Lady, sorangan, namina Fr. Michel Rodrigue, "Rosululloh Akhir Kali." Sababaraha, upami aya, parantos dibéré pangaweruh anu lengkep sareng mantuan ngeunaan masa depan dunya saharita. Fr. Maka Michel dicét pikeun urang dina kanvas anu langkung ageung, anu ngungkabkeun kaitan sareng relevansi nubuat pikeun waktos urang, kalebet dina Kitab Suci. "Ayeuna kuring ngartos! Ayeuna kuring ningali! ” Saur jalma anu parantos nguping rajékan. Sartika sareng Michel anu parantos ngambalan naskah nubuat sareng munculkeun panambang.

Kecap ngeunaan Fr. Michel dina situs wéb ieu dicandak tina pidana presentasi na. Sababaraha ceramahna dina subjek anu sami parantos digabungkeun kana hiji, sareng di tempat-tempat anu kadang-kadang, tarjamahanna henteu nganggo kata kerja supados nganggo tata basa Inggris anu ditangtoskeun.

Fr. Michel tiasa dihontal ku mail di alamat di handap ieu. Anjeunna teu acan naroskeun kami nyabit-nyabit ieu, tapi upami anjeun badé nyumbang ka biara na, anjeun tiasa cek ka FABL sareng kirimkeun ka ditu. Fr. Michel ngarep anjeun terang yén sanajan anjeunna henteu tiasa ngaréspon unggal hurup kusabab panghadiran waktos, anjeunna ngirim anjeun cinta sareng doa anjeun.

Fraternité Apostolique Saint Benoît-Joseph Labre
163, Érté 109
Saint-Dominique-du-Rosaire (Qc)
J0Y 2K0
Kanada

 

Pesen ti Fr. Michel Rodrigue

Saha Restrainer?

Saha Restrainer?

Anu nyekel deui Dajjal.
Maca deui
Fr. Michel - Iblis, ngalangkungan bonéka-bonéka na anu maréntah dunya, hoyong ngainokulasi anjeun ku racunna

Fr. Michel - Iblis, ngalangkungan bonéka-bonéka na anu maréntah dunya, hoyong ngainokulasi anjeun ku racunna

Sétan nyerang gambar Allah.
Maca deui
Bagean 1: Fr. Michel Rodrigue: Dinten Rosululloh

Bagean 1: Fr. Michel Rodrigue: Dinten Rosululloh

Fr. Carita hirup Michel Rodrigue: Nalika Michel yuswa tilu taun, Gusti mimiti nyarios ka anjeunna, sareng aranjeunna bakal ...
Maca deui
BAGIAN 2: Fr. Michel Rodrigue - Petualangan di Medjugorje sareng Pesan Utama Mary

BAGIAN 2: Fr. Michel Rodrigue - Petualangan di Medjugorje sareng Pesan Utama Mary

Janten dosen seminari anu berpengalaman dina seueur widang, Fr. Michel Rodrigue henteu percanten ka Medjugorje, dugi ka Mary muncul ka anjeunna ...
Maca deui
BAGIAN 3: Fr. Michel Rodrigue - "Mary Parantos Nelepon Rosul Anu Terakhir"

BAGIAN 3: Fr. Michel Rodrigue - "Mary Parantos Nelepon Rosul Anu Terakhir"

Babarengan, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngalakukeun sagala anu anjeun tiasa ngabantosan putra abdi, Michel, pikeun ngawangun biara anu bakal ...
Maca deui
Bagean 4: Fr. Michel Rodrigue Diangkat ku St Padre Pio ka Surga sareng Ngahasilkeun Kulawarga Suci

Bagean 4: Fr. Michel Rodrigue Diangkat ku St Padre Pio ka Surga sareng Ngahasilkeun Kulawarga Suci

Gusti Rama: "Kuring parantos nyarios sababaraha kali yén kuring bakal ngajaga murangkalih kuring dina mangsa kasangsaraan sareng ...
Maca deui
BAGIAN 5: Fr. Michel Rodrigue - Perhatosan, Kasusahan, sareng Garéja Ngasupkeun Makam

BAGIAN 5: Fr. Michel Rodrigue - Perhatosan, Kasusahan, sareng Garéja Ngasupkeun Makam

St Michael the Archangel: "Dinten ayeuna, langkung ti kantos, urang ngadoa sareng Ibu Gusti pikeun para rasul ...
Maca deui
BAGIAN 6: Fr. Michel Rodrigue - Mateus 24 dina Alkitab Nyarioskeun Jaman Urang

BAGIAN 6: Fr. Michel Rodrigue - Mateus 24 dina Alkitab Nyarioskeun Jaman Urang

Fr. Michel ngabagi hartos tina ayat-ayat anu tangtu dina Injil Mateus, Bab 24, sabab aya hubunganana sareng urang ...
Maca deui
BAGIAN 7: Fr. Michel Rodrigue - Tulisan Apocalyptic Advent Pitulung Ngécéskeun Kajadian Anu Datang

BAGIAN 7: Fr. Michel Rodrigue - Tulisan Apocalyptic Advent Pitulung Ngécéskeun Kajadian Anu Datang

Gusti Rama: "Tuturkeun bacaan harian liturgi Katolik anjeun, sareng anjeun bakal ngartos seueur lampah kuring sareng ...
Maca deui
BAGIAN 8: Fr. Michel Rodrigue - Kulawarga Suci: Perlindungan tina Seuneu ragrag Ti Langit

BAGIAN 8: Fr. Michel Rodrigue - Kulawarga Suci: Perlindungan tina Seuneu ragrag Ti Langit

Allah Rama: "Siksaan ti langit moal mangaruhan kulawarga Kristen anu dibakti sareng ditangtayungan ku ...
Maca deui
Bagean 9: Fr. Michel Rodrigue vs Sétan

Bagean 9: Fr. Michel Rodrigue vs Sétan

Carita Fr. Michel Rodrigue parantos nyarioskeun perkawis perang sareng Iblis sareng panyawat serius.
Maca deui
BAGIAN 10: Fr. Michel Rodrigue - Dosa, Cobaan, sareng Peringatan Datang

BAGIAN 10: Fr. Michel Rodrigue - Dosa, Cobaan, sareng Peringatan Datang

Allah Rama: "Putra Kami bakal diakuan kana manifestasi kamulyaan-Na anu bakal nyaangan langit, sareng henteu ...
Maca deui
BAGIAN 11: Fr. Michel Rodrigue - Ngadoa Pikeun Anu Dipikacinta Anjeun

BAGIAN 11: Fr. Michel Rodrigue - Ngadoa Pikeun Anu Dipikacinta Anjeun

nyarios ka anu prihatin ngeunaan kasalametan jalma anu dipikacinta. Seueur anu naros ka kuring, “Bapa, murangkalih abdi. Bapa, murangkalih abdi. ”...
Maca deui
BAGIAN 12: Fr. Michel Rodrigue - Saatos Peringatan sareng Perang Dunya III

BAGIAN 12: Fr. Michel Rodrigue - Saatos Peringatan sareng Perang Dunya III

Jalma kedah nyandak kaputusan. Waktosna rahmat bakal lekasan, sareng waktos kaadilan bakal dimulai.
Maca deui
BAGIAN 13: Fr. Michel Rodrigue - Waktos Ngungsi

BAGIAN 13: Fr. Michel Rodrigue - Waktos Ngungsi

Pas anjeun parantos ngabaktikeun bumi sareng bumi anjeun, tempat perlindungan anjeun ayeuna ditangtayungan ku malaikat suci ...
Maca deui
BAGIAN 14: Fr. Michel Rodrigue - Pesen ngeunaan Malaikat Penjaga Kami Anu Bakal Ngabantosan Kami

BAGIAN 14: Fr. Michel Rodrigue - Pesen ngeunaan Malaikat Penjaga Kami Anu Bakal Ngabantosan Kami

Allah Rama: "Waktosna ayeuna di panto anjeun, sareng ngan malaikat wali anjeun anu bakal nungtun anjeun dina ...
Maca deui
BAGIAN 15: Fr. Michel Rodrigue - Pesen ti Our Lady of Knock

BAGIAN 15: Fr. Michel Rodrigue - Pesen ti Our Lady of Knock

Palang domba bakal bersinar pas keur Bumi ...
Maca deui
BAGIAN 16: Fr. Michel Rodrigue - Kumaha Cara Nyucikeun Bumi sareng Bumi Salaku Pangungsi

BAGIAN 16: Fr. Michel Rodrigue - Kumaha Cara Nyucikeun Bumi sareng Bumi Salaku Pangungsi

Anjeun bakal peryogi cai exorcised jeung uyah exorcised, nu malah leuwih kuat ngalawan musuh ti cai rahayu jeung ...
Maca deui
Teundeun Gambar nu suci tina Kulawarga Suci di Bumi Anjeun

Teundeun Gambar nu suci tina Kulawarga Suci di Bumi Anjeun

Perlindungan tina Bisair Seuneu ngalangkungan kulawarga Suci ...
Maca deui
BAGIAN 17: Fr. Michel Rodrigue - Pesen dina 2020. Doakeun Rosario. Tanda Palsu sareng Nabi Palsu Bakal Asup ka Garéja.

BAGIAN 17: Fr. Michel Rodrigue - Pesen dina 2020. Doakeun Rosario. Tanda Palsu sareng Nabi Palsu Bakal Asup ka Garéja.

Ibu Rahayu: "Nabi palsu bakal ngalakukeun tanda-tanda anu hébat dina kakawasaan syetan. Jenis tanda ieu ngan ukur pikeun ...
Maca deui
Fr. Michel Rodrigue Ngarecah Jempé sareng ngabales Uskup sareng anu Satia

Fr. Michel Rodrigue Ngarecah Jempé sareng ngabales Uskup sareng anu Satia

Abdi hoyong ngingetkeun kasatiaan kuring.
Maca deui
Dina Surat Kabuka Uskup Lemay tanggal 3 Séptémber

Dina Surat Kabuka Uskup Lemay tanggal 3 Séptémber

Salah paham anu ditujukeun sareng salah tafsir diklarifikasi.
Maca deui
Fr. Pesen Michel Rodrigue Henteu Dihukum

Fr. Pesen Michel Rodrigue Henteu Dihukum

Catetan ringkes dina pernyataan Uskup Robert Bourgon.
Maca deui
Réspon ka Fr. Pasal Joseph Iannuzzi ngeunaan Fr. Michel Rodrigue, Bagian 1

Réspon ka Fr. Pasal Joseph Iannuzzi ngeunaan Fr. Michel Rodrigue, Bagian 1

Naha éta leres, salaku Fr. Iannuzzi nyebatkeun, yén "Gusti henteu ngoperasikeun sapertos kieu"?
Maca deui
Bagéan 2 tina Réspon ka Fr. Tulisan Joseph Iannuzzi ngeunaan Fr. Michel Rodrigue – Dina Pangungsian

Bagéan 2 tina Réspon ka Fr. Tulisan Joseph Iannuzzi ngeunaan Fr. Michel Rodrigue – Dina Pangungsian

Kontras jeung Fr. Cindekna Iannuzzi, panyungsi fisik tebih ti "sateuacana" dina wahyu pribadi
Maca deui
Réspon ka Paska Dr Mark Miravalle ngeunaan Fr. Michel Rodrigue

Réspon ka Paska Dr Mark Miravalle ngeunaan Fr. Michel Rodrigue

ku Professor Daniel O'Connor
Maca deui
Pernyataan Leres sareng Salah Sateuacana Fr. Michel Rodrigue

Pernyataan Leres sareng Salah Sateuacana Fr. Michel Rodrigue

Sacara umum, ayeuna, yén informasi palsu disebarkeun dina Internét ku jalma anu hadé. Teu heran, sababaraha "pernyataan" ...
Maca deui
VIDEO BARENG. Nyaéta Fr. Michel Rodrigue asli? Kaleresan ngeunaan Fr. Michel Rodrigue.

VIDEO BARENG. Nyaéta Fr. Michel Rodrigue asli? Kaleresan ngeunaan Fr. Michel Rodrigue.

Titik klarifikasi ngeunaan Fr. Michel Rodrigue
Maca deui
Saha Anu Nyatana Fr. Michel Rodrigue? Milarian Kaleresan

Saha Anu Nyatana Fr. Michel Rodrigue? Milarian Kaleresan

Pikiran dina Fr. Michel Rodrigue ti Christine Watkins anu netelakeun.
Maca deui
Pernyataan ngeunaan Fr. Michel Rodrigue

Pernyataan ngeunaan Fr. Michel Rodrigue

Tanggal 23 April 2020, Fr. Michel Rodrigue nginpokeun ka urang yén uskupna, Rev. Gilles Lemay, henteu ngadukung Fr. Kang Michel ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Naha seer kitu?.