Naha Gisella Cardia?

Pamandangan di Trevignano Romano, Italia

Nu dituduh janten panempoan Marian di Trevignano Romano di Italia ka Gisella Cardia anu énggal. Aranjeunna mimiti di 2016 saatos kunjungan anjeunna ka Medjugorje, Bosnia-Herzegovina, sareng mésér patung Our Lady, anu salajengna mimiti ceurik getih. Peneliti parantos dijantenkeun mangrupikeun siaran TV nasional Itali anu ngalaksanakeun panyaksian éta tenang kalayan teu tenang dina nyanghareupan sababaraha kritik panas ti panelis di studio ka arah anjeunna sareng dua buku. A Nihil halangan nembe dipasihkeun ku Uskup Agung pikeun tarjamahan Polandia anu kadua dina ieu, Di Cammino con Maria ("Dina jalan sareng Mary") diterbitkeun ku Édizioni Segno, ngandung carita ngeunaan panci sareng anu aya hubunganana sareng pesen dugi ka taun 2018. Nalika éta deungeun Nihil halangan henteu, nyalira, ngawujud dina situs persetujuan diocesan tina apparitions, éta pasti moal hina. Sareng Uskup lokal Civita Castellana katingalina parantos ngadukung Gisella Cardia, parantos masihan aksés awal ka kapel pikeun panyaluran anu ageung anu mimiti ngariung di bumi Cardia pikeun ngadoa, sakali warta ngeunaan penampakan mimiti nyebarkeun.

Dina 7 Maret 2023, komisi diadegkeun pikeun nalungtik fénoménologi kajadian anu lumangsung di Trevignano Romano, sapertos lacrimations gambar Yesus sareng Maryam, mujijat panonpoé dina sababaraha kali disaksian ku imam sareng awam, pangalaman Gisella ngeunaan nu Passion kalawan stigmata katempo dina Jumaah Good, sarta pesen purported nya ti sawarga.

Dina Maret 2023, saluran TV nasional Italia RAI sareng Mediaset Canale 5 parantos nyéépkeun langkung ti 50 jam program salami dua minggu pikeun presentasi anu négatip sareng teu saimbang pisan tina Gisella Cardia sareng acara di Trevignano Romano. Debat studio parantos masihan rohangan anu penting pikeun kapribadian média sapertos Alessandro Cecchi Paone (anggota anu nyatakeun diri tina Italia Grand Orient Masonic Lodge sateuacan diusir anyarna tina organisasi), tapi sakedik pisan pikeun jalma-jalma anu langkung resep kana Gisella Cardia. . Kampanye ngalawan dugaan visioner dimimitian nalika dilaporkeun yén, dina ngaran maiden dirina Maria Giuseppa Scarpulla, Gisella geus narima dmana (awal jeung kabuka pikeun banding) ti pangadilan Sicilian babarengan jeung tilu individu séjén pikeun "bangkrut curang" a. firma anu anjeunna janten pangurus di 2013, tilu taun sateuacan penampilanna dimimitian. Salila dua minggu siaran poean ku RAI sareng Canale 5, seueur pernyataan anu teu akurat sareng teu didasarkeun ku anu diwawancara ngeunaan Gisella sareng salakina Gianni, ogé pandita Polandia Fr. Grzegorz Blizniak anu parantos marengan anjeunna sababaraha taun. Seueur tudingan anu ditaroskeun diidinan henteu dilawan ku penyiar, nyababkeun réaksi anu kuat ti jalma-jalma anu kenal sareng Gisella sareng seueur jalma anu ngaku nampi rahmat anu langsung aya hubunganana sareng Trevignano Romano.

Kabeneran masalah ieu salajengna dipublikasikeun dina televisi Italia sareng dina publikasi tulisan anu ngadukung anjeunna. Intina, stasiun televisi RAI hoyong difokuskeun hiji épisode bobogohan 10 taun ka pengker, dimana, sakumaha anu ditulis dina tulisan dina jurnal Italia. Tre Periodico dina 17 Maret 2023:

Babaturan Gisella di Roma - panaséhat finansial ku profési - ngusulkeun yén anjeunna nganggap peran pangurus perusahaan leutik anu ngahasilkeun keramik artistik atas nama perusahaan sanés ku cara nyéépkeun cabang bisnis anu disebatkeun ngeunaan objék lokal leutik (Gisella asalna ti mimiti. ti wewengkon). Engké, pausahaan licensor bangkrut, nyered ka handap jeung pausahaan hadiah leutik nu aya dina hideung [dina attivo]. Gisella ngandelkeun delegasi likuidasi perusahaan ka pendukung pihak katilu, percanten ka aranjeunna. Kenaiban ieu nyababkeun Gisella nampi hukuman anu paling ringan anu dijatuhkeun dina kasus anu munggaran sareng anu bakal dibanding. Gisella henteu nampi kauntungan kauangan sakedik tina urusan ieu - anu anjeunna dituduh, sabalikna.

Pernyataan Pers anu dileupaskeun nalika Oktaf Paskah ku asosiasi anu aya hubunganana sareng penampakan nyatakeun:
Asosiasi "Madonna of Trevignano ETS" categorically denies tangtu laporan anu beredar di pencét nyebutkeun yen Gisella cicingeun ngungsi mancanagara tur disangka misappropriated sums duit ti rekening bank asosiasi urang. Ieu mangrupikeun klaim palsu sirkulasi salila Easter 2023 libur. A dimensi salajengna hate bisa ditempo dina klaim yén getih dianalisis disangka datang ti patung Lady urang bisa disusud deui ka sato;(1) sadayana ieu, tangtosna, diklaim tanpa masihan hiji akun ngeunaan tempat, modus kempelan tina neundeun sampel sarta metoda analitik latihan. Hasil anu diala dina média sosial nyaéta iklim kacurigaan, teu percanten sareng kebencian, sanés ngan ukur ka Gisella tapi ogé ka Asosiasi ieu, sabab jelas pisan yén saha waé urang tiasa janten objek pasip tina serangan sareng / atanapi agresi, boh fisik boh lisan. Kalayan panangtayungan urang ku yurisdiksi hukum anu kompeten tetep utuh, kami nunjukkeun ayeuna yén sakumna Asosiasi nangtung dina pembuangan lengkep otoritas yudisial upami diperyogikeun pikeun klarifikasi anu diperyogikeun. Dina kacindekan, urang ngingetkeun yén sagala lampah fitnah jeung fitnah ka urang ngaliwatan média massa bakal dituturkeun ku aksi légal jeung otoritas yudisial kompeten.

Pikeun ngabéla penampakan éta, seueur kasaksian anu ngadukung kaaslian Gisella Cardia, boh dina halaman wéb resmi. https://lareginadelrosario.org/ atanapi di tempat sanés dina internét. Kasaksian ieu khususna dipasihkeun ku individu anu:

  • parantos nyaksian lacrimations cimata sareng getih dina gambar Yesus sareng Our Lady di bumi Gisella. (Ieu geus dikonfirmasi duanana ku pencét jeung ku reporter ti RAI TV yén cairan beureum kapanggih dina patung éta memang getih manusa, sarta yén éta geus tunduk kana nguji DNA jeung ngabandingkeun jeung DNA tina seer. Gisella Cardia urang ( atawa salakina Gianni) getih sorangan teu kacatet.)
  • geus narima healings dina sambungan kalawan Trevignano Romano
  • anu parantos ngabuktikeun pangaweruh intuitif Gisella ngeunaan kahirupan spiritual jalma-jalma anu teu dipikanyaho ku anjeunna.
  • geus hadir di Gisella urang Good Jumaah ecstasies, nu eta ngaku yén manéhna ngalaman Passion of Gusti urang, sarta nempo tatu tina stigmata nya jeung seungit éndah nu exudes ti maranehna.

 Ngeunaan hal di luhur, video ngeunaan stigmata Gisella Cardia difilmkeun di imahna di Trevignano Romano, Italia, dina 24 Maret 2023. Acara ieu dititénan ku Peter Bannister jeung Dr Rosanna Chifari, neurologist dipikawanoh sacara internasional ti Milan anu geus nalungtik Gisella. Cardia sateuacana sareng ngawaskeun anjeunna salami 18 bulan. Aranjeunna nyaksian exudation semu minyak kentel, seungit tina duanana leungeun Gisella. Dr Chifari ogé nyieun pernyataan observasi dirina dina video, nu boga subtitles dina basa Inggris, nalika caption subtitle dihurungkeun. klik di dieu pikeun ningali video. klik di dieu pikeun nempo video dina basa Inggris Dr.. Chifari jeung Peter Bannister babagi observasi maranéhanana sanggeus sanggeus mecenghul di Terusan 5, dina Télévisi Italia poé saméméh.

Sadaya fénoména anu disangka ieu gaduh seueur preseden dina tradisi mistis Katolik sareng sigana saluyu sareng "grammar" na. Salian kasaksian tinulis, urang ogé gaduh bukti vidéo sareng fotografi boh ngeunaan gambar agama sareng fénoména surya (sarupa sareng anu dititénan di seueur lokasi sapertos kitu di sakumna dunya, anu paling kasohor di Fatima tanggal 13 Oktober 1917). Aya bukti vidéo tambahan ngeunaan fénoména surya ku ayana sababaraha saksi nalika solat di situs penampakan, sarupa jeung fenomena "Menari Panonpoé" di Fatima di 1917 atawa attested ku Paus Pius XII di Kebon Vatikan geuwat saméméh proklamasi Dogma of the Assumption di 1950. Fenomena ieu, nalika panonpoe muncul muter, flash atawa robah jadi Host Eucharistic, jelas teu bisa dipalsukan ku cara manusa, sarta dirékam (sanajan teu sampurna) dina kaméra, ogé evidently teu saukur. buah halusinasi koléktif. klik di dieu ningali video kaédah panonpoé (Trevignano Romano - 17 Séptémber 2019 - Miracolo del tunggal / "Trevignano Romano - 17 Séptémber 2019 - Kaajaiban panonpoé.") klik di dieu ningali Gisella, salakina, Gianni, sarta imam, witnessing mujijat panonpoé dina gathering umum salah sahiji apparitions Gisella ngeunaan Virgin Mary. (Trevignano Romano miracolo del sole 3 gennaio 2020 / "Mujijat Panonpoé Trevignano Romano, 3 Januari 2020") Kabiasaan sareng sajarah panampilan Marian nunjukkeun yén mujijat ieu nunjukkeun konfirmasi kaaslian komunikasi surgawi.

https://youtu.be/OInzpsUGah8 (17 Séptémber 2019)

https://youtu.be/UY5LZU1jFW0 (3 Juni 2020)

https://youtu.be/UY5LZU1jFW0 (3 Agustus 2020)

https://youtu.be/njYwsJ78jHY (3 Oktober 2020)

https://youtu.be/Vl8KjVieRRk (3 Nopémber 2020)

https://youtu.be/FBPPgtC_hCs (10 Juli 2021)

Anu ogé kedah dipertimbangkeun nyaéta ramalan Gisella anu terkenal dina bulan Agustus 2019: pamenta pikeun ngadoakeun China salaku sumber panyakit udara anyar. . . Ieu katingal ku seueur salaku antisipasi pandémik coronavirus. Eusi seratan Gisella ogé raket pisan sareng "konsensus prophetic" anu diwakilan ku sumber kontemporer anu sanés, tanpa aya indikasi kasadaran dirina ngeunaan ayana (Luz de Maria de Bonilla, Pedro Regis, Fr. Adam Skwarczynski, buku harian Bruno Cornacchiola). , sarta Eduardo Ferreira di Brazil, keur saha urang ogé boga bukti stigmatization.

Bukti fotografik tina sababaraha fenomena katempo pakait sareng seratan Gisella urang bisa kapanggih dina Di Cammino con Maria, anu moal tiasa janten buah imajinasi subjektif, utamina ayana stigmata dina awak Giselle sareng penampilan na salib atanapi teks agama dina getih dina leungeun Gisella. Tingali gambar anu dicandak tina halaman wéb na https://www.lareginadelrosario.com/, nu nyebutkeun Siate testimoni ("jadi saksi"), Abbiate fede ("gaduh iman"), Maria santissima ("Maria paling suci"), Popolo mio ("Umat Kami), sarta Amore ("Cinta"). teu anyar diantara mystics Garéja Marie-Julie Jahenny, nu mistik Breton hébat sarta stigmatist Perancis, ieu dipikawanoh pikeun tulisan hemographic muncul dina awakna, ogé.

Tangtosna, ieu énggal tiasa janten panipuan atanapi malah gangguan iblis, sapertos tangisna patung Perawan sareng gambar Yesus dina Gisella sareng salakina, Gianni's, bumi. Gagasan yén malaikat murag tiasa janten asal-usul pesen najan éta henteu mungkin, dipasihkeun kontén teologi sareng babaran pikeun kasucian. Pasihan kanyaho kami ngaliwatan kasaksian para exorcists ngeunaan kumaha malaikat anu murag sareng sieun Maria ka titik anu nampik namina namina, kamungkinan yén hiji jalma sacara spontan bakal nyurung produksi kecap-kecap "Mary paling suci" ()"Maria santissima") dina getih dina awak seer bakal katingali gigir nil.

Sanaos kénéh, stigmata Gisella, nya éta gambar getih "hémografik", atanapi patung perdarahan henteu kedah, sorangan, dianggap janten indikasi kasucian sapertos visi sapertos masihan dirina carte Blanche kalancaran pikeun sagala kagiatan anu bakal datang. 

Countdown ka Karajaan tangtu bakal hormat jeung taat kana hasil panalungtikan ecclesiastical ayeuna dijalankeun.

 

Pesen ti Gisella Carda

Gisella - Sétan ngaluarkeun Roh Jahat-Na

Gisella - Sétan ngaluarkeun Roh Jahat-Na

... bringing enmity jeung hatred.
Maca deui
Gisella - Komunisme parantos lebet ka Garéja

Gisella - Komunisme parantos lebet ka Garéja

... percanten ka dunya tinimbang ka Kami.
Maca deui
Gisella - Nalika Firman Allah dimanipulasi

Gisella - Nalika Firman Allah dimanipulasi

... taat ka Allah wungkul.
Maca deui
Gisella - Sadayana Fitnah Bakal Unmasked

Gisella - Sadayana Fitnah Bakal Unmasked

waktos ieu bakal lulus.
Maca deui
Gisella - Jieun Pranata... Perang Aya di Gerbang

Gisella - Jieun Pranata... Perang Aya di Gerbang

Italia, Perancis, sareng Jerman bakal mayar paling.
Maca deui
Gisella - Momen Passion Garéja!

Gisella - Momen Passion Garéja!

Ulah pura-pura teu aya kajadian.
Maca deui
Gisella - Jahat Nyebarkeun Ka sakuliah Bumi

Gisella - Jahat Nyebarkeun Ka sakuliah Bumi

Perang keur anjeun.
Maca deui
Gisella - Muga Ieu Taun Kaputusan

Gisella - Muga Ieu Taun Kaputusan

Nubuat-nubuat téh rék laksana.
Maca deui
Gisella - Topeng ragrag

Gisella - Topeng ragrag

Taun anu bakal datang bakal janten taun Wahyu.
Maca deui
Gisella - Tanya kuring pikeun rahmat wengi ieu

Gisella - Tanya kuring pikeun rahmat wengi ieu

Janji Natal Hawa ti Yesus
Maca deui
Gisella - Ajaran Gusti Anu Diinterpretasikeun Dina Cara Anu Paling Awét

Gisella - Ajaran Gusti Anu Diinterpretasikeun Dina Cara Anu Paling Awét

Garéja anu tercinta badé ngagoda murangkalih abdi kana dosa.
Maca deui
Gisella - Iblis percaya Anjeunna Geus meunang

Gisella - Iblis percaya Anjeunna Geus meunang

Seueur anu henteu ngaku ka Gusti sareng digolongkeun kana kawah tina bohong acuh tak acuh ...
Maca deui
Gisella - Dimana Barudak Kuring Lain?

Gisella - Dimana Barudak Kuring Lain?

Anu henteu nampi ayana abdi di bumi...
Maca deui
Gisella - Turutan Doktrin Leres

Gisella - Turutan Doktrin Leres

... samemeh murtad bisa diproklamasikeun.
Maca deui
Gisella - Perhatosan caket

Gisella - Perhatosan caket

Ulah ngadagoan seuneu-konversi ayeuna.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Runtuh

Gisella - Moal lami deui, Runtuh

Kilas balik ti 6 Oktober 2021... Yérusalém bakal aya dina kasangsaraan.
Maca deui
Gisella - Piala Dosa Ngabahekeun

Gisella - Piala Dosa Ngabahekeun

Jalma anu boga sumanget division jeung kabingungan: ngarobah urgently
Maca deui
Gisella - Ti Oktober Dina…

Gisella - Ti Oktober Dina…

...acara bakal beuki kuat sarta bakal neruskeun gancang.
Maca deui
Gisella - Perang Geus Deukeut

Gisella - Perang Geus Deukeut

kabebasan anjeun aya dina kasaimbangan
Maca deui
Gisella - Tong Sieun Wanci

Gisella - Tong Sieun Wanci

Tanya Roh Suci pikeun nungtun anjeun dina discernment.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktos Kasangsaraan

Gisella - Ieu Waktos Kasangsaraan

Neneda supaya Roh Suci bakal nyageurkeun sagala tatu.
Maca deui
Dina Gisella - Pernyataan Diocesan

Dina Gisella - Pernyataan Diocesan

Hiji 'ujian serius' lumangsung ...
Maca deui
Kontrovérsi: Média Éropa nyerang Gisella Cardia

Kontrovérsi: Média Éropa nyerang Gisella Cardia

Klaim média palsu, saur Asosiasi.
Maca deui
Runtuhna Integritas Jurnalistik

Runtuhna Integritas Jurnalistik

Peter Bannister ngabales kurangna integritas média Katolik sareng sekuler ...
Maca deui
Gisella - Momen pikeun Anjeun Pilih

Gisella - Momen pikeun Anjeun Pilih

Ulah sieun, ulah sieun nanaon.
Maca deui
Gisella - Peter henteu tiasa nyetir parahu

Gisella - Peter henteu tiasa nyetir parahu

Dosa ngurilingan anjeunna dimana-mana.
Maca deui
Gisella - Kuring Teu Aya deui Kecap

Gisella - Kuring Teu Aya deui Kecap

Perbanyak doa...
Maca deui
Gisella - Neneda pikeun Amérika

Gisella - Neneda pikeun Amérika

Bakal mayar mahal pikeun kateuadilan sareng hukum anu jahat.
Maca deui
Gisella - Waktu Damai Henteu Jauh

Gisella - Waktu Damai Henteu Jauh

Abdi henteu sumping pikeun nyingsieunan anjeun.
Maca deui
Gisella - Kuring ceurik keur anjeun

Gisella - Kuring ceurik keur anjeun

Haté lalaki beuki heuras.
Maca deui
Gisella - Perang Spiritual Pangageungna Sadayana

Gisella - Perang Spiritual Pangageungna Sadayana

Nu bingung bakal kasapu kawas angin.
Maca deui
Gisella - Dunya téh gering

Gisella - Dunya téh gering

Janten siap pikeun perang spiritual.
Maca deui
Gisella - The Roads Will be winding

Gisella - The Roads Will be winding

... tapi anjeun bakal ngagaduhan berkah sareng kakuatan anu diperyogikeun pikeun ngadukung anjeun.
Maca deui
Gisella - The Great Powers jeung Perang Great

Gisella - The Great Powers jeung Perang Great

Sétan-sétan keur ngarahuh.
Maca deui
Gisella - Tong Ngidinan Modernisme Kontaminasi Anjeun

Gisella - Tong Ngidinan Modernisme Kontaminasi Anjeun

Satia ka Magisterium Iman anu leres.
Maca deui
Gisella - Nyebarkeun Injil di Jalanan!

Gisella - Nyebarkeun Injil di Jalanan!

Bejakeun ka dulur-dulur yen Isa baris geura-giru mulang.
Maca deui
Gisella - The Stench of Iblis Ngahontal Garéja of Peter

Gisella - The Stench of Iblis Ngahontal Garéja of Peter

Lamun Iman anjeun kuat, anjeun bakal boga katengtreman
Maca deui
Gisella - Doakeun pikeun Inggris…

Gisella - Doakeun pikeun Inggris…

... anu mimiti turunna.
Maca deui
Gisella - Sagalana geus Siap

Gisella - Sagalana geus Siap

Tong sieun ngeunaan waktos nyeri anu ngantosan anjeun ...
Maca deui
Gisella - The Time of Battle Geus Datang

Gisella - The Time of Battle Geus Datang

Anjeun parantos ngalahirkeun manusa tanpa Gusti.
Maca deui
Gisella - Solat sareng Puasa

Gisella - Solat sareng Puasa

Amarah Allah bakal ageung, khususna pikeun Italia sareng Roma.
Maca deui
Gisella - Bumi bakal disucikeun ku Seuneu

Gisella - Bumi bakal disucikeun ku Seuneu

... tapi diberkahan ku cai anu bakal ngocor di situs Marian pikeun nyageurkeun jiwa sareng awak.
Maca deui
Gisella - Kuring Datang pikeun Barudak Kuring di Leutak

Gisella - Kuring Datang pikeun Barudak Kuring di Leutak

... Tapi aranjeunna nampik rahmat. Entong sieun.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Schism bakal ngocok Roma

Gisella - Moal lami deui, Schism bakal ngocok Roma

Garéja kasaput gelap.
Maca deui
Gisella - Inuman di Foot of the Cross

Gisella - Inuman di Foot of the Cross

Seueur anu ngupingkeun tanda-tanda jaman ...
Maca deui
Gisella - Waktos Pemurnian Aya Kana Anjeun

Gisella - Waktos Pemurnian Aya Kana Anjeun

Kuring bakal salawasna aya di gigireun anjeun pikeun ngahibur anjeun.
Maca deui
Gisella - Dajjal anu Akting

Gisella - Dajjal anu Akting

Anjeun bakal di bui deui.
Maca deui
Gisella - The persecution of Kristen geus Dimimitian

Gisella - The persecution of Kristen geus Dimimitian

...tapi anjeun teu kedah sieun.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktu Kateuadilan

Gisella - Ieu Waktu Kateuadilan

Janten pejuang cahaya.
Maca deui
Gisella - Ranté Iblis Tumuwuh Langkung Kuat

Gisella - Ranté Iblis Tumuwuh Langkung Kuat

Aranjeunna hoyong nahan pikiran anjeun ...
Maca deui
Gisella - Pemurtadan Reigns…

Gisella - Pemurtadan Reigns…

...sabab anu suci mah henteu percaya kana ayana Iblis.
Maca deui
Gisella - Barudak Kuring, Neneda

Gisella - Barudak Kuring, Neneda

Kapala nagara Amérika bakal diserang sengit.
Maca deui
Gisella - Jahat sareng Jahat parantos lebet ka Garéja. . .

Gisella - Jahat sareng Jahat parantos lebet ka Garéja. . .

Abdi nyuhunkeun doa, puasa, sareng cinta duduluran.
Maca deui
Gisella - Entong Nolak Kabungahan Ieu

Gisella - Entong Nolak Kabungahan Ieu

Ulah malire panggero cinta ieu
Maca deui
Gisella - Hormat para Nabi

Gisella - Hormat para Nabi

Supados anjeun tiasa waspada.
Maca deui
Gisella - Neneda Loba

Gisella - Neneda Loba

Uskup Roma bakal diserang. . .
Maca deui
Gisella - Neneda pikeun Perancis. . .

Gisella - Neneda pikeun Perancis. . .

. . . bakal sangsara pisan.
Maca deui
Gisella - Komunisme Maju. . .

Gisella - Komunisme Maju. . .

. . . eta oge bakal asup ka Garéja
Maca deui
Gisella - Peuting Gelap Deukeut pisan. . .

Gisella - Peuting Gelap Deukeut pisan. . .

. . . cahayana lilin rahayu di imah anjeun.
Maca deui
Gisella - adore nu Sacrament Maha Agung

Gisella - adore nu Sacrament Maha Agung

Janten rendah diri sareng tinggalkeun kareueus sareng sombong. . .
Maca deui
Gisella - Neneda pikeun Paus

Gisella - Neneda pikeun Paus

. . . neneda keur Garéja, nu getihan . . .
Maca deui
Gisella - Sabaraha kali Yesus jangji anjeun panyalindungan?

Gisella - Sabaraha kali Yesus jangji anjeun panyalindungan?

Naha Anjeunna kantos gagal anjeun?
Maca deui
Gisella - Jieun Provisions . . .

Gisella - Jieun Provisions . . .

. . . cai, kadaharan jeung ubar, sagalana geus rék mungkas.
Maca deui
Gisella - Neneda keur barudak Ukraina abdi

Gisella - Neneda keur barudak Ukraina abdi

Abdi di dieu sareng patah hati. . .
Maca deui
Gisella - Doakeun Jepang sareng Cina. . .

Gisella - Doakeun Jepang sareng Cina. . .

. . . ku kituna kanyeri anu bakal ditimbulkeun ku aranjeunna tiasa ngirangan.
Maca deui
Gisella - Salawasna Waspada

Gisella - Salawasna Waspada

Moal lami deui anjeun bakal nyaksian Peringatan. . .
Maca deui
Gisella - Doakeun Paus sareng Garéja Kuring. . .

Gisella - Doakeun Paus sareng Garéja Kuring. . .

. . . pikeun maranéhanana faltering.
Maca deui
Gisella - Naon Anu Ditulis Bakal Dilaksanakeun

Gisella - Naon Anu Ditulis Bakal Dilaksanakeun

Pitulung kuring mawa jiwa ka Allah.
Maca deui
Gisella - konsol haté Indung kuring

Gisella - konsol haté Indung kuring

Ngahibur kuring ku doa anjeun
Maca deui
Gisella - Bumi Bakal Oyag

Gisella - Bumi Bakal Oyag

... ngahudang nurani.
Maca deui
Gisella - Ningali Jaman Gelap

Gisella - Ningali Jaman Gelap

Ulah ngadagoan judgment ahir Allah, tapi kudu sadar sagala nu bakal datang. . .
Maca deui
Gisella - Kusabab Lalaki Teu Ngadangukeun…

Gisella - Kusabab Lalaki Teu Ngadangukeun…

...nu Consecration teu acan rengse dina waktu.
Maca deui
Gisella - Komunisme Maju Gancang

Gisella - Komunisme Maju Gancang

Éta hukuman pikeun bid'ah, kutukan, sareng hujatan anu dilakukeun.
Maca deui
Gisella - Tingali Tanda-Tanda Kuring Mulang

Gisella - Tingali Tanda-Tanda Kuring Mulang

Babarengan, sareng ngahiji, urang bakal damel kaajaiban pikeun Bapa Kami.
Maca deui
Gisella - Éropa Bakal Diserbu

Gisella - Éropa Bakal Diserbu

Neneda pikeun Paus, jam nyeri hébat sarta perhatian-Na.
Maca deui
Gisella - Sagalana Bakal Rubuh

Gisella - Sagalana Bakal Rubuh

Pangungsian anjeun bakal siap dina waktos éta.
Maca deui
Gisella - Saatos Ruins…

Gisella - Saatos Ruins…

... anjeun bakal ningali Yerusalem anyar turun.
Maca deui
Gisella - Moal Aya deui Damai

Gisella - Moal Aya deui Damai

Kamanusaan anu jahat sareng pireu kana sauran kuring salaku Indung.
Maca deui
Gisella -

Gisella -

Sujud dina doa jeung kurban pikeun Éropa Wétan.
Maca deui
Gisella - Perang Perhatikeun Sadayana

Gisella - Perang Perhatikeun Sadayana

Doakeun pikeun Wétan Tengah: Peringatan di dieu ...
Maca deui
Gisella - Perang Badé Ngahontal Roma

Gisella - Perang Badé Ngahontal Roma

Perang ieu muka panto ka Dajjal.
Maca deui
Gisella - The Consecration of Rusia teu Rengse

Gisella - The Consecration of Rusia teu Rengse

... Upami teu kitu, sadaya ieu moal lumangsung.
Maca deui
Gisella - Ayeuna Anjeun Bakal Ningali Musibah

Gisella - Ayeuna Anjeun Bakal Ningali Musibah

Garéja bakal sangsara sateuacan Lahir deui.
Maca deui
Gisella - Loba Hal Bakal Robah Jeung Peringatan

Gisella - Loba Hal Bakal Robah Jeung Peringatan

Janten pejuang anu leres di garis payun.
Maca deui
Gisella - The Time of Mercy geus di hiji tungtung

Gisella - The Time of Mercy geus di hiji tungtung

Waktos Kaadilan bakal dimimitian.
Maca deui
Gisella - Dunya Anu Luar Biasa Ditunggu

Gisella - Dunya Anu Luar Biasa Ditunggu

Jaman bakal parah, tapi ulah sieun.
Maca deui
Gisella - Cai Bakal Narajang Bumi

Gisella - Cai Bakal Narajang Bumi

... salaku kabingungan nyerang satia.
Maca deui
Gisella - Waktosna kanggo Anu Jahat

Gisella - Waktosna kanggo Anu Jahat

Rahmat bakal taya watesna pikeun jalma soleh.
Maca deui
Gisella - Kamanusiaan Ragrag pikeun Kabébasan Palsu

Gisella - Kamanusiaan Ragrag pikeun Kabébasan Palsu

Ngan solat bakal ngajadikeun anjeun bébas.
Maca deui
Gisella - Neneda ngalawan Perang

Gisella - Neneda ngalawan Perang

Awas pisan, caket pisan ...
Maca deui
Gisella - Panganiayaan Bakal Hebat

Gisella - Panganiayaan Bakal Hebat

... nalika aranjeunna mutuskeun pikeun ngahijikeun agama.
Maca deui
Gisella - Prajurit Cahaya janten Siap

Gisella - Prajurit Cahaya janten Siap

Sagalana rék runtuh.
Maca deui
Gisella - Waktos Abdi Deukeut

Gisella - Waktos Abdi Deukeut

Lebetkeun Ark of Covenant. Ngan ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngatasi Storm ...
Maca deui
Gisella - Henteu Sadayana Anjeun Siap

Gisella - Henteu Sadayana Anjeun Siap

Ngeunteung jeung tetep lalajo sabab waktu geus di dieu.
Maca deui
Gisella - Kumaha Tutup Waktos Nangkeup

Gisella - Kumaha Tutup Waktos Nangkeup

Sumping ka abdi...
Maca deui
Gisella - Anjeun Henteu Siap!

Gisella - Anjeun Henteu Siap!

Anjeun ningali tanda, tapi teu hayang ningali.
Maca deui
Gisella - Nyeri Abdi Ngaronjat Kuat

Gisella - Nyeri Abdi Ngaronjat Kuat

...murka Gusti teu tiasa dibendung deui.
Maca deui
Gisella - Ngeunaan Kajadian Kamanusaan

Gisella - Ngeunaan Kajadian Kamanusaan

Salib anu hébat bakal katingali ku sakumna dunya.
Maca deui
Gisella - Ieu Jaman Dajjal

Gisella - Ieu Jaman Dajjal

...nu enggal muncul.
Maca deui
Gisella - The Peace Anjeun Peryogikeun

Gisella - The Peace Anjeun Peryogikeun

Doa tanpa cinta mangrupikeun kecap anu teu aya gunana.
Maca deui
Gisella - Peringatan bakal Kajadian

Gisella - Peringatan bakal Kajadian

Ayeuna buka syahadat mingguan.
Maca deui
Gisella - Anjeun Bakal Dikaniaya sapertos Putra Abdi

Gisella - Anjeun Bakal Dikaniaya sapertos Putra Abdi

Nyeri anjeun bakal dibales sarébu kali.
Maca deui
Gisella - Neneda keur Garéja

Gisella - Neneda keur Garéja

Turutan Magisterium iman anu leres.
Maca deui
Gisella - Dengekeun Nabi Sajati

Gisella - Dengekeun Nabi Sajati

Teu aya anu langkung buta tibatan anu nampik ningali.
Maca deui
Gisella - Usum Hésé Ieu

Gisella - Usum Hésé Ieu

Nyiapkeun pikeun turunna Roh Suci.
Maca deui
Gisella - Sadayana Gancang

Gisella - Sadayana Gancang

Ngahijikeun, neneda ... gelombang pasang bakal nimbulkeun musibah anu parah.
Maca deui
Gisella - Pemurnian Diperlukan

Gisella - Pemurnian Diperlukan

Percobaan anu bakal datang bakal jauh ti élmu jeung ubar.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngartos?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngartos?

... teu aya deui waktos.
Maca deui
Gisella - Ngabentuk Komunitas Leutik

Gisella - Ngabentuk Komunitas Leutik

Janten rasul Yesus sareng Haté kuring.
Maca deui
Gisella - Abdi Teu Tiasa Ngadukung Panangan Rama Kuring!

Gisella - Abdi Teu Tiasa Ngadukung Panangan Rama Kuring!

Sakumaha seueur karusakan anu anjeun laksanakeun, sabaraha kajahatan anjeun parantos ngangsonan.
Maca deui
Gisella - Brother Against Brother

Gisella - Brother Against Brother

Neneda pikeun Garéja.
Maca deui
Gisella - Garéja nyaéta Adrift

Gisella - Garéja nyaéta Adrift

Murtad parantos ngajantenkeun anjeun jauh.
Maca deui
Gisella - kalaparan aya di Gerbang

Gisella - kalaparan aya di Gerbang

Ngadamel bekel tuangeun.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé

Gisella - Waktosna parantos réngsé

Nyeri bakal hébat, langkung ageung tibatan anu tiasa anjeun bayangkeun.
Maca deui
Gisella - Garéja Ngecap Syahidna

Gisella - Garéja Ngecap Syahidna

Jantenkeun lampu dina kaayaan gelap ayeuna.
Maca deui
Gisella - Kuring Ceurik

Gisella - Kuring Ceurik

Entong boroskeun waktos anjeun kana hal-hal dunya.
Maca deui
Gisella - Garéja Bakal Rusak

Gisella - Garéja Bakal Rusak

Ukur do'a sareng amanah anu tiasa nyalametkeun anjeun.
Maca deui
Gisella - Kudu Kuat, Nangkep Yesus

Gisella - Kudu Kuat, Nangkep Yesus

... sabab waktuna parantos asak pikeun Dajjal.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktos Anu Ditetepkeun

Gisella - Ieu Waktos Anu Ditetepkeun

Naon anu bakal datang teu tiasa diréduksi deui.
Maca deui
Gisella - Teu Aya waktos deui

Gisella - Teu Aya waktos deui

Dunya sakumaha anjeun terang yén badé robih.
Maca deui
Gisella - Musuh ti Laut

Gisella - Musuh ti Laut

Ayeuna, sanés énjing, waktosna kanggo konversi.
Maca deui
Gisella - Komunisme Ngagaduhan

Gisella - Komunisme Ngagaduhan

Kami parantos dugi kana perang akhir.
Maca deui
Gisella - Naék, Evangelis!

Gisella - Naék, Evangelis!

Yesus datang!
Maca deui
Gisella - Perhatosan caket

Gisella - Perhatosan caket

Moal lami deui, bakal aya perang - sareng momen Dajjal.
Maca deui
Gisella - Sadayana Sadayana Pinuh

Gisella - Sadayana Sadayana Pinuh

Lengser, maka, setan, licik, lieur ...
Maca deui
Gisella - Waktos Anu Nyepetkeun

Gisella - Waktos Anu Nyepetkeun

Sing saha anu satia kedah sieun nanaon.
Maca deui
Gisella - Pasang Ati Kana Doa

Gisella - Pasang Ati Kana Doa

... Upami teu kitu anjeun moal tiasa tahan naon anu bakal datang.
Maca deui
Gisella - Seueur Anu Gugur kana tipu daya pangageungna

Gisella - Seueur Anu Gugur kana tipu daya pangageungna

Tetep caket sareng imam suci.
Maca deui
Gisella - Entong Kagum ...

Gisella - Entong Kagum ...

... iman anjeun nuju diuji.
Maca deui
Gisella - Man Will Go Mad

Gisella - Man Will Go Mad

Ngarobih - anjeun teu gaduh seueur waktos.
Maca deui
Gisella - Tenang Palsu

Gisella - Tenang Palsu

Moal lami deui, kaributan ...
Maca deui
Gisella - Nyiapkeun dina Serius

Gisella - Nyiapkeun dina Serius

Yerusalem Anyar caket.
Maca deui
Gisella - Gelap Panipuan

Gisella - Gelap Panipuan

Garéja bingung pisan.
Maca deui
Gisella - Ngahijikeun pikeun Pentakosta Anyar

Gisella - Ngahijikeun pikeun Pentakosta Anyar

Angin puyuh bakal nyerang sadaya haté.
Maca deui
Gisella - Frélesial Éslesial Hoyong Garéja Tunggal

Gisella - Frélesial Éslesial Hoyong Garéja Tunggal

Neneda pikeun Amérika, anu bakal dihukum ...
Maca deui
Gisella - Gaduh Ati Dibuka Pikeun Gusti

Gisella - Gaduh Ati Dibuka Pikeun Gusti

Epidemik bakal sumebar ka umat manusa ...
Maca deui
Gisella - kalaparan bakal datang

Gisella - kalaparan bakal datang

Providence bakal sumping ti sadaya sisi.
Maca deui
Gisella - I am Drawing You Together

Gisella - I am Drawing You Together

... dina raraga perang final.
Maca deui
Gisella - Penganiayaan Terlaksanakeun

Gisella - Penganiayaan Terlaksanakeun

Doakeun gereja-gereja henteu ditutup.
Maca deui
Gisella - Gaduh Ati Murni

Gisella - Gaduh Ati Murni

... sapertos Rosululloh Yohanes.
Maca deui
Gisella - Peringatan Ngalawan Gnostisisme

Gisella - Peringatan Ngalawan Gnostisisme

Sakedik anu percanten kana hiji-hijina ubar anu leres, nyaéta Gusti sareng Iman.
Maca deui
Gisella - Percaya kana Panolakan

Gisella - Percaya kana Panolakan

Kana resep kanyamanan tibatan bebeneran.
Maca deui
Gisella - Pemurnian Pangageungna

Gisella - Pemurnian Pangageungna

Entong ngantosan ... tobat sateuacan kasép.
Maca deui
Gisella - Waktos Ngahontal Kacindekan

Gisella - Waktos Ngahontal Kacindekan

Ngarobih gancang-gancang.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Dajjal

Gisella - Moal lami deui, Dajjal

Waktos ayeuna caket ...
Maca deui
Gisella - Teu Aya waktos deui

Gisella - Teu Aya waktos deui

Ti Éropa Wétan kasangsaraan anjeun bakal sumping.
Maca deui
Gisella - Putra Abdi Disebat Gelo

Gisella - Putra Abdi Disebat Gelo

Kaleresan kedah disambat.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Percanten?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Percanten?

Yesus terang kumaha tuangeun nyalira.
Maca deui
Gisella - Doakeun Abdi Anu Disucikeun

Gisella - Doakeun Abdi Anu Disucikeun

... neneda supados aranjeunna ngarobah haté.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, badai

Gisella - Moal lami deui, badai

Henteu aya anu sapertos kitu sateuacanna.
Maca deui
Gisella - Agama Anyar Bakal Dilarapkeun

Gisella - Agama Anyar Bakal Dilarapkeun

Moal lami deui agama Kristen moal aya anu ngaku deui.
Maca deui
Gisella - Go and Preach!

Gisella - Go and Preach!

Janten rasul sajati.
Maca deui
Gisella - Anjeun Bakal Dilucuti Sadayana

Gisella - Anjeun Bakal Dilucuti Sadayana

Tapi anjeun bakal gaduh kabagjaan di Gusti nyalira.
Maca deui
Gisella - Paskah Khusus

Gisella - Paskah Khusus

Tanda-tanda anu bakal datang bakal katingali ku seueur jalma.
Maca deui
Gisella - Percayakeun ka Sadayana

Gisella - Percayakeun ka Sadayana

Entong ngantep kajahatan pikeun méga pikiran anjeun.
Maca deui
Gisella - Sangkakala parantos Sora

Gisella - Sangkakala parantos Sora

Ngan hiji tetep: Kaadilan
Maca deui
Gisella - Badai Kana Anjeun

Gisella - Badai Kana Anjeun

Waktos anu diramal parantos sumping.
Maca deui
Gisella - Ati-ati Ngeunaan Vaksin

Gisella - Ati-ati Ngeunaan Vaksin

Henteu janten masalah upami anjeun dipoyok.
Maca deui
Gisella - Sadayana Disiapkeun

Gisella - Sadayana Disiapkeun

Bumi sakumaha anjeun terang éta moal aya deui.
Maca deui
Gisella - Waktos Welas Asih parantos Ditutup

Gisella - Waktos Welas Asih parantos Ditutup

Flare surya bakal mangaruhan téknologi.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Kaadilan Gusti…

Gisella - Moal lami deui, Kaadilan Gusti…

Saleresna aya sakedik waktos deui.
Maca deui
Gisella - Diktator Telah Muncul

Gisella - Diktator Telah Muncul

Jahat parantos liren nyumput nyalira.
Maca deui
Gisella - Palsu langkung Goréng tibatan Panyakit

Gisella - Palsu langkung Goréng tibatan Panyakit

Moal lami deui, Dajjal bakal muncul.
Maca deui
Gisella - Jaman Anyar, Bumi Anyar

Gisella - Jaman Anyar, Bumi Anyar

Entong sieun nanaon.
Maca deui
Gisella - Gelap Badé Turun

Gisella - Gelap Badé Turun

Ngarobih ayeuna. Dajjal bakal nembongan.
Maca deui
Gisella - Prajurit Cahaya Abdi

Gisella - Prajurit Cahaya Abdi

Kami nyiapkeun anjeun pikeun Perhatosan.
Maca deui
Gisella - Acara Dramatis sareng Tanda Grandiose Datang

Gisella - Acara Dramatis sareng Tanda Grandiose Datang

Éta bakal sesah ragu asal-usulna.
Maca deui
Gisella - Perhatosan Bakal Ngalaan Sadayana

Gisella - Perhatosan Bakal Ngalaan Sadayana

Entong bohong ... sok saksian.
Maca deui
Gisella - Garéja Bakal Hirup Karepna

Gisella - Garéja Bakal Hirup Karepna

Badai anu sengit bakal ngoyagkeun dunya.
Maca deui
Gisella - Kitu Jaman

Gisella - Kitu Jaman

Panangan Gusti moal tiasa ditahan deui.
Maca deui
Gisella - The Times Prediksi ti Fatima Salajengna Tiba

Gisella - The Times Prediksi ti Fatima Salajengna Tiba

Maca Apocalypse sareng di jerona anjeun bakal mendakan kaleresan kanggo waktos-waktos ieu.
Maca deui
Gisella - Mutuskeun

Gisella - Mutuskeun

Pencahayaan caket ...
Maca deui
Gisella - Siga Pengemis Goréng

Gisella - Siga Pengemis Goréng

... Abdi ngantosan cinta anjeun.
Maca deui
Gisella - Jesus, Your Food and Warmth

Gisella - Jesus, Your Food and Warmth

Terangkeun seuneu iman.
Maca deui
Gisella - Ieu Waktos Paniaya

Gisella - Ieu Waktos Paniaya

Doakeun, supados anjeun tiasa terang srigala dina pakean domba.
Maca deui
Gisella - Jalan Dajjal dibuka

Gisella - Jalan Dajjal dibuka

... tapi seuneu Roh Suci datang.
Maca deui
Gisella - Kumpulkeun Seueur Jiwa Kamungkinan

Gisella - Kumpulkeun Seueur Jiwa Kamungkinan

Wartoskeun ka dulur-dulurna anjeun ngan ukur ngalakukeun kahoyong Kuring.
Maca deui
Gisella - Vatikan Badé Ngoyagkeun

Gisella - Vatikan Badé Ngoyagkeun

Kuring ngandelkeun do'a anjeun pikeun mitigasi naon anu bakal datang.
Maca deui
Gisella - Panyakit Bakal Goréng

Gisella - Panyakit Bakal Goréng

Anjeun gaduh hiji ubar: doa sareng kapercayaan
Maca deui
Gisella - Ayeuna Perhatosan caket

Gisella - Ayeuna Perhatosan caket

Kuring bakal balik deui kalayan kakuatan kuring, ku cinta kuring sareng kaagungan kuring.
Maca deui
Gisella - Ogé Waktos berkah

Gisella - Ogé Waktos berkah

... kanggo domba alit tetep kuat.
Maca deui
Gisella - Anjeun Kudu Ngabutuh Deui

Gisella - Anjeun Kudu Ngabutuh Deui

Kalaparan moal lami deui sumping.
Maca deui
Gisella - Peringatan pikeun Para Angon

Gisella - Peringatan pikeun Para Angon

Kumpulkeun domba, pajarkeun kasucian.
Maca deui
Gisella - Ngarobih: Waktos parantos Kalangkung

Gisella - Ngarobih: Waktos parantos Kalangkung

.... bakal aya suksesi acara
Maca deui
Gisella - Roh Suci Ayeuna Bakal Niup Kuat

Gisella - Roh Suci Ayeuna Bakal Niup Kuat

Abdi ngarepkeun deui Putra abdi.
Maca deui
Gisella - Moal lami deui, Agama Hiji Dunya

Gisella - Moal lami deui, Agama Hiji Dunya

Sieun nanaon upami anjeun sareng Kristus.
Maca deui
Gisella - The Cry of Birth Pangs

Gisella - The Cry of Birth Pangs

Putra Abdi bakal lahir di satengahing kasusah.
Maca deui
Gisella - Janten Sapertos Nuh

Gisella - Janten Sapertos Nuh

Sadayana nganggap anjeunna gélo, tapi anjeunna ngagaduhan Iman.
Maca deui
Gisella - Angin Perang

Gisella - Angin Perang

Teu gaduh paduli siga anu tiiseun.
Maca deui
Gisella - Ayeuna Waktos Pertempuran

Gisella - Ayeuna Waktos Pertempuran

Puasa sareng Rosario.
Maca deui
Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngupingkeun Indung?

Gisella - Naha Anjeun Henteu Ngupingkeun Indung?

Tanda na parantos sumping sareng anjeun masih henteu percanten.
Maca deui
Gisella - Nyamar palsu

Gisella - Nyamar palsu

Aranjeunna bakal nyobian nyarios yén éta dilakukeun pikeun kahadéan anjeun.
Maca deui
Gisella - Gempa Bumi di Vatikan

Gisella - Gempa Bumi di Vatikan

Murtad.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé

Gisella - Waktosna parantos réngsé

Ngarobih.
Maca deui
Gisella Cardia - Sakeudeung Kuring bakal Campur

Gisella Cardia - Sakeudeung Kuring bakal Campur

Guntur Ageung Badé sumping.
Maca deui
Gisella - Sadayana Bakal Kajadian

Gisella - Sadayana Bakal Kajadian

Anjeun kedah teguh iman pikeun salamet.
Maca deui
Gisella - Buka Ati Anjeun

Gisella - Buka Ati Anjeun

Upami teu kitu anjeun moal ningali gerbang Surga badé dibuka.
Maca deui
Gisella - The Iblis Unleashed

Gisella - The Iblis Unleashed

Janten siap iraha waé pikeun Penerangan.
Maca deui
Gisella - Hiji-hijina Jalan

Gisella - Hiji-hijina Jalan

Entong kasieun asih Gusti.
Maca deui
Gisella - Naon Anu Anjeun Ngarepkeun?

Gisella - Naon Anu Anjeun Ngarepkeun?

... saatos sadaya dosa dilakukeun?
Maca deui
Gisella - Doakeun kanggo Cina

Gisella - Doakeun kanggo Cina

Ti dinya, panyakit énggal bakal sumping.
Maca deui
Gisella - Waktosna parantos réngsé!

Gisella - Waktosna parantos réngsé!

Moal lami deui anjeun bakal ningali parobihan dunya.
Maca deui
Gisella Cardia - Kaadilan Gusti Badé Nyerang

Gisella Cardia - Kaadilan Gusti Badé Nyerang

Kuring naroskeun ka anjeun sakali deui dina luh: neneda, neneda, neneda pisan
Maca deui
Gisella Cardia - Pertempuran Antara Alus sareng Jahat Laksanakeun

Gisella Cardia - Pertempuran Antara Alus sareng Jahat Laksanakeun

Doakeun, doakeun, doakeun Garéja
Maca deui
Gisella Cardia - Garéja Bakal Bangkit Tina Paéh sareng Berkembang

Gisella Cardia - Garéja Bakal Bangkit Tina Paéh sareng Berkembang

Kabagjaan bakal kakuasaan di bumi.
Maca deui
Gisella Cardia - Ayeuna Waktosna Saéstuna Pondok

Gisella Cardia - Ayeuna Waktosna Saéstuna Pondok

Seueur anu henteu sadar kumaha sadayana ragrag.
Maca deui
Gisella Cardia - Sadayana Badé Murag

Gisella Cardia - Sadayana Badé Murag

Punten, murangkalih, teu aya waktos deui, ngarobih.
Maca deui
Gisella Cardia - Peringatan Anu Henteu lami deui sumping

Gisella Cardia - Peringatan Anu Henteu lami deui sumping

Nyiapkeun diri pikeun acara penting ieu
Maca deui
Gisella Cardia - Karajaan Allah caket pisan

Gisella Cardia - Karajaan Allah caket pisan

Moal lami deui waktos ieu sieun, tina ketidakadilan sareng kareueus moal aya deui.
Maca deui
Gisella Cardia - Sadayana Nuju Kana Ruksakna Diri

Gisella Cardia - Sadayana Nuju Kana Ruksakna Diri

Seueur anu ngajual jiwa-jiwa ka Iblis.
Maca deui
Gisella Cardia - Entong Jauh ti Gusti

Gisella Cardia - Entong Jauh ti Gusti

Sadayana ayeuna bakal gumantung kana pilihan anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Seueur Nurani Anu Bakal Dioyagkeun

Gisella Cardia - Seueur Nurani Anu Bakal Dioyagkeun

Ulah ngantosan dugi teras - nyiapkeun diri anjeun ...
Maca deui
Gisella Cardia - Aranjeunna Badé Nyabut Pangurbanan Ékaristi tina Jisim

Gisella Cardia - Aranjeunna Badé Nyabut Pangurbanan Ékaristi tina Jisim

Nalika Gereja-gereja dunya ngahiji sareng kakuatan dunya, maka bakal aya anu nyiksa ...
Maca deui
Gisella Cardia - Dipilih pikeun Jaman Ieu

Gisella Cardia - Dipilih pikeun Jaman Ieu

Moal lami deui, keguguhan hébat dina Garéja ...
Maca deui
Gisella Cardia - Perang caket pisan

Gisella Cardia - Perang caket pisan

Tapi henteu sieun, kuring di dieu pikeun nangtayungan anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Anjeun Henteu siap

Gisella Cardia - Anjeun Henteu siap

Ulah miceunan waktos deui.
Maca deui
Gisella Cardia - Moal lami deui Barudak Anu Satia abdi bakal dieusi Roh Suci

Gisella Cardia - Moal lami deui Barudak Anu Satia abdi bakal dieusi Roh Suci

Ayeuna langit sareng bumi ngahiji
Maca deui
Gisella Cardia - Rosario Badé Nyayogikeun Perlindungan

Gisella Cardia - Rosario Badé Nyayogikeun Perlindungan

Salawasna dina kersa Gusti.
Maca deui
Gisella Cardia - Naon Anu Bakal Datang Bakal Langkung Goréng

Gisella Cardia - Naon Anu Bakal Datang Bakal Langkung Goréng

Kuring parantos nyiapkeun anjeun pisan pikeun waktos ieu.
Maca deui
Gisella Cardia - Kali Terburuk pikeun Kamanusaan

Gisella Cardia - Kali Terburuk pikeun Kamanusaan

Abdi bakal ngajagi anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Aranjeunna Hoyong Misahkeun Anjeun

Gisella Cardia - Aranjeunna Hoyong Misahkeun Anjeun

Yesus enggal bakal ngabebaskeun anjeun tina diktator ieu.
Maca deui
Gisella Cardia - Palang Moal lami deui Cahaya Langit

Gisella Cardia - Palang Moal lami deui Cahaya Langit

Kolasna bakal pas nyalira langit ...
Maca deui
Gisella Cardia - Tong hilap kaadilan na

Gisella Cardia - Tong hilap kaadilan na

Doa universal anu ngalangkungan langkung seueur agama henteu mungkin, sabab ku cara ieu Kristen - hiji-hijina kabeneran - bakal dileungitkeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Tingali Kumaha Aranjeunna Ngarawat Kuring

Gisella Cardia - Tingali Kumaha Aranjeunna Ngarawat Kuring

Ti usum gugur teras, virus sanésna bakal muncul.
Maca deui
Gisella Cardia - Dinten Garéja Hirup Karepna

Gisella Cardia - Dinten Garéja Hirup Karepna

Sésan abdi sakedik bakal dianiaya
Maca deui
Gisella Cardia - Ayeuna Éta Penting

Gisella Cardia - Ayeuna Éta Penting

Naha anjeun teu ngartos yén jaman ieu parantos disimpulkeun?
Maca deui
Gisella Cardia - Yesus sumping

Gisella Cardia - Yesus sumping

Anjeun tiasa ningali héran kana kahirupan anyar.
Maca deui
Gisella Cardia - Angin Perang

Gisella Cardia - Angin Perang

Ngagorowok nami Yesus!
Maca deui
Gisella Cardia - Entong Pasip

Gisella Cardia - Entong Pasip

Kuring bakal salawasna ku anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Mimiti Apocalypse!

Gisella Cardia - Mimiti Apocalypse!

Dajjal anu bakal enggal ningalikeun dirina.
Maca deui
Gisella Cardia - Neneda pikeun Amérika

Gisella Cardia - Neneda pikeun Amérika

Sadayana bakal tumiba.
Maca deui
Gisella Cardia - Moal lami deui, Moal lami deui

Gisella Cardia - Moal lami deui, Moal lami deui

Panerangan datang ...
Maca deui
Gisella Cardia - Euweuh Bakal Sarua

Gisella Cardia - Euweuh Bakal Sarua

Awas nyaéta ngagambar ngadeukeutan.
Maca deui
Gisella Cardia - Revolusi parantos Siap

Gisella Cardia - Revolusi parantos Siap

Nyiapkeun imah anjeun sapertos garéja leutik.
Maca deui
Gisella Cardia - Pesenan Badé Deui

Gisella Cardia - Pesenan Badé Deui

Sabar lami deui.
Maca deui
Gisella Cardia - tiiseun Cukup Kusabab Sieun

Gisella Cardia - tiiseun Cukup Kusabab Sieun

Ulah percanten bohong sareng ilusi.
Maca deui
Gisella Cardia - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Gisella Cardia - Yesus Moal Ninggali Anjeun

Anjeun anu parantos nyarioskeun anjeun ikhlas sareng pasti "Leres" bakal kakurangan nanaon.
Maca deui
Gisella Cardia - Anjeun Henteu Ngartos!

Gisella Cardia - Anjeun Henteu Ngartos!

Seueur henteu ogé ngahargaan ayana kuring.
Maca deui
Gisella Cardia - Lah, Perang parantos Mimitian

Gisella Cardia - Lah, Perang parantos Mimitian

Nengetan diktator sareng naon anu bakal dibutuhkeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Ati-ati!

Gisella Cardia - Ati-ati!

Iblis hoyong maréntahkeun kahirupan sareng pikiran anjeun.
Maca deui
Gisella Cardia - Setan Yakin Anjeunna parantos éléh

Gisella Cardia - Setan Yakin Anjeunna parantos éléh

PANGERAN bakal masihan anjeun cinta dina haté sapertos anjeun, anak kuring, moal leungit.
Maca deui
Gisella Cardia - Surga Anyar sareng Bumi Anyar

Gisella Cardia - Surga Anyar sareng Bumi Anyar

Moal lami deui langit bakal muka sareng Putra Allah, Gusti abdi, bakal sumping sareng ngadamel langit anyar sareng ...
Maca deui
Gisella Cardia - Bola Api Bakal Turun

Gisella Cardia - Bola Api Bakal Turun

Moal lami deui Peringatan bakal aya ka anjeun, masihan anjeun pilihan pikeun bogoh ka Abdi atanapi Iblis.
Maca deui
Gisella Cardia - Éta Henteu tiasa dibolaykeun

Gisella Cardia - Éta Henteu tiasa dibolaykeun

Sadayana anu bakal dileungitkeun ku do’a anjeun, tapi teu tiasa dibatalkeun.
Maca deui

 

 

Footnotes

  1. Ieu dugaan ku "investigator swasta" Andrea Cacciotti, dina dasar unspecified "nganalisis" yén getih dina patung Lady kami di Trevignano bore a kasaruaan jeung getih babi dina watesan warna jeung dénsitas. Sanajan kitu, geus dikonfirmasi ku grup RACIS of investigations ilmiah pulisi yén euweuh sampel anyar geus dicokot tina patung saprak pamariksaan awal di 2016 (dina mangsa Gisella Cardia jeung salakina Gianni ditawarkeun DNA maranéhna pikeun jadi sampel). Andrea Cacciotti nyaéta inohong kontroversial dina kahirupan pulitik Italia: hiji ngajengkeun pasukan kaamanan swasta nelepon dirina "il comandante", anjeunna mimiti jadi perhatian publik dina 2009 nalika anjeunna nyobian pikeun ménta sajuta euro ti lajeng Perdana Mentri Berlusconi di balik pikeun videotape. disangka némbongkeun kalakuan seksual antara dua politikus. Cacciotti salajengna ditalungtik pikeun percobaan extortion. Catetan panarjamah.[]
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.