Naha Jennifer?

Jennifer mangrupikeun indung ngora sareng ibu rumah tangga Amérika (nami tukang na dicekel ku paménta diréktur spiritualna pikeun ngahargaan privasi salakina sareng kulawargana.) Anjeunna, panginten, naon anu bakal disebat Katolik "khas" dinten Minggu anu terang sakedik perkawis imanna sareng kirang ngeunaan Alkitab. Anjeunna panginten dina hiji waktos "Sodom sareng Gomorrah" mangrupikeun dua jalma sareng yén "The Beatitude" mangrupikeun nami band rock. Teras, nalika Komuni di Massa hiji dinten, Yesus mimiti nguping anjeunna nyarios yén anjeunna masihan pesen cinta sareng ngingetkeun anjeunna, "Kaleresan abdi, anjeun mangrupikeun penyambutan pesen My Divine Mercy. " Kusabab pesen anjeunna museurkeun deui kana kaadilan éta kudu sumping ka dunya anu henteu tobat, aranjeunna memang ngeusian bagian terakhir pesen St. Faustina:

… Sateuacan kuring janten Hakim, kuring mimiti muka panto rahmat kuring. Saha anu nampik liwat panto rahmat kuring kedah ngalangkungan panto kaadilan kuring…-Rahmat Ilahi dina Jiwa Ku, Diél St. Faustina, n. 1146

Hiji dinten, Gusti paréntah maréntahkeun anjeunna nampilkeun pesen ka Rama Suci, Paus John Paul II. Fr. Seraphim Michaelenko, Wakil postulator tina kanonisasi St. Faustina, narjamahkeun pesen Jennifer kana basa Polandia. Anjeunna dipesen tikét ka Roma sareng, ngalawan sagala odds, mendakan dirina sareng para sahabatna dina koridor jero Vatikan. Anjeunna patepung sareng Monsignor Pawel Ptasznik, babaturan deukeut sareng kolaborasi tina Paus sareng Sekretariat Polandia Nagara Vatikan. Pesan kasebut disalurkeun ka Kardinal Stanislaw Dziwisz, sekretaris pribadi John Paul II. Dina rapat susulan, Msgr. Saur Pawel, "Nyebarkeun pesen ka dunya kalayan cara anjeun tiasa."

Pesen ti Jennifer

Jennifer - Nabi Palsu Ieu

Jennifer - Nabi Palsu Ieu

Nalika pupusna paus anu leres dibayangkeun ku nabi palsu ieu, parobihan bakal datang sapertos gerbong ...
Maca deui
Jennifer - Angin Spring

Jennifer - Angin Spring

A nubuat di ambang?
Maca deui
Jennifer - Vocations Priestly Anjeun Bakal Diuji

Jennifer - Vocations Priestly Anjeun Bakal Diuji

Kabéh bakal kaciri leungit ... lajeng meunangna hébat bakal datang.
Maca deui
Jennifer - Darkness ti Rusia jeung Cina

Jennifer - Darkness ti Rusia jeung Cina

Roma bakal dikurilingan ku misil. Hiji-hijina katengtreman umat manusa asalna tina kapercayaan ...
Maca deui
Jennifer - Jalma Anu Ngaganggu Kahayang Gratis…

Jennifer - Jalma Anu Ngaganggu Kahayang Gratis…

... ulah datang dina Ngaran Kami.
Maca deui
Jennifer - Dunya Ieu sakumaha Anjeun Ningali éta Ngaliwatan

Jennifer - Dunya Ieu sakumaha Anjeun Ningali éta Ngaliwatan

Anggo sora anjeun pikeun ngabéla bebeneran.
Maca deui
Jennifer - Pagunungan Bakal Ngahudangkeun

Jennifer - Pagunungan Bakal Ngahudangkeun

Bumi ngaréspon dosa anjeun ...
Maca deui
Jennifer - Hayu jeung adore

Jennifer - Hayu jeung adore

Kuring tenang istirahat di tabernacles dunya.
Maca deui
Jennifer - Poé Duka Bakal Datang

Jennifer - Poé Duka Bakal Datang

... tapi bakal dituturkeun ku meunangna hébat.
Maca deui
Jennifer - Telepon pikeun Ngadoakeun Anu Teu Disiapkeun

Jennifer - Telepon pikeun Ngadoakeun Anu Teu Disiapkeun

Neneda pikeun panyalindungan kulawarga.
Maca deui
Jennifer - Dajjal Deukeut

Jennifer - Dajjal Deukeut

Kabebasan anjeun bakal dicabut ...
Maca deui
Jennifer - Poé Duka Agung Anu Datang

Jennifer - Poé Duka Agung Anu Datang

Indung sareng bapa bakal kangen sareng nangis pikeun budakna ...
Maca deui
Jennifer - Dunya Badé Kabanjiran Ku Cai

Jennifer - Dunya Badé Kabanjiran Ku Cai

... ku cimata nalika jalma ningali naon-naon anu aranjeunna laksanakeun ka budak leutik ...
Maca deui
Jennifer - Kuring sanés Déwa Sieun

Jennifer - Kuring sanés Déwa Sieun

Awak anjeun kuil Roh Suci.
Maca deui
Jennifer - Dimana Pendeta Kuring?

Jennifer - Dimana Pendeta Kuring?

Seueur anu parantos percanten kana élmu palsu manusa.
Maca deui
Jennifer - Jam Anu Datang

Jennifer - Jam Anu Datang

Jam nalika umat manusa bakal ningali kanyataan jiwana.
Maca deui
Jennifer - Manik Lampu

Jennifer - Manik Lampu

Rosario bakal nusuk kana gelap.
Maca deui
Jennifer - Nelepon Para Nabi

Jennifer - Nelepon Para Nabi

Naek na tong sieun.
Maca deui
Jennifer - Koridor Anyar dina Waktos

Jennifer - Koridor Anyar dina Waktos

A oyag hébat sareng itungan getih jalma polos.
Maca deui
Jennifer - Wéb Badé Rusak

Jennifer - Wéb Badé Rusak

Kabébasan dipasihkeun pikeun ngalakukeun Kersa Gusti.
Maca deui
Jennifer - Dimana Amanah anjeun?

Jennifer - Dimana Amanah anjeun?

Naha anjeun ngarantina Kuring atanapi diri anjeun?
Maca deui
Jennifer - Kalangkang Rusia sareng Cina

Jennifer - Kalangkang Rusia sareng Cina

Dina panto Amérika.
Maca deui
Jennifer - Ngocok hébat

Jennifer - Ngocok hébat

Jam Agung cahaya datang.
Maca deui
Jennifer - Visi Perhatosan

Jennifer - Visi Perhatosan

Aranjeunna bakal ningali jiwa aranjeunna sakumaha kuring ningali éta.
Maca deui
Jennifer - Koréksi Ageung Datang

Jennifer - Koréksi Ageung Datang

Manusa henteu tiasa nyumput deui.
Maca deui
Jennifer - Teu aya waktos deui

Jennifer - Teu aya waktos deui

Umat ​​manusa parantos teu sadar kana dosa.
Maca deui
Jennifer - Barudak Kuring Ngalawan Balapan

Jennifer - Barudak Kuring Ngalawan Balapan

Éta henteu warna kulit hiji anu nyababkeun pembagianna: éta dosa.
Maca deui
Jennifer - Bangun Barudak Abdi!

Jennifer - Bangun Barudak Abdi!

Anjeun parantos ngalebetkeun Gethsemane
Maca deui
Jennifer - Koréksi Alus Datang

Jennifer - Koréksi Alus Datang

Nalika Umpuh Kuring henteu deui neangan maka kaadilan kedah sumping.
Maca deui
Jennifer - Ngalereskeun parantos Dimimitian

Jennifer - Ngalereskeun parantos Dimimitian

Geter anu hébat pas enggal sumping.
Maca deui
Jennifer - Dina Pangungsian

Jennifer - Dina Pangungsian

Kuring nyauran murangkalih kuring pikeun ngungsi ka Hati Anu Maha Suci, sabab ngan di dinya anjeun bakal ...
Maca deui
Jennifer - Jaman Damai

Jennifer - Jaman Damai

Yesus ka: Anak kuring, kuring parantos ngirim badai sareng gempa ka dunya ieu sateuacan janten tanda yén manusa peryogi…
Maca deui
Jennifer - Wabah Serangga sareng Panyakit

Jennifer - Wabah Serangga sareng Panyakit

Yesus ka, 18 Nopémber 2004: Umat abdi, terang kedah sumping sareng tumurun ka umat manusa. Unggal sinar cahaya anu ...
Maca deui
Jennifer - Resep Boxcars

Jennifer - Resep Boxcars

Yesus ka: Abdi jalma-jalma, anu anjeun anu teras-terasan teu malire kana rido-Ku abdi bakal enggal-enggal dibawa ka dengkul anjeun ...
Maca deui
Jennifer - Ngocok hébat

Jennifer - Ngocok hébat

Yesus ka:… oyag hébat badé kéngingkeun bumi kusabab parantos nunjukkeun ka jero manusa ...
Maca deui
Dihaturkeun dina Messages, Naha seer kitu?.