Naha Jiwa Teu dipikaresep?

Saurang urang Amérika Kalér, anu badé tetep anonim, sareng saha urang bakal disebat Walter, sakali-kali obnoxious banter, braggadocious, sareng nyindiran iman Katolik, bahkan dugi ka nyabak manik tasbih indungna tina leungeun anu ngadoa, nyebarkeunana ngalangkungan lantai. Teras anjeunna ngaliwat parobihan anu jero.

Hiji dinten, rerencangan sareng rakana, Aaron, anu nembé ngalaman konvérsi di Medjugorje, masrahkeun buku Walter Mary's Medjugorje ka Walter. Bawa aranjeunna sareng anjeunna ka Katedral Sakramen Suci nalika istirahat siang tina padamelan salaku calo perumahan, anjeunna nyéépkeun pesen-pesen sareng gancang janten jalma anu béda.

Henteu lami saatosna, anjeunna ngumumkeun ka Harun, "Aya kaputusan anu kuring kedah nyandak dina kahirupan kuring. Kuring kedah mutuskeun naha kuring kedah ngahaturkeun hirup ka Indung Gusti. ”

"Éta saé, Walter," walon Aaron, "tapi éta jam 9 énjing, sareng urang gaduh padamelan. Urang tiasa nyarios perkawis éta engké."

"Henteu, kuring kedah nyandak kaputusan anu ayeuna," sareng Walter angkat.

Sajam saatosna, anjeunna angkat deui ka kantor Harun bari seuri, teras nyarios, "Abdi tumaros!"

"Anjeun naon?"

"Kuring kumawula hirup abdi ka Lady Kami."

Maka mimiti petualangan sareng Gusti sareng Jeng Urang anu Walter moal pernah ngimpikeun. Nalika Walter nuju nganterkeun mulih ti padamelan hiji dinten, asa karasa dina dadana, sapertos nyeri haté anu henteu ngaraheutkeun, ujug-ujug ngagelebkeun anjeunna. Mangrupikeun sensasi kasenangan anu kuat anu anjeunna heran naha anjeunna serangan jantung, teras anjeunna narik jalan tol. Teras anjeunna nguping hiji sora yén anjeunna yakin yén Allah Rama: "Indung Anu Rahayu parantos milih anjeun pikeun dianggo salaku pakakas Gusti. Éta bakal mawa anjeun cobaan hébat sareng sangsara hébat. Naha anjeun kersa nampi ieu? " Walter henteu terang naon ieu hartosna - ngan ukur anjeunna dipénta pikeun dianggo kumaha waé salaku pakakas Gusti. Walter satuju.

Henteu lami saatos éta, Our Lady mimiti nyarios sareng anjeunna, utamina saatos anjeunna nampi Komuni Suci. Walter bakal ngupingkeun sora na ngalangkungan lokalisasi interior — dina kecap anu jelas sakumaha anjeunna — sareng anjeunna mimiti nungtun, ngawangun, sareng ngajar anjeunna. Moal lami deui Lady kami mimiti nyarios ngalangkungan anjeunna ka kelompok doa mingguan anu tumuh sareng tumuh.

Ayeuna pesen-pesen ieu, anu ngadorong, ngabentuk, nangtang, sareng nguatkeun sésa-sésa anu satia di jaman ieu, akhir jaman, sayogi pikeun dunya. Sacara koléktif, aranjeunna sayogi dina buku: Anjeunna Anu Nuduhkeun Jalanna: Pesen Surga pikeun jaman Anu Guligah Kami. Seratan-seratanna, anu ditaliti sacara tuntas ku sababaraha pandita sareng dipendakan henteu lepat tina doktrin, sacara tulus didukung ku Uskup Agung Emeritus Ramón C. Argüelles ti Lipa.

Pesen ti Jiwa Teu dipikaresep

Jiwa Teu dipikaresep - Panghulu pakarang anjeun ngalawan setan sombong

Jiwa Teu dipikaresep - Panghulu pakarang anjeun ngalawan setan sombong

Kuring ngelus anjeun, sareng kuring ngadoa ka Gusti pikeun anu pangsaéna pikeun jiwa anjeun.
Maca deui
Hiji titik balik anu hébat dina nasib bangsa anjeun

Hiji titik balik anu hébat dina nasib bangsa anjeun

Mortifikasi mangrupikeun kembang alit cinta.
Maca deui
Seueur anjeun bakal nyakséni pangbalikanna Putra abdi anu gumbira.

Seueur anjeun bakal nyakséni pangbalikanna Putra abdi anu gumbira.

Nangkeup pageuh ka kuring. Pemerintahan musuh sakitar réngsé.
Maca deui
Dihaturkeun dina Naha seer kitu?.